fbpx

Find det billigste mobilabonnement

Med vores prissammenligner er det nemt for dig at finde det billigste mobilabonnement, som opfylder de krav og ønsker, du har. Det tager kun to minutter, og vi ønsker dig held og lykke i jagten efter et billigere mobilabonnement

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "be3t"

Find det billigste mobilabonnement

Det er helt gratis og uforpligtende at bruge vores prissammenligner, men jeg synes lige, at du skal have lidt mere information om den først: Den holder sig altid opdateret, så du er sikret de nyeste og bedste tilbud. Ydermere får du altid anmeldelser på de enkelte abonnementer, så du sikrer dig, at det ikke blot er billigt, men også at kvalitet er i orden. På den måde kan du være sikker på, at du får det billigste mobilabonnement.

Et abonnement er ikke meget værd, hvis det er billigt, men hverken kan ringe, skrive eller gå på Facebook. Beregneren er simpel at bruge, og du kan sortere på de forskellige parametre, du ønsker. Så skynd dig i dag at give den et forsøg og se frem til at få prisen på dit mobilabonnement bragt helt i bund. Det er aldrig for sjovt at betale for meget, og lige præcis det problem hjælper vi dig med at overvinde. Dertil vil jeg i det følgende skriv forsøge at gøre dig klogere på de forskellige elementer, der er afgørende for dit valg af abonnement. Her tager jeg dig både igennem valg af data, den rigtige mobil, hvordan du bruger mindre data og mange flere brugbare tips, som du kan tage med videre og drage nytte af.

 

Hvor meget data har jeg brug for?

Hvis du bruger din telefon normalt i din hverdag til apps, nyheder, mails og lidt forskelligt, så vil et abonnement med 10 GB data om måneden formentlig være den perfekte løsning for dig. Men hvis det viser sig, at du bruger for meget, så kan du opgradere. Du kan ved de fleste teleselskaber opgradere gennem en SMS, som du får tilsendt, hvis du er ved at nærme dig din maksimumsgrænse for mængden af data forbrugt i den pågældende måned. Bruger du kun din mobil en gang imellem, så kan du nøjes med en hel del mindre data. Og faktisk hvis du kun bruger den derhjemme eller andre steder, hvor du har Wifi-forbindelse, kan du helt undslippe dig behovet for at skulle have noget data overhovedet.   En af de vigtigste ting, når du skal træffe dit valg, er dit behov for data. Og det er der flere grunde til. For det første er data ofte det, som du står og mangler sidst på måneden, hvis ikke du køber nok. Ydermere er det også tit og ofte det, som afgør prisen på dit abonnement.

Er du i tvivl, kan du ringe til din nuværende udbyder og tjekke, hvor meget du har brugt tidligere. Hvis ikke du har planlagt at foretage drastiske ændringer i dit forbrug, kan du gå med en pakke, som indeholder samme mængde som den, du tidligere har brugt. Det er også en skam at købe for meget; så kommer du bare til at betale for noget, som du slet ikke skal bruge.   Men lad os først lige forstå, hvad data rent faktisk er. Og her vil jeg starte med at afklare en stor misforståelse, som mange desværre er præget af. Det har ikke noget at gøre med, hvor meget plads du har på din telefon. Altså hvor mange apps, SMS’er, billeder og programmer, du kan have installeret på din telefon. Det er et spørgsmål om, hvor mange GB. din telefon har; og det har intet med dit mobilabonnement at gøre! Nej, din mobildata betyder, hvor meget internet du kan bruge, når du ikke er tilkoblet en wifi-forbindelse. Og du bruger internettet på din smartphone til en række forskellige ting, hvor stort set alle apps trækker på det, hvis ikke du er tilkoblet wifi: Alle apps fra Snapchat, Instagram og Facebook til Messenger, iMessage og nyheder, som du læser på din telefon. Du bruger nemlig din data, hver gang du loader en hjemmesider, en email, en ny besked eller noget helt fjerde. Der er naturligvis nogle ting, som bruger mere data end andre. Hvis du fx downloader en film, streamer noget på TV2 Play eller bruger din mobil som hotspot gennem internetdeling, så vil du hurtigere få din datamængde opbrugt.

 

Spar på dit data

Eftersom dit dataforbrug ofte er det, som afgør, om dit mobilabonnement er dyrt eller billigt, kan du opnå en økonomisk fordel ved at mindske dette. Og det findes der en række tips til. Disse tips behøver ikke at forringe din oplevelse af din smartphone, men det kan blot være små ting, som tager få sekunder, og som reelt set er fuldstændig ligegyldige og helt uden betydning. Hvis du bare kan rykke én pakke længere ned mht. dataforbrug, så kan du sagtens spare et par hundrede kroner om året. Det er nemme penge at spare, som man lige så godt kan udnytte. Du får lige her en række forskellige tips, som du kan gøre til en del af din hverdag og en del af dit daglige forbrugsmønstre, så det hurtigt bliver noget, du gør uden at tænke over det. Men du vil samtidig opleve fordelene af det: At du bruger mindre data, hvorfor du kan vælge det billigste telefonabonnement.

