fbpx

Billig mobiltelefoni

I vores prissammenligner kan du finde du de skarpeste priser på mobiltelefoni. Så hvis du er på jagt efter billig mobiltelefoni kan du tage et kig her og finde den løsning, der passer præcis dine ønsker og behov!

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "be3t"

Billig mobiltelefoni sammenligning

Er du på jagt efter at spare penge på dit mobiltelefoni, kan du med fordel kigge gennem vores prissammenligner. Den holder sig altid opdateret på mange af de absolut bedste tilbud fra de forskellige teleselskaber i Danmark. På den måde bliver det nemt og overskueligt for dig at finde den laveste pris på dit mobiltelefoni – og det tager ikke lang tid. Vores sammenligner her giver dig et nemt overblik over alt fra både priser, betingelser (fx bindingsperiode) og hvor meget data, taletid og SMS, du får med i det pågældende abonnement. Når du har fundet det rigtige, skal du blot klikke på knappen og klikke dig ind på websitet og gennemføre dit køb. Så kan du byde velkommen til dit nye abonnement, som sparer dig for et par hundrede kroner om året.

 

Abonnement med musik (Spotify og Mofibo)

Det er også muligt at finde nogle abonnementer, som kommer med forskellige ydelser og services. Det kan fx være den populære musiktjeneste Spotify eller stedet med de mange populære e-bøger: Mofibo. Men der er også andre mulige services at købe med i sit abonnement. Det kan fx være medlemsskab til netavisen Zetland eller adgang til den populære streamingtjeneste HBO, hvor der er mange forskellige populære serier (fx Game of Thrones). Hvis du alligevel skal ud og have disse serviceydelser, så kan du hurtigt regne ud, om du har penge at spare ved at samle dem i dit mobilabonnement; og så kan du spare penge på mere end blot dit mobiltelefoni, men generelt spare flere penge på dine online tjenester.

 

Smartphone med i dit mobiltelefoni

En populær løsning er at tilkøbe en ny smartphone med, når du skal have nyt mobiltelefoni. Her kan du købe din nye mobil på afbetaling, og du kan i langt de fleste tilfælde få et rigtig godt tilbud, hvis du samler både dit mobilabonnement og din afbetaling af din nye smartphone ét sted hos samme teleselskab. Det giver dig god mulighed for at få en af de nyeste smartphones; fx en iPhone X. Der findes med garanti også andre valgmuligheder, så du kan få lige den mobiltelefon med, som du går og drømmer om. Husk også, at du på vores side her kan læse en række forskellige mobilanmeldelser. På den måde kan du blive klogere på de enkelte telefoner, inden du træffer den endelige beslutning og vælger, hvilken telefon du skal have fornøjelsen af at have med i dit nye telefonabonnement.

 

Hvilket mobilnetværk er bedst?

Der findes grundlæggende tre forskellige mobilnetværk i Danmark: TDC, 3 og Telia/Telenor. Og det er derfor de tre, som en række forskellige selskaber er koblet op på. Fullrate kører fx på TDC, Oister kører på 3, og OK Mobil kører på Telia/Telenor. Du kan finde det bedste netværk i din situation ved at kigge på dækningskortet for de enkelte selskaber: Her skulle de selvfølgelig meget gerne dække godt der, hvor du bor, færdes i din hverdag og bruger din smartphone. Se de forskellige dækningskort lige her:

Der findes en række forskellige tips, som hjælper dig med at finde billig mobilabonnement: En af dem er fx at skrue ned for dit dataforbrug. På den måde kan du vælge en mindre pakke, og den er typisk billigere. Vi har tidligere her på siden skrevet nogle tips til, hvordan du kan finde mere plads i dit dataforbrug, men du kan lige få dem her: Sluk din telefon, når du ikke bruger den; eller slå flytilstand til. Sørg for, at du har deaktiveret de apps, du ikke bruger, så de ikke kører i baggrunden og blot høster data. Og så kan du komme i gang med at skære ned på dit forbrug af data.

