fbpx

Billigste telefonabonnement

Brug vores prissammenligner til at finde det billigste telefonabonnement. Her kan du få et overskueligt overblik på få sekunder. Held og lykke i jagten på at spare penge!

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "be3t"

Telefonabonnement

Har du en mobiltelefon, skal du naturligvis også have et telefonabonnement. Uden et abonnement får du nemlig ikke meget glæde og gavn af din mobil. Dog kan det være svært at navigere i det store udvalg af telefonabonnementer, som der i dag findes på det danske marked. Hvert år dukker der nemlig nye udbydere af telefonabonnementer op, som gerne vil gøre sig bemærket og konkurrere med de allerede eksisterende spillere. For at gøre det nemmere for dig at finde frem til det bedste og billigste telefonabonnement for dig, tilbyder vi her på siden et sammenligningsværktøj, som på overskuelig vis præsenterer dig for alle de abonnementer, der har relevans for dig.

Selvom mobiltelefonen efterhånden er blevet allemandseje herhjemme i Danmark, er det yderst forskelligt, hvordan vi hver især benytter vores mobil. Nogle surfer meget på nettet og downloader diverse musiknumre, videoer og film, mens andre snakker løs time efter time i deres mobil. Førstnævnte gruppe har naturligvis behov for et telefonabonnement med mange GB data for ikke at løbe tør, når de færdes på nettet. Sidstnævnte gruppe har omvendt mere brug for en masse timers taletid – eller måske ligefrem ubegrænset tale – i deres abonnement. Uanset hvor meget og til hvilke formål du oftest benytter din mobil, kan du heldigvis finde et billigt telefonabonnement, der er som skræddersyet til dine behov.

Vil du gerne gøre jagten efter netop dette abonnement nemmere og hurtigere, kan du benytte vores sammenligningsside. Her kan du hurtigt og ved hjælp af få indtastninger finde frem til det telefonabonnement, som bedst matcher dine behov og præferencer. Mangler du information om, hvad du bør overveje i valget af telefonabonnement? Læs med herunder, hvor vi fortæller meget mere om de forskellige typer abonnementer, hvilke særlige fordele du har mulighed for at få inkluderet i dit abonnement, samt hvad du i øvrigt bør overveje, før du skifter udbyder.

 

Hvor ofte og til hvilke formål bruger du din telefon?

Overvejer du at skifte telefonabonnement, eller skal du for første gang finde et telefonabonnement til din mobil, bør du først og fremmest stille dig selv to spørgsmål: Hvor ofte bruger du din mobiltelefon, og hvad bruger du din mobil til? Når du svarer på disse to spørgsmål, vil du nemlig også i høj grad finde svar på, hvilken type abonnement du bør gå efter.

Hvis du er storbruger af din mobiltelefon, og både ringer og skriver fra den samt streamer film og musik, skal du naturligvis have et telefonabonnement med flere tjenester inkluderet sammenlignet med, hvis du blot benytter din mobil en gang imellem. Derudover kan det være, at du stort set kun bruger din mobil til ét formål – eksempelvis til at ringe – men til gengæld gør dette flere timer om dagen. I sådan et tilfælde er det ikke så vigtigt, hvor meget data du har inkluderet i dit abonnement. Snarere er det vigtigt, at du sørger for at have taletid nok, så du ikke ender med at løbe tør, inden måneden er omme. Samme princip gør sig naturligvis gