Billig mobiltelefoni

I vores feed her finder du de skarpeste priser på mobiltelefoni. Tag et kig og find den løsning, der passer til dig!

 
 

Billig mobiltelefoni sammenligning

 

Er du på jagt efter at spare penge på dit mobiltelefoni, kan du med fordel kigge gennem vores prissammenligner. Den holder sig altid opdateret på mange af de absolut bedste tilbud fra de forskellige teleselskaber i Danmark. På den måde bliver det nemt og overskueligt for dig at finde den laveste pris på dit mobiltelefoni – og det tager ikke lang tid. Vores sammenligner her giver dig et nemt overblik over alt fra både priser, betingelser (fx bindingsperiode) og hvor meget data, taletid og SMS, du får med i det pågældende abonnement. Når du har fundet det rigtige, skal du blot klikke på knappen og klikke dig ind på websitet og gennemføre dit køb. Så kan du byde velkommen til dit nye abonnement, som sparer dig for et par hundrede kroner om året.

 

Abonnement med musik (Spotify og Mofibo)

 

Det er også muligt at finde nogle abonnementer, som kommer med forskellige ydelser og services. Det kan fx være den populære musiktjeneste Spotify eller stedet med de mange populære e-bøger: Mofibo. Men der er også andre mulige services at købe med i sit abonnement. Det kan fx være medlemsskab til netavisen Zetland eller adgang til den populære streamingtjeneste HBO, hvor der er mange forskellige populære serier (fx Game of Thrones). Hvis du alligevel skal ud og have disse serviceydelser, så kan du hurtigt regne ud, om du har penge at spare ved at samle dem i dit mobilabonnement; og så kan du spare penge på mere end blot dit mobiltelefoni, men generelt spare flere penge på dine online tjenester.

 

Smartphone med i dit mobiltelefoni

 

En populær løsning er at tilkøbe en ny smartphone med, når du skal have nyt mobiltelefoni. Her kan du købe din nye mobil på afbetaling, og du kan i langt de fleste tilfælde få et rigtig godt tilbud, hvis du samler både dit mobilabonnement og din afbetaling af din nye smartphone ét sted hos samme teleselskab. Det giver dig god mulighed for at få en af de nyeste smartphones; fx en iPhone X. Der findes med garanti også andre valgmuligheder, så du kan få lige den mobiltelefon med, som du går og drømmer om. Husk også, at du på vores side her kan læse en række forskellige mobilanmeldelser. På den måde kan du blive klogere på de enkelte telefoner, inden du træffer den endelige beslutning og vælger, hvilken telefon du skal have fornøjelsen af at have med i dit nye telefonabonnement.

 

Hvilket mobilnetværk er bedst?

 

Der findes grundlæggende tre forskellige mobilnetværk i Danmark: TDC, 3 og Telia/Telenor. Og det er derfor de tre, som en række forskellige selskaber er koblet op på. Fullrate kører fx på TDC, Oister kører på 3, og OK Mobil kører på Telia/Telenor. Du kan finde det bedste netværk i din situation ved at kigge på dækningskortet for de enkelte selskaber: Her skulle de selvfølgelig meget gerne dække godt der, hvor du bor, færdes i din hverdag og bruger din smartphone. Se de forskellige dækningskort lige her:

 

find billig mobiltelefoni
Der findes en række forskellige tips, som hjælper dig med at finde billig mobilabonnement: En af dem er fx at skrue ned for dit dataforbrug. På den måde kan du vælge en mindre pakke, og den er typisk billigere. Vi har tidligere her på siden skrevet nogle tips til, hvordan du kan finde mere plads i dit dataforbrug, men du kan lige få dem her: Sluk din telefon, når du ikke bruger den; eller slå flytilstand til. Sørg for, at du har deaktiveret de apps, du ikke bruger, så de ikke kører i baggrunden og blot høster data. Og så kan du komme i gang med at skære ned på dit forbrug af data.