 

Historien for mobiltelefoni

Der kan trækkes lange tråde mange år tilbage, når vi snakker om mobiltelefonen og mobiltelefoni. Faktisk havde vi sådanne selv for 60 år siden, men da var det slet ikke, som vi kender til det i dag. Mobiltelefonerne var enormt dyre, tunge og store, og det var derfor kun en meget begrænset andel af befolkningen, der rent faktisk kendte til disse mobiler og gjorde brug af dem. Men en stor dag for mobilelskere er d. 10. november 1981: Her åbnede det første, officielle mobiltelefonsystem i verden. Som du nok kan regne ud, var det derfor en stor dag for mange.

Hele udviklingen har faktisk sine rødder her, hvor vi bord – i Norden. Det var ganske almindelig praksis for teleselskaberne at gøre brug af det mobilsystem, der hed NMT: Et nyt system, som var innovativt og revolutionerende på enormt mange leder og kanter. Ydermere gjorde det også brug af et begreb, som er meget velkendt og anerkendt selv den dag i dag: Roaming. Eftersom de forskellige teleselskaber satte dette mobilsystem frit, kom der en masse forskellige konkurrenter, som ville have en bid af kagen i det helt nye system. Og det kom selvfølgelig forbrugeren til gavn! Forbrugeren fik flere tilbud, lavere priser og et meget større udvalg. Og virksomhederne fik travlt med at videreudvikle på denne teknologi, så de kunne vinde kapløbet om at blive det foretrukne selskab for det nye mobiltelefoni.

Som tidligere nævnt, var de føste mobiltelefoner nogle enormt store drenge. Faktisk kunne de veje op til tyve kilo. Tænk sig at gå rundt med sådan en fætter i lommen den dag i dag – sammenlignet med de lette iPhones og jeg ved ikke hvad. Puha. Og kan du gætte, hvem der producerede de første mobiltelefoner? Det var nemlig hverken Apple eller Samsung – nej, der var Ericsson og Siemens.

 

De mobile fremtidsudsigter

Det er ingen hemmelighed, at mobiltelefoni buldrer derudaf. Der kommer hele tiden en række forskellige nye tiltag: Lige fra ansigtsgenkendelse til voice search og andre ting, som er gjort muligt grundet den hastige udvikling i teknologien, samt det øgede fokus fra IT-giganterne på ting som Machine Learning og AI.

Du kan derfor godt regne med, at mobilmarkedet allerede om et par år ser markant anerledes ud med nye tiltag, som de forskellige selskaber trækker frem for at imponere forbrugerne og derved overhale konkurrenterne. Spørgsmålet er blot: Kan forbrugerne nå at følge med?

 

Billig mobiltelefoni til børn

Når dit barn skal have sin første mobil, er det en stor ting. Her er en række overvejelser, som skal gøres – og snakke, som skal snakkes. På den måde ved barnet, hvordan man opfører sig på en mobiltelefon, og hvordan man bruger den på en sund og fornuftig måde, hvor der også er plads til underholdning, venner og sjov og spas.

Disse abonnementer, som du finder i vores sammenligner, kan også bruges til børn. Det er ikke sikkert, at diverse teleselskaber har krav om, at de ikke må bruges til børn.

 

Hvorfor købe en ny mobil?

Som der er mange grunde til at skifte mobilabonnement, er der også mange årsager til at skifte mobiltelefon. En af de primære årsager for den nye telefon må være, at du på den måde kan holde dig opdateret på de nye opdateringer og systemer. Det er ingen hemmelighed, at de store mobilselskaber – fx iPhone og Samsung – kommer med mange opdateringer. Og kan du ikke køre disse opdateringer, fordi din telefon er for gammel, får du ikke del i de nye muligheder, der kommer med opdateringerne. Det er ikke kun styresystemet, der bliver opdateret. Det samme gør dine nuværende apps, som med en opdatering bliver bedre og måske tilbyder flere og sjovere muligheder – ligeså kommer der hele tiden nye apps, som også stiller større og større krav til din mobiltelefon. Så det er ikke kun med at finde billig mobiltelefoni – det handler også om at finde en mobiltelefon, som du kan lide, og som passer til dine behov.