 

Stop apps

Langt de fleste smartphones lukker ikke automatisk ned for alle apps. Og det er der en god grund til. Lad mig fx give dig et eksempel – det kan være Facebook. Hvis din smartphone lukker helt ned for appen, så vil den ikke stå og synkronisere med omverdenen, hvorfor du ikke kan få notifikationer; fx hvis du bliver inviteret til en ny begivenhed eller en sød veninde har kommenteret dit nyeste profilbillede. Derfor bruger appen hele tiden en lille smule data, så den kan holde sig opdateret. Men dette behøver den ikke at gøre, og så kan du blot bede den opdaterer igen, når du åbner appen. Dette betyder fx, at du ikke bruger så meget data, når du sover – og i søvnens tilstand skal du jo alligevel ikke have notifikationer fra Facebook, fordi du jo ikke opdager det, når du sover. Dette scenarie med “skjult dataforbrug” gør sig også gældende med apps som InstaGram, Snapchat og måske nogle spil, som du tidligere har downloadet.

Derfor kan du med fordel slå disse apps fra, når du ikke skal bruge dem. Du kan typisk se inde i dine indstillinger, hvor meget data de enkelte apps bruger. Og det kan du slå fra, så den pågældende app kun bruger data, når du åbner den og har brug for den. En anden god idé – udover at skrue ned for mængden af data, som appen bruger – er også at lukke de forskellige apps. Hvis du bruger iPhone, så kender du helt sikkert dette trick med at klikke på hjem-knappen to gange og folde de forskellige apps op og væk; så bliver de nemlig lukket og står ikke at køre i baggrunden. Det er også et godt tip til at mindske dit dataforbrug og derved finde det absolut billigste mobilabonnement.

 

Kom på WIFI

Husk på, at du kun bruger din mobils data, når du er ude af en Wifi-forbindelse. Derfor kan du med fordel koble dig op på wifi for ikke at bruge så meget data længere. Mange glemmer at gøre det, når de kommer hjem, og det er en skam. Typisk har du markant mere data på dit wifi, og du kan derfor med fordel tilkoble din mobil på dette. Og det samme gør sig også gældende, når du fx er på arbejde, i toget eller på din skole, hvor der også er adgang til at koble sig på en wifi-forbindelse.

En anden fordel ved at være på wifi er, at det ofte vil være en hurtigere forbindelse. Derfor kan du fx loade hurtigere, hvis du ser film på Netflix eller videoer på Facebook eller YouTube. Det er ikke særlig sjovt at sidde og vente på, at hjemmesider eller videoer loader – og det kan du altså i højere grad undgå, hvis du har dårlig forbindelse, men du har mulighed for at koble dig på en sikker wifi-forbindelse med højere kvalitet i forbindelsen. Skal du downloade større apps, film eller andre ting, som fylder meget, vil jeg altid anbefale dig at gøre det, når du er på wifi. Ellers kan du meget hurtigt få dit data opbrugt, og det er en skam.

 

Slå flytilstand til

Når ikke du skal bruge din telefon, kan du med fordel slukke den eller slå flytilstand til. Det afskærer forbindelsen, hvorfor du ikke bruger noget data på at holde din mobil kørende. Det kan fx være om natten, hvor du kan slukke din mobil eller slå flytilstand til. På de fleste telefoner er alarmer stadig aktiveret, når du er på flytilstand, så derfor behøver du ikke være nervøs for, om vækkeuret ikke ringer – du skal nok nå at komme op, så du ikke kommer for sent i skole eller på arbejde.

 

Sådan får du det billigste mobilabonnement

Du har her på siden allerede fundet en masse gode tips til, hvordan du vælger det billigste mobilabonnement til dine behov. Men kunsten er at lægge alle disse tips sammen og have dem alle for øje, når du skal ud og finde den billigste løsning. Når du er blevet klog på dit dataforbrug, dit behov for taletid og meget andet, er det her, vores prisberegner kommer ind i billeder. Den sammenligner en række forskellige abonnementer, og du kan derfor nemt og hurtigt finde ud af, hvilke der er billigst i din situation. Det kan give dig noget luft i budgettet, og vælger du den rigtige løsning, er det muligt for dig at spare flere hundrede kroner på årlig basis.

 

Mobilabonnement med Spotify og Mofibo

Det er i dag muligt at få et abonnement med en række forskellige services med. Det kan fx være musiktjenesten Spotify eller e-bogstjenesten Mofibo. At få disse services med i dit mobilabonnement kan være en god idé, hvis du alligevel skulle ud og have dem. Når du går ud og lægger dem sammen med dit mobilabonnement, så bliver det ofte en billigere løsning, fordi det bliver en form for pakkeløsning. Ydermere har det flere fordele, når du har dine tjenester samlet. Fordi udover at du kan spare penge, har du også færre ting at administrere og holde styr på – nu skal du kun betale én regning for både dit abonnement og dine tjenester. Der findes endda mange flere tjenester end blot Mofibo og Trustpilot. Det kan også være streamingtjenester som HBO eller et abonnement til en online avis som fx Zetland. Hvis du har interesse for disse områder, er det helt sikkert værd for dig at kigge efter, når du skal ud og finde dit nye og billigste mobilabonnement.

 

Få en smartphone med

Rigtig mange vælger at købe en ny smartphone med på afbetaling, når de skal ud og have en ny abonnementsløsning. Og det kan der være flere fordele ved. I de fleste tilfælde vil teleselskabet give dig en bedre pris, hvorfor det kan give enorm stor økonomisk mening. Ved at vælge afbetaling som betalingsform kan du dele betalingen op i små bidder over flere år, og det kan gøre regningen lidt nemmere at sluge, så du stadig kan få den mobil, som du går og drømmer om.

