Find det billigste telefonabonnement her

Brug vores prissammenligner til at finde det billigste telefonabonnement. Her kan du få et overskueligt overblik på få sekunder. Held og lykke i jagten på at spare penge!

 
 

Telefonabonnement med fri data

 

En stor del af disse abonnementstilbud kommer med fri data til dig. Og det er der mange grunde til. I takt med vi bruger vores smartphones mere og mere til nyheder, Facebook, sociale medier og meget andet, bruger vi mere apps. Derfor er det vigtigt, at du har nok data i dit abonnement for at kunne gøre de ting med din mobil, som du ønsker. Måske har du allerede prøvet det kedelige scenarie, hvor du sidst på måneden oplever langsom forbindelse og får en besked fra dit teleselskab, som siger, at du har opbrugt din data. Dette kan du undgå ved at have et abonnement med fri data, hvor du har bedre muligheder for aldrig at løbe tør. Så har du stadig gode mulighed for at høre musik, tjekke Facebook, sende snaps og like billeder på InstaGram i bussen, på stranden eller andre steder, hvor du ikke har WIFI-forbindelse. Men heldigvis vælger mangle mobilselskaber ikke at lukke helt ned for din forbindelse, hvis du har brugt det hele. Mange gange sætter de blot din hastighed ned, og selvom det er træls, så er det bedre, end du slet ingen forbindelse har.

 

Ved at have fri data kan det være endnu en ting, som du slipper for at tænke på. Og det kan for mange være rigtig rart. Men det er klart, at det koster også nogle penge at have fri data til rådighed. Det er derfor kun en økonomisk fordel, hvis du allerede nu bruger en helt masse data, fordi du fx er meget på din smartphone, ser mange film eller laver internetdeling fra din mobil.

 

Spar penge ved at skære ned på data

 

Data er en af de vigtigste faktorer, når du skal finde det billigste telefonabonnement. Faktisk er det ofte lige præcis dét, som afgør prisen på dit abonnement. Og derfor kan du spare penge ved at vælge en pakke, hvori der indgår mindre data. Men det kræver naturligvis, at du skruer ned for dit dataforbrug – men hvordan gør man det? Det kan du få et par gode råd til lige her, så du kan slippe endnu billigere afsted og derved spare flere penge.

 

For det første kan du sørge for, at du så ofte som muligt er tilkoblet en stabil WIFI-forbindelse. Fordi når du er tilkoblet her, så bruger din telefon ikke data; nej, så trækker du på WIFI. Mange glemmer at slå deres WIFI til, når de fx er hjemme eller i toget, og det betyder, at de bruger en hel masse unødig data; altså data, som lige så godt kunne have kørt over WIFI i stedet.

 

Andet tip er at slå en række forskellige apps, som du ikke bruger, fra. Det forholder sig nemlig sådan, at rigtig mange apps trækker på din data – også selvom du ikke har nogle af disse apps åbent. De ligger nemlig og kører i baggrunden for at holde sig opdateret, og det trækker på dit dataforbrug. Derfor kan du med fordel slå disse fra – og du kan på langt de fleste smartphones nemt gøre dette inde i sektionen over indstillinger. Lige der fik du to gode råd til, hvordan du kan spare på dit dataforbrug og derved potentielt rykke ned i et billigere abonnement.

 

 

Telefonabonnement med Spotify

 

Spotify er en musiktjeneste, som giver dig adgang til at lytte til en masse forskelligt musik. Og det er der rigtig mange mennesker, som er glade for. Der er nemlig flere millioner af brugere, som på daglig basis gør brug af deres gratis tjeneste. Men der er dog et par ting, som kan være irriterende ved at bruge den version, som er gratis. Her bliver du nemlig sommetider forstyrret af reklamer, mens du lytter musik. Ydermere har du ikke mulighed for at vælge en specifik sang, når du er på mobilen. Og sidst, men ikke mindst, har du ikke mulighed for at skifte sange, så mange gange du vil, når du er på mobilen med din gratis version.

 

Du kan i vores prissammenligner her ovenstående også finde telefonabonnement med Spotify, så du kan lytte til alt den musik, du ønsker, uden at være begrænset af hverken manglende skift af senge eller reklamer. Du har ydermere mulighed for at skære dine omkostninger lidt ned, hvis du vælger at samle både Spotify og dit telefonabonnement i én pakke. Og det er jo en god ting!

 

 

Hvor ofte bør jeg skifte telefonabonnement?

 

Et spørgsmål, som vi ofte modtager, er, hvor tit man bør skifte telefonabonnement, hvis man altid ønsker at have det billigste. Og det er naturligvis svært at komme med et endegyldigt svar, eftersom mange har forskellige abonnementer i forskellige prisklasser, men lad mig give dig et par gode tips.

 

Og første tip er, at det skader aldrig at kigge efter tilbud. Derfor kan du med fordel holde dig opdateret på nye tilbud, og du kan derfor hurtigt opdage, hvis der kommer nogle løsninger, som er billigere end din nuværende. Her kan du fx bruge vores prissammenligner til at se, om der nu er kommet et abonnement, som koster endnu mindre end det, du har nu. Du kan også forsøge at ringe til dit eget teleselskab for at høre, om du kan ryge ned i en billigere pakke. Mange steder er det nemlig muligt at få ekstra rabat, hvis man har været kunde over en længere periode – og det er værd at give et forsøg.

 

Der kan i perioder være såkaldte kampagnetilbud, hvor du, hvis du hurtigt springer til, kan sikre dig en markant lavere pris. Og dem kan du være på vagt på, når de er der. Typisk vil de forskellige teleselskaber kører reklamer på fx TV, og her har du så mulighed for at opdage tilbuddet, gribe knoglen og derved finde det billigste telefonabonnement til dig og dine behov. Er det et kampagnetilbud, der er tale om, så er det med at slå til, inden fristen udløber – de varer nemlig ikke altid forevigt!

 

Hvilket netværk er bedst?

 

Ved at vælge det rigtige netværk sikrer du dig, at du har en god forbindelse i de områder, du færdes. Og trods den fantastiske udvikling af diverse teleselskabers dækningskort, er der stadig enkelte steder i Danmark, hvor man kan foretrække det ene netværk frem for det andet. For at danne dig et overblik, vil jeg faktisk kigge på de forskellige tre netværkers dækningskort; her kan du lynhurtigt få et overblik over, hvordan forbindelsen er i de forskellige områder af Danmark – og derved naturligvis også, hvordan det er i dit område.