 

Billig mobiltelefoni

Her på siden finder du en grundig oversigt over billig mobiltelefoni. Vi har altså samlet alle forskellige selskabers bud på gode og billige mobilabonnementer, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over udbuddet. At finde det billigste eller bedste tilbud på mobiltelefoni kan være en større opgave, når du selv skal navigere mellem de mange forskellige telefonselskabers hjemmesider eller reklamer. Derudover er der ofte ekstra tilføjelser eller omkostninger ved abonnementerne, som kan være indviklede at aflæse eller holde øje med undervejs. Derfor giver vi dig her alle tilbuddene på en både overskuelig og gennemskuelig vis. Så kan du roligt give dig i kast med at søge efter et nyt abonnement, uden at skulle bruge timevis foran din computer i jagten på det helt rigtige.

 

Hvad er det helt rigtige for dig?

Når du først begynder at lede efter et nyt abonnement, er prisen en vigtig faktor. Billig mobiltelefoni er blevet et hit blandt danskerne, fordi vi nu til dags – i en langt større udstrækning end før – gør brug af vores telefoner i hverdagen. Smartphones har mange funktioner, der foruden at kommunikere gennem opkald eller sms-beskeder giver os muligheden for at tracke og dokumentere forskellige ting eller fordrive kedsomhed.

Telefonen er på mange måder blevet en tro følgesvend i langt de fleste danskeres liv, og det at have et godt abonnement kan være altafgørende. Gode abonnementer behøver dog ikke koste dig det hvide ud af øjnene, og de fleste mobilselskaber har faktisk umådeligt mange gode bud på mobilløsninger, der både er fornuftige i indhold og pris. Du behøver altså ikke nødvendigvis punge store summer ud for at finde det bedst mulige mobilabonnement for netop dig. Men hvad er så den rigtige pris for et abonnement? Svaret er, at der ikke findes en gennemgående rigtig pris på billig mobiltelefoni. Det afhænger nemlig i høj grad af, hvilke ønsker du har til dit abonnement og teleselskab som helhed. Uanset hvad disse ønsker er, kan du dog med sikkerhed finde et passende bud her på siden.

 

Surf dig vej gennem nettet med god dækning

En af de mere afgørende faktorer for manges valg af mobilabonnement er adgangen til data og roaming. At kunne surfe på nettet eller have godt, mobilt netværk er ofte nødvendigt for at kunne bruge sin telefon fuldt ud. Du kan som bruger af en smartphone hurtigt glemme, hvor vigtig en god netværksforbindelse er. Dette er dog kun, indtil du oplever at have dårlig internetforbindelse.

I et sådant tilfælde vil du nemlig formentlig indse, at du bliver begrænset af dårligt internet. For med ét kan du pludselig ikke tjekke, hvornår bussen går, spørge dine venner om de er på vej, eller se sjove videoer og læse nyheder, mens du venter. Af denne grund bliver internet og god adgang til netop dette hurtigt en vigtig del af de fleste danskeres overvejelser, når de skal have et nyt mobilabonnement. Det kan altså være en idé at overveje, hvilke særlige behov du har i din hverdag, når du undersøger mulighederne for et nyt abonnement.

Hvis du bruger meget tid på sociale medier, eller er afhængig af at kunne streame fra din telefon som en del af din hverdag, kan du hurtigt komme til at bruge al din data, hvis ikke du har nok fra starten. Er dette et tænkeligt scenarie for netop dig, kan du her på siden nemt danne dig et overblik over, hvorvidt de forskellige tilbud på billig mobiltelefoni indeholder nok data til at møde dine behov.

 

Tal i timevis til en god pris

Det kan også være, at du i mindre grad gør brug af de sociale medier som kommunikationsmidler, men i stedet ynder at bruge din telefon til rent faktisk at tale med folk? Hvis det er tilfældet, er data og roaming sikkert knapt så relevant for dig. Her skal du i stedet finde ud af, hvorvidt tilbuddene indeholder fri tale. Mange mobilløsninger indebærer den dag i dag per automatik enten fri tale eller mange timers tale som en centrale tjeneste.

Med et sådant abonnement skal du ikke bekymre dig om at snakke for meget. Dette gælder uanset, om dine timer i røret på telefonen bliver brugt på at holde dig opdateret på dine familiemedlemmer, på vigtige arbejdsopkald eller at sludre med dine venner og bekendte. At have muligheden for fri tale som en del af ens mobilaftale er på mange måder indbegrebet af billig mobiltelefoni. For meget få penge kan du nemlig få ubegrænset adgang til det værktøj, der tillader dig at holde kontakten med dem, du har behov for at have tæt kontakt med. Det er med andre ord telefonens mest grundlæggende funktion, der til gengæld kan give dig et kæmpe personligt eller professionelt udbytte.