Skal du alligevel ud at have en ny telefon, kan det derfor være en god idé at tage det med i dine overvejelser, når du skal ud og finde det billigste mobilabonnement – her kan du opnå en samlede besparelse ved at købe telefon og abonnement hos samme teleselskab. Det er muligt for dig at få stort set alle de nye og fedeste smartphones med. Lige fra den nye iPhone X til smartphones fra både Huawei og Samsung. Er du i tvivl om dette, kan du bare spørge det teleselskab, som du har fået tilbud fra. På den måde kan du hurtigt få et overblik over de telefoner, du har mulighed for at få med, samt hvad prisen og betingelserne er for netop disse. Mange af de abonnementer, du finder her i vores prissammenligner, er også mulige at få med disse nye smartphones. Og vi ønsker dig, at du finder lige den løsning med en telefon, som du går og ønsker dig og håber på. På den måde kan du få billig mobiltelefoni, som kan gøre, at du kan bruge dine penge andetsteds. 

 

Billige mobilabonnementer

Et mobilabonnement til din mobil kan både være en mindre månedlig udgift og en større regning. Det kommer helt an på, om du har fundet et abonnement, der passer til dine behov og brugsvaner. Som med meget andet vil de fleste gerne spare penge, hvor de kan – og her er mobilabonnementet naturligvis ingen undtagelse. Oplever du, at din mobilregning er lige lovlig stor, eller ønsker du at få flere fordele inkluderet i dit abonnement, er det muligvis på tide, at du ser dig om efter en ny udbyder af mobilabonnementer.

Her hos Mobilanmeldelser.dk har vi samlet et stort udvalg af danske mobilabonnementer, så du på en hurtig, nem og overskuelig måde kan finde frem til det abonnement, der bedst matcher dine behov og præferencer. Herunder kan du læse meget mere om, hvad du med fordel kan overveje, før du vælger abonnement, samt hvordan du benytter vores sammenligningsværktøj i din jagt efter det bedste og billigste mobilabonnement på markedet.

 

Find et billigt mobilabonnement, der passer til dine behov

Når du skal vælge mobilabonnement, er det først og fremmest vigtigt, at du overvejer, hvordan og til hvilke formål du benytter din mobiltelefon. Det er nemlig dine brugsvaner, der bør være afgørende for, hvilket abonnement du ender med at vælge. Selvom mange danskeres mobilvaner minder meget om hinanden, har vi alligevel alle sammen vores individuelle måder at bruge vores mobiltelefon på.

Streamer du eksempelvis mange serier og musiknumre, er det naturligvis mest fordelagtigt for dig med et abonnement, hvor der er inkluderet mange GB data. Benytter du omvendt blot internettet på din mobil til at tjekke mails i ny og næ, har du langtfra behov for lige så meget data. Måske du i stedet oftest benytter din mobiltelefon til at foretage opkald, og derfor med fordel kan finde et abonnement, hvori der er mange timers taletid inkluderet.

De forskellige mobilabonnementsløsninger, der findes på det danske marked i dag, er sammensat på vidt forskellige måder for at imødekomme alles behov og ønsker. Bruger du eksempelvis ofte din mobil til at surfe på nettet, eller sender du mange SMS’er, men sker det sjældent, at du ringer fra din mobiltelefon, kan du uden problemer finde et abonnement, der passer til dine brugsvaner. Tilmed er der mange udbydere af billige mobilabonnementer, som inkluderer ekstra tjenester i deres abonnementsløsninger – det kan eksempelvis være adgang til musikstreaming-tjenester eller besparelser på anden vis, som du kan få gavn af i din hverdag. Nogle af de ekstra tjenester, som du finder i mobilabonnementerne her hos Mobilanmeldelser.dk, kan du læse mere om herunder.

 

Billige mobilabonnementer med ekstra fordele

Ligger der en OK-tankstation nær dig, hvor du ofte tanker benzin til daglig? Så kan du faktisk, imens du tanker, optjene mere taletid og flere GB data på dit mobilabonnement. OK Mobil tilbyder nemlig en række forskellige, billige mobilabonnementer, hvori de har inkluderet en ekstra service, som går ud på, at du kan få op til to timers ekstra taletid eller 2 GB ekstra data oveni dit almindelige mobilabonnement hos OK Mobil, hvis du tanker benzin hos OK. Er du både storforbruger af brændstof til bilen og taletid på dit mobilabonnement, er det derfor oplagt for dig at vælge et abonnement fra OK Mobil, der netop tilbyder dig begge dele samlet i én pakke.

Hos mange udbydere af billige mobilabonnementer har du desuden mulighed for at få inkluderet fri adgang til en musikstreaming-tjeneste. Hører du ofte musik, mens du er på farten, eller når du eksempelvis udfører dagens træning, og er du træt af at blive afbrudt af irriterende reklamer, kan du derfor med fordel kigge efter et abonnement, der eksempelvis inkluderer Spotify Premium. Med Spotify Premium kan du nemlig lytte til musik uden reklamer, når du vil, og hvor du vil.

Ud for de forskellige mobilabonnementer, som du finder her på vores sammenligningsside, fremgår det, om abonnementerne inkluderer ekstra tjenester og i så fald hvilke.