Historien for mobiltelefoni

 

Der kan trækkes lange tråde mange år tilbage, når vi snakker om mobiltelefonen og mobiltelefoni. Faktisk havde vi sådanne selv for 60 år siden, men da var det slet ikke, som vi kender til det i dag. Mobiltelefonerne var enormt dyre, tunge og store, og det var derfor kun en meget begrænset andel af befolkningen, der rent faktisk kendte til disse mobiler og gjorde brug af dem. Men en stor dag for mobilelskere er d. 10. november 1981: Her åbnede det første, officielle mobiltelefonsystem i verden. Som du nok kan regne ud, var det derfor en stor dag for mange.

 

Hele udviklingen har faktisk sine rødder her, hvor vi bord – i Norden. Det var ganske almindelig praksis for teleselskaberne at gøre brug af det mobilsystem, der hed NMT: Et nyt system, som var innovativt og revolutionerende på enormt mange leder og kanter. Ydermere gjorde det også brug af et begreb, som er meget velkendt og anerkendt selv den dag i dag: Roaming. Eftersom de forskellige teleselskaber satte dette mobilsystem frit, kom der en masse forskellige konkurrenter, som ville have en bid af kagen i det helt nye system. Og det kom selvfølgelig forbrugeren til gavn! Forbrugeren fik flere tilbud, lavere priser og et meget større udvalg. Og virksomhederne fik travlt med at videreudvikle på denne teknologi, så de kunne vinde kapløbet om at blive det foretrukne selskab for det nye mobiltelefoni.

 

Som tidligere nævnt, var de føste mobiltelefoner nogle enormt store drenge. Faktisk kunne de veje op til tyve kilo. Tænk sig at gå rundt med sådan en fætter i lommen den dag i dag – sammenlignet med de lette iPhones og jeg ved ikke hvad. Puha. Og kan du gætte, hvem der producerede de første mobiltelefoner? Det var nemlig hverken Apple eller Samsung – nej, der var Ericsson og Siemens.

 

De mobile fremtidsudsigter

 

Det er ingen hemmelighed, at mobiltelefoni buldrer derudaf. Der kommer hele tiden en række forskellige nye tiltag: Lige fra ansigtsgenkendelse til voice search og andre ting, som er gjort muligt grundet den hastige udvikling i teknologien, samt det øgede fokus fra IT-giganterne på ting som Machine Learning og AI.

 

Du kan derfor godt regne med, at mobilmarkedet allerede om et par år ser markant anerledes ud med nye tiltag, som de forskellige selskaber trækker frem for at imponere forbrugerne og derved overhale konkurrenterne. Spørgsmålet er blot: Kan forbrugerne nå at følge med?

 

Billig mobiltelefoni til børn

 

Når dit barn skal have sin første mobil, er det en stor ting. Her er en række overvejelser, som skal gøres – og snakke, som skal snakkes. På den måde ved barnet, hvordan man opfører sig på en mobiltelefon, og hvordan man bruger den på en sund og fornuftig måde, hvor der også er plads til underholdning, venner og sjov og spas.

 

Disse abonnementer, som du finder i vores sammenligner, kan også bruges til børn. Det er ikke sikkert, at diverse teleselskaber har krav om, at de ikke må bruges til børn.

 

Hvorfor købe en ny mobil?

 

Som der er mange grunde til at skifte mobilabonnement, er der også mange årsager til at skifte mobiltelefon. En af de primære årsager for den nye telefon må være, at du på den måde kan holde dig opdateret på de nye opdateringer og systemer. Det er ingen hemmelighed, at de store mobilselskaber – fx iPhone og Samsung – kommer med mange opdateringer. Og kan du ikke køre disse opdateringer, fordi din telefon er for gammel, får du ikke del i de nye muligheder, der kommer med opdateringerne. Det er ikke kun styresystemet, der bliver opdateret. Det samme gør dine nuværende apps, som med en opdatering bliver bedre og måske tilbyder flere og sjovere muligheder – ligeså kommer der hele tiden nye apps, som også stiller større og større krav til din mobiltelefon. Så det er ikke kun med at finde billig mobiltelefoni – det handler også om at finde en mobiltelefon, som du kan lide, og som passer til dine behov.