Hvis ideen om at kunne tale i timevis virker tiltalende for dig, så hold øje med taletiden på alle de gode tilbud, vi her har samlet til dig. Her kan du uden tvivl finde et bud, der tillader dig at ringe og snakke lige så meget og lige så ofte, som du vil – og så endda til en rigtig god pris.

 

Mobiltelefonen – en del af vores hverdag

Som nævnt før er mobiltelefonen kun blevet en mere vigtig og integreret del af vores hverdag, efter vi er gået over til brugen af smartphones. Rigtig mange folk i nutidens Danmark er ejere af en smartphone. En telefon, der i al sin enkelthed er så meget mere end ’blot’ en telefon. Da den første telefon blev opfundet for mere end 100 år siden, havde de nok ikke kunnet forestille sig, hvad en telefon i dag giver af muligheder til de, der sidder med den i hånden. En smartphone i dag er nemlig enormt mange andre ting, end noget der gør det muligt for os at ringe til og tale med andre mennesker.

Har du selv en smartphone, og gennemgår du din daglige brug af den, vil du sikkert også finde det interessant, hvor mange forskellige tjenester du faktisk benytter dig af i din hverdag. Mange bruger forskellige apps til tidsfordriv eller spiller måske spil på telefonen, når de skal slappe af eller har ventetid i løbet af dagen. Andre bruger deres smartphones til løbende at holde sig opdateret på e-mails eller skabe overblik over deres kalender. Derudover gør mange også brug af kameraets telefon til at dokumentere stort som småt.

Telefonen, som vi kender den i dag, er altså noget helt særligt. Derfor er det også en nødvendighed for mange at have billig mobiltelefoni. Med dette er du nemlig altid i stand til at tilgå de nærmest uendelige muligheder, som en smartphone tilbyder dig.

 

Billig mobiltelefoni til rådighed for alle

Når nu det beskrives, hvordan mobiltelefonen i dag er blevet en vigtig del af vores hverdag, er det dog også af andre grunde end de ovennævnte. Udover at vores smartphones tillader os at holde kontakten med dem, vi holder af, skabe et overblik over vores planer eller underholde os, når vi keder os, kan den også være livsnødvendig. Sker der eksempelvis et uheld, kan det være altafgørende at have forbindelse og kunne ringe efter hjælp.

Af samme grund bør mobiltelefoni være til rådighed for alle – blandt andet at ved at det udbydes i et prisleje, hvor alle kan være med. For hvis adgangen til telefoni i sidste ende kan være vital, skal det ikke være prisen, der står i vejen. Af samme grund har vi på denne side forsøgt at samle en række gode abonnementer, der til trods for deres mange tjenester stadig kan fås til en billig pris i forhold til både oprettelse og månedlig ydelse. Når du gør brug af denne side, er du altså garanteret et solidt overblik og fornuftige priser, der er til at betale for alle.

På denne måde er der forhåbentlig aldrig nogen, der skal opleve, at deres mobilabonnement begrænser dem i hverken almindelige eller alvorlige situationer.

 

Søg dig frem til det bedste resultat for netop dig

Ved hjælp af vores søgemaskine her på siden kan du trygt læne dig tilbage og begynde din søgning efter det bedste bud på billig mobiltelefoni til lige netop dine behov. Uanset om du har brug for meget data, mange timers tale, fri sms, udlandstelefoni eller på andre måder har særlige krav til dit kommende mobilabonnement, finder du det her på siden.

Du finder ligeledes et bredt udvalg af teleselskaber og specifikke abonnementer eller tilbud, der passer til lige præcis det, du har brug for. Således slipper du med lethed udenom de mange timers søgen og sammenligning på nettet – det gør vi nemlig for dig. Her kan du altså uden besvær og med minimal indsats få samlet de bedste tilbud på mobiltelefoni og derefter frit vælge mellem de mange gode muligheder.

Gør du brug af vores tjenester, vil du uden tvivl inden længe have fundet det bedste match til dine behov. Dermed går der ikke længe, før du igen kan tale i din mobil i timevis eller surfe nettet som aldrig før. Det er i sandhed en smart tilgang til billig mobiltelefoni.