 

Til dig, der rejser meget

En post, der især kan få din mobilregning til at vokse, er opkald og SMS’er til samt data brugt i udlandet. Hvis du ofte benytter din mobil i udlandet, eller hvis du med jævne mellemrum ringer op til venner og familie uden for Danmarks grænser, kan det nemlig hurtigt blive dyrt for dig, hvis ikke disse tjenester er inkluderet i dit abonnement.

Hos rigtig mange udbydere er det heldigvis i dag muligt at få mobilabonnementer med udlandsdata og -telefoni inkluderet. Vær her opmærksom på, hvor mange timers tale og hvor mange GB data der er tale om, så du ikke risikerer at overskride disse grænser og få en ubehagelig – og dyr – overraskelse, når din næste mobilregning bliver lagt i postkassen.

 

Hvem tilbyder den bedste dækning hos dig?

Udover de forskellige tjenester og ekstra services, der kan være inkluderet i de forskellige mobilabonnementer, er det en god idé at tjekke udbydernes dækning i det område, hvor du bor eller oftest befinder dig. Visse steder i landet kan der nemlig være stor forskel på, hvor god en mobildækning udbyderne har mulighed for at tilbyde.

I Danmark findes der tre overordnede mobilnetværk, som de forskellige udbydere af mobilabonnementer køber sig ind på. Her er tale om TDC’s, 3’s og Telia/Telenors netværk. Hvilket netværk, der er bedst, afhænger i høj grad af, hvor i landet du befinder dig. Hvis du gerne vil undersøge dækningen i dit område, skal du benytte en dækningskort. På et dækningskort kan du nemlig indtaste din adresse eller det område, hvor du befinder dig, og herefter vil du blive præsenteret for et billede af, hvor god en dækning du kan forvente hos de forskellige udbydere. Du kan for eksempel vælge 3 mobil, og dermed kommer du til at få 3’s netværksforbindelse.

Oplever du ofte svigt på din mobile internetforbindelse, kan en løsning på problemet være at skifte til en anden udbyder, som benytter et andet mobilnetværk. Her på siden kan du se, hvilket netværk de forskellige mobilabonnementsudbydere gør brug af. Du kan på den måde nemt fravælge et bestemt netværk, hvis du før har oplevet problemer med dækningen fra dette netværk i dit område.

 

Saml dine abonnementer ét sted

Hvis du selv har fundet en mobilabonnementsudbyder, som du er blevet glad for og tilfreds med, er det mange gange oplagt at flytte resten af familiens mobilabonnementer hen til samme udbyder. Der er nemlig hos mange udbydere mulighed for at opnå en månedlig besparelse, hvis du samler hele familiens abonnementer ét sted.

Udover en besparelse på selve familiens mobilabonnementer tilbyder mange udbydere desuden, at I kan ringe gratis til hinanden, hvis I alle har abonnement hos dem. Det gælder desuden til andre familiemedlemmer, venner og bekendte, som ligeledes er kunder hos den pågældende udbyder. På den måde undgår I at bruge af jeres inkluderede taletid, når I ringer hinanden op, og I undgår derved også i mange tilfælde at skulle tilkøbe mere taletid, fordi den, der er inkluderet i abonnementet, bliver brugt op.

En tredje fordel, der medfølger ved at samle familiens mobilabonnementer ét sted, er, at du får et langt større overblik over abonnementer og regninger. I stedet for at modtage regninger fra forskellige udbydere, der har forskellige betalingsdatoer, får du blot én regning ind ad døren, som du skal forholde dig til. På den måde bliver det både nemmere og hurtigere at betale familiens mobilregninger, ligesom det også bliver mere overskueligt at holde styr på jeres forbrug.

 

Find det bedste og billigste abonnement på vores sammenligningsside

Blandt det store udvalg af mobilabonnementsløsninger, der findes på det danske marked i dag, kan det være vanskeligt at finde frem til det abonnement, der er det bedste og billigste for dig. Det har vi heldigvis lavet om på med vores sammenligningsside. Her kan du nemlig hurtigt og nemt indtaste dine specifikke ønsker til dit mobilabonnement, hvorefter du præsenteres for de abonnementer, der stemmer overens med disse krav.

På siden her kan du blandt andet vælge, hvor mange timers taletid og hvor mange GB data du ønsker inkluderet i dit abonnement. Derudover kan du indtaste, om du gerne vil have roaming i udlandet, fri SMS og MMS samt adgang til 4G, ligesom det også er muligt at vælge, om du ønsker et abonnement uden binding, og om du ønsker gratis oprettelse. Du kan på den måde selv skræddersy dit mobilabonnement, så det passer nøjagtigt til dine behov, og så du hverken betaler for mere eller mindre end det, du reelt set bruger.

En anden måde, hvorpå du kan benytte vores sammenligninsside, er ved at gennemse listen over de mest populære eller de billigste abonnementer. Vælger du sidstnævnte, vil du få ranglistet alle mobilabonnementerne på vores side efter pris – lavest til højest. Således kan du på ingen tid finde frem til, hvor du finder de billigste mobilabonnementer, samt hvad der er inkluderet i disse.

Uanset om du er på udkig efter et abonnement med bestemte tjenester, som passer til dine brugsvaner, eller du snarere er på jagt efter det billigste mobilabonnement, finder du et stort udvalg her hos Mobilanmeldelser.dk. Vi vil gerne hjælpe alle mobilbrugere med at spare penge på deres mobilabonnementer, og for at lykkes med det ved vi, at der kræves skræddersyede løsninger til rimelige priser.

Find det billigste mobilabonnement

Det er helt gratis og uforpligtende at bruge vores prissammenligner, men jeg synes lige, at du skal have lidt mere information om den først: Den holder sig altid opdateret, så du er sikret de nyeste og bedste tilbud. Ydermere får du altid anmeldelser på de enkelte abonnementer, så du sikrer dig, at det ikke blot er billigt, men også at kvalitet er i orden.

Et abonnement er ikke meget værd, hvis det er billigt, men hverken kan ringe, skrive eller gå på Facebook. Beregneren er simpel at bruge, og du kan sortere på de forskellige parametre, du ønsker. Så skynd dig i dag at give den et forsøg og se frem til at få prisen på dit mobilabonnement bragt helt i bund. Det er aldrig for sjovt at betale for meget, og lige præcis det problem hjælper vi dig med at overvinde. Dertil vil jeg i det følgende skriv forsøge at gøre dig klogere på de forskellige elementer, der er afgørende for dit valg af abonnement. Her tager jeg dig både igennem valg af data, den rigtige mobil, hvordan du bruger mindre data og mange flere brugbare tips, som du kan tage med videre og drage nytte af.

 

Hvor meget data har jeg brug for?

Hvis du bruger din telefon normalt i din hverdag til apps, nyheder, mails og lidt forskelligt, så vil et abonnement med 10 GB data om måneden formentlig være den perfekte løsning for dig. Men hvis det viser sig, at du bruger for meget, så kan du opgradere. Du kan ved de fleste teleselskaber opgradere gennem en SMS, som du får tilsendt, hvis du er ved at nærme dig din maksimumsgrænse for mængden af data forbrugt i den pågældende måned. Bruger du kun din mobil en gang imellem, så kan du nøjes med en hel del mindre data. Og faktisk hvis du kun bruger den derhjemme eller andre steder, hvor du har Wifi-forbindelse, kan du helt undslippe dig behovet for at skulle have noget data overhovedet.   En af de vigtigste ting, når du skal træffe dit valg, er dit behov for data. Og det er der flere grunde til. For det første er data ofte det, som du står og mangler sidst på måneden, hvis ikke du køber nok. Ydermere er det også tit og ofte det, som afgør prisen på dit abonnement.

Er du i tvivl, kan du ringe til din nuværende udbyder og tjekke, hvor meget du har brugt tidligere. Hvis ikke du har planlagt at foretage drastiske ændringer i dit forbrug, kan du gå med en pakke, som indeholder samme mængde som den, du tidligere har brugt. Det er også en skam at købe for meget; så kommer du bare til at betale for noget, som du slet ikke skal bruge.   Men lad os først lige forstå, hvad data rent faktisk er. Og her vil jeg starte med at afklare en stor misforståelse, som mange desværre er præget af. Det har ikke noget at gøre med, hvor meget plads du har på din telefon. Altså hvor mange apps, SMS’er, billeder og programmer, du kan have installeret på din telefon. Det er et spørgsmål om, hvor mange GB. din telefon har; og det har intet med dit mobilabonnement at gøre! Nej, din mobildata betyder, hvor meget internet du kan bruge, når du ikke er tilkoblet en wifi-forbindelse. Og du bruger internettet på din smartphone til en række forskellige ting, hvor stort set alle apps trækker på det, hvis ikke du er tilkoblet wifi: Alle apps fra SnapChat, InstaGram og Facebook til Messenger, iMessage og nyheder, som du læser på din telefon. Du bruger nemlig din data, hver gang du loader en hjemmesider, en email, en ny besked eller noget helt fjerde. Der er naturligvis nogle ting, som bruger mere data end andre. Hvis du fx downloader en film, streamer noget på TV2 Play eller bruger din mobil som hotspot gennem internetdeling, så vil du hurtigere få din datamængde opbrugt.

 

Spar på dit data

Eftersom dit dataforbrug ofte er det, som afgør, om dit mobilabonnement er dyrt eller billigt, kan du opnå en økonomisk fordel ved at mindske dette. Og det findes der en række tips til. Disse tips behøver ikke at forringe din oplevelse af din smartphone, men det kan blot være små ting, som tager få sekunder, og som reelt set er fuldstændig ligegyldige og helt uden betydning. Hvis du bare kan rykke én pakke længere ned mht. dataforbrug, så kan du sagtens spare et par hundrede kroner om året. Det er nemme penge at spare, som man lige så godt kan udnytte. Du får lige her en række forskellige tips, som du kan gøre til en del af din hverdag og en del af dit daglige forbrugsmønstre, så det hurtigt bliver noget, du gør uden at tænke over det. Men du vil samtidig opleve fordelene af det: At du bruger mindre data, hvorfor du kan vælge det billigste mobilabonnement.

 

Stop apps

Langt de fleste smartphones lukker ikke automatisk ned for alle apps. Og det er der en god grund til. Lad mig fx give dig et eksempel – det kan være Facebook. Hvis din smartphone lukker helt ned for appen, så vil den ikke stå og synkronisere med omverdenen, hvorfor du ikke kan få notifikationer; fx hvis du bliver inviteret til en ny begivenhed eller en sød veninde har kommenteret dit nyeste profilbillede. Derfor bruger appen hele tiden en lille smule data, så den kan holde sig opdateret. Men dette behøver den ikke at gøre, og så kan du blot bede den opdaterer igen, når du åbner appen. Dette betyder fx, at du ikke bruger så meget data, når du sover – og i søvnens tilstand skal du jo alligevel ikke have notifikationer fra Facebook, fordi du jo ikke opdager det, når du sover. Dette scenarie med “skjult dataforbrug” gør sig også gældende med apps som InstaGram, Snapchat og måske nogle spil, som du tidligere har downloadet.

Derfor kan du med fordel slå disse apps fra, når du ikke skal bruge dem. Du kan typisk se inde i dine indstillinger, hvor meget data de enkelte apps bruger. Og det kan du slå fra, så den pågældende app kun bruger data, når du åbner den og har brug for den. En anden god idé – udover at skrue ned for mængden af data, som appen bruger – er også at lukke de forskellige apps. Hvis du bruger iPhone, så kender du helt sikkert dette trick med at klikke på hjem-knappen to gange og folde de forskellige apps op og væk; så bliver de nemlig lukket og står ikke at køre i baggrunden. Det er også et godt tip til at mindske dit dataforbrug og derved finde det absolut billigste mobilabonnement.

 

Kom på WIFI

Husk på, at du kun bruger din mobils data, når du er ude af en Wifi-forbindelse. Derfor kan du med fordel koble dig op på wifi for ikke at bruge så meget data længere. Mange glemmer at gøre det, når de kommer hjem, og det er en skam. Typisk har du markant mere data på dit wifi, og du kan derfor med fordel tilkoble din mobil på dette. Og det samme gør sig også gældende, når du fx er på arbejde, i toget eller på din skole, hvor der også er adgang til at koble sig på en wifi-forbindelse.

En anden fordel ved at være på wifi er, at det ofte vil være en hurtigere forbindelse. Derfor kan du fx loade hurtigere, hvis du ser film på Netflix eller videoer på Facebook eller YouTube. Det er ikke særlig sjovt at sidde og vente på, at hjemmesider eller videoer loader – og det kan du altså i højere grad undgå, hvis du har dårlig forbindelse, men du har mulighed for at koble dig på en sikker wifi-forbindelse med højere kvalitet i forbindelsen. Skal du downloade større apps, film eller andre ting, som fylder meget, vil jeg altid anbefale dig at gøre det, når du er på wifi. Ellers kan du meget hurtigt få dit data opbrugt, og det er en skam.

 

Slå flytilstand til

Når ikke du skal bruge din telefon, kan du med fordel slukke den eller slå flytilstand til. Det afskærer forbindelsen, hvorfor du ikke bruger noget data på at holde din mobil kørende. Det kan fx være om natten, hvor du kan slukke din mobil eller slå flytilstand til. På de fleste telefoner er alarmer stadig aktiveret, når du er på flytilstand, så derfor behøver du ikke være nervøs for, om vækkeuret ikke ringer – du skal nok nå at komme op, så du ikke kommer for sent i skole eller på arbejde.

 

Sådan får du det billigste mobilabonnement

Du har her på siden allerede fundet en masse gode tips til, hvordan du vælger det billigste mobilabonnement til dine behov. Men kunsten er at lægge alle disse tips sammen og have dem alle for øje, når du skal ud og finde den billigste løsning. Når du er blevet klog på dit dataforbrug, dit behov for taletid og meget andet, er det her, vores prisberegner kommer ind i billeder. Den sammenligner en række forskellige abonnementer, og du kan derfor nemt og hurtigt finde ud af, hvilke der er billigst i din situation. Det kan give dig noget luft i budgettet, og vælger du den rigtige løsning, er det muligt for dig at spare flere hundrede kroner på årlig basis.

 

Mobilabonnement med Spotify og Mofibo

Det er i dag muligt at få et abonnement med en række forskellige services med. Det kan fx være musiktjenesten Spotify eller e-bogstjenesten Mofibo. At få disse services med i dit mobilabonnement kan være en god idé, hvis du alligevel skulle ud og have dem. Når du går ud og lægger dem sammen med dit mobilabonnement, så bliver det ofte en billigere løsning, fordi det bliver en form for pakkeløsning. Ydermere har det flere fordele, når du har dine tjenester samlet. Fordi udover at du kan spare penge, har du også færre ting at administrere og holde styr på – nu skal du kun betale én regning for både dit abonnement og dine tjenester. Der findes endda mange flere tjenester end blot Mofibo og Trustpilot. Det kan også være streamingtjenester som HBO eller et abonnement til en online avis som fx Zetland. Hvis du har interesse for disse områder, er det helt sikkert værd for dig at kigge efter, når du skal ud og finde dit nye og billigste mobilabonnement.

 

Få en smartphone med

Rigtig mange vælger at købe en ny smartphone med på afbetaling, når de skal ud og have en ny abonnementsløsning. Og det kan der være flere fordele ved. I de fleste tilfælde vil teleselskabet give dig en bedre pris, hvorfor det kan give enorm stor økonomisk mening. Ved at vælge afbetaling som betalingsform kan du dele betalingen op i små bidder over flere år, og det kan gøre regningen lidt nemmere at sluge, så du stadig kan få den mobil, som du går og drømmer om.

Skal du alligevel ud at have en ny telefon, kan det derfor være en god idé at tage det med i dine overvejelser, når du skal ud og finde det billigste mobilabonnement – her kan du opnå en samlede besparelse ved at købe telefon og abonnement hos samme teleselskab. Det er muligt for dig at få stort set alle de nye og fedeste smartphones med. Lige fra den nye iPhone X til smartphones fra både Huawei og Samsung. Er du i tvivl om dette, kan du bare spørge det teleselskab, som du har fået tilbud fra. På den måde kan du hurtigt få et overblik over de telefoner, du har mulighed for at få med, samt hvad prisen og betingelserne er for netop disse. Mange af de abonnementer, du finder her i vores prissammenligner, er også mulige at få med disse nye smartphones. Og vi ønsker dig, at du finder lige den løsning med en telefon, som du går og ønsker dig og håber på.

 

Billige mobilabonnementer

Et mobilabonnement til din mobil kan både være en mindre månedlig udgift og en større regning. Det kommer helt an på, om du har fundet et abonnement, der passer til dine behov og brugsvaner. Som med meget andet vil de fleste gerne spare penge, hvor de kan – og her er mobilabonnementet naturligvis ingen undtagelse. Oplever du, at din mobilregning er lige lovlig stor, eller ønsker du at få flere fordele inkluderet i dit abonnement, er det muligvis på tide, at du ser dig om efter en ny udbyder af mobilabonnementer.

Her hos Mobilanmeldelser.dk har vi samlet et stort udvalg af danske mobilabonnementer, så du på en hurtig, nem og overskuelig måde kan finde frem til det abonnement, der bedst matcher dine behov og præferencer. Herunder kan du læse meget mere om, hvad du med fordel kan overveje, før du vælger abonnement, samt hvordan du benytter vores sammenligningsværktøj i din jagt efter det bedste og billigste mobilabonnement på markedet.

 

Find et billigt mobilabonnement, der passer til dine behov

Når du skal vælge mobilabonnement, er det først og fremmest vigtigt, at du overvejer, hvordan og til hvilke formål du benytter din mobiltelefon. Det er nemlig dine brugsvaner, der bør være afgørende for, hvilket abonnement du ender med at vælge. Selvom mange danskeres mobilvaner minder meget om hinanden, har vi alligevel alle sammen vores individuelle måder at bruge vores mobiltelefon på.

Streamer du eksempelvis mange serier og musiknumre, er det naturligvis mest fordelagtigt for dig med et abonnement, hvor der er inkluderet mange GB data. Benytter du omvendt blot internettet på din mobil til at tjekke mails i ny og næ, har du langtfra behov for lige så meget data. Måske du i stedet oftest benytter din mobiltelefon til at foretage opkald, og derfor med fordel kan finde et abonnement, hvori der er mange timers taletid inkluderet.

De forskellige mobilabonnementsløsninger, der findes på det danske marked i dag, er sammensat på vidt forskellige måder for at imødekomme alles behov og ønsker. Bruger du eksempelvis ofte din mobil til at surfe på nettet, eller sender du mange SMS’er, men sker det sjældent, at du ringer fra din mobiltelefon, kan du uden problemer finde et abonnement, der passer til dine brugsvaner. Tilmed er der mange udbydere af billige mobilabonnementer, som inkluderer ekstra tjenester i deres abonnementsløsninger – det kan eksempelvis være adgang til musikstreaming-tjenester eller besparelser på anden vis, som du kan få gavn af i din hverdag. Nogle af de ekstra tjenester, som du finder i mobilabonnementerne her hos Mobilanmeldelser.dk, kan du læse mere om herunder.

 

Billige mobilabonnementer med ekstra fordele

Ligger der en OK-tankstation nær dig, hvor du ofte tanker benzin til daglig? Så kan du faktisk, imens du tanker, optjene mere taletid og flere GB data på dit mobilabonnement. OK Mobil tilbyder nemlig en række forskellige, billige mobilabonnementer, hvori de har inkluderet en ekstra service, som går ud på, at du kan få op til to timers ekstra taletid eller 2 GB ekstra data oveni dit almindelige mobilabonnement hos OK Mobil, hvis du tanker benzin hos OK. Er du både storforbruger af brændstof til bilen og taletid på dit mobilabonnement, er det derfor oplagt for dig at vælge et abonnement fra OK Mobil, der netop tilbyder dig begge dele samlet i én pakke.

Hos mange udbydere af billige mobilabonnementer har du desuden mulighed for at få inkluderet fri adgang til en musikstreaming-tjeneste. Hører du ofte musik, mens du er på farten, eller når du eksempelvis udfører dagens træning, og er du træt af at blive afbrudt af irriterende reklamer, kan du derfor med fordel kigge efter et abonnement, der eksempelvis inkluderer Spotify Premium. Med Spotify Premium kan du nemlig lytte til musik uden reklamer, når du vil, og hvor du vil.

Ud for de forskellige mobilabonnementer, som du finder her på vores sammenligningsside, fremgår det, om abonnementerne inkluderer ekstra tjenester og i så fald hvilke.

 

Til dig, der rejser meget

En post, der især kan få din mobilregning til at vokse, er opkald og SMS’er til samt data brugt i udlandet. Hvis du ofte benytter din mobil i udlandet, eller hvis du med jævne mellemrum ringer op til venner og familie uden for Danmarks grænser, kan det nemlig hurtigt blive dyrt for dig, hvis ikke disse tjenester er inkluderet i dit abonnement.

Hos rigtig mange udbydere er det heldigvis i dag muligt at få mobilabonnementer med udlandsdata og -telefoni inkluderet. Vær her opmærksom på, hvor mange timers tale og hvor mange GB data der er tale om, så du ikke risikerer at overskride disse grænser og få en ubehagelig – og dyr – overraskelse, når din næste mobilregning bliver lagt i postkassen.

 

Hvem tilbyder den bedste dækning hos dig?

Udover de forskellige tjenester og ekstra services, der kan være inkluderet i de forskellige mobilabonnementer, er det en god idé at tjekke udbydernes dækning i det område, hvor du bor eller oftest befinder dig. Visse steder i landet kan der nemlig være stor forskel på, hvor god en mobildækning udbyderne har mulighed for at tilbyde.

I Danmark findes der tre overordnede mobilnetværk, som de forskellige udbydere af mobilabonnementer køber sig ind på. Her er tale om TDC’s, 3’s og Telia/Telenors netværk. Hvilket netværk, der er bedst, afhænger i høj grad af, hvor i landet du befinder dig. Hvis du gerne vil undersøge dækningen i dit område, skal du benytte en dækningskort. På et dækningskort kan du nemlig indtaste din adresse eller det område, hvor du befinder dig, og herefter vil du blive præsenteret for et billede af, hvor god en dækning du kan forvente hos de forskellige udbydere.

Oplever du ofte svigt på din mobile internetforbindelse, kan en løsning på problemet være at skifte til en anden udbyder, som benytter et andet mobilnetværk. Her på siden kan du se, hvilket netværk de forskellige mobilabonnementsudbydere gør brug af. Du kan på den måde nemt fravælge et bestemt netværk, hvis du før har oplevet problemer med dækningen fra dette netværk i dit område.

 

Saml dine abonnementer ét sted

Hvis du selv har fundet en mobilabonnementsudbyder, som du er blevet glad for og tilfreds med, er det mange gange oplagt at flytte resten af familiens mobilabonnementer hen til samme udbyder. Der er nemlig hos mange udbydere mulighed for at opnå en månedlig besparelse, hvis du samler hele familiens abonnementer ét sted.

Udover en besparelse på selve familiens mobilabonnementer tilbyder mange udbydere desuden, at I kan ringe gratis til hinanden, hvis I alle har abonnement hos dem. Det gælder desuden til andre familiemedlemmer, venner og bekendte, som ligeledes er kunder hos den pågældende udbyder. På den måde undgår I at bruge af jeres inkluderede taletid, når I ringer hinanden op, og I undgår derved også i mange tilfælde at skulle tilkøbe mere taletid, fordi den, der er inkluderet i abonnementet, bliver brugt op.

En tredje fordel, der medfølger ved at samle familiens mobilabonnementer ét sted, er, at du får et langt større overblik over abonnementer og regninger. I stedet for at modtage regninger fra forskellige udbydere, der har forskellige betalingsdatoer, får du blot én regning ind ad døren, som du skal forholde dig til. På den måde bliver det både nemmere og hurtigere at betale familiens mobilregninger, ligesom det også bliver mere overskueligt at holde styr på jeres forbrug.

 

Find det bedste og billigste abonnement på vores sammenligningsside

Blandt det store udvalg af mobilabonnementsløsninger, der findes på det danske marked i dag, kan det være vanskeligt at finde frem til det abonnement, der er det bedste og billigste for dig. Det har vi heldigvis lavet om på med vores sammenligningsside. Her kan du nemlig hurtigt og nemt indtaste dine specifikke ønsker til dit mobilabonnement, hvorefter du præsenteres for de abonnementer, der stemmer overens med disse krav.

På siden her kan du blandt andet vælge, hvor mange timers taletid og hvor mange GB data du ønsker inkluderet i dit abonnement. Derudover kan du indtaste, om du gerne vil have roaming i udlandet, fri SMS og MMS samt adgang til 4G, ligesom det også er muligt at vælge, om du ønsker et abonnement uden binding, og om du ønsker gratis oprettelse. Du kan på den måde selv skræddersy dit mobilabonnement, så det passer nøjagtigt til dine behov, og så du hverken betaler for mere eller mindre end det, du reelt set bruger.

En anden måde, hvorpå du kan benytte vores sammenligninsside, er ved at gennemse listen over de mest populære eller de billigste abonnementer. Vælger du sidstnævnte, vil du få ranglistet alle mobilabonnementerne på vores side efter pris – lavest til højest. Således kan du på ingen tid finde frem til, hvor du finder de billigste mobilabonnementer, samt hvad der er inkluderet i disse.

Uanset om du er på udkig efter et abonnement med bestemte tjenester, som passer til dine brugsvaner, eller du snarere er på jagt efter det billigste mobilabonnement, finder du et stort udvalg her hos Mobilanmeldelser.dk. Vi vil gerne hjælpe alle mobilbrugere med at spare penge på deres mobilabonnementer, og for at lykkes med det ved vi, at der kræves skræddersyede løsninger til rimelige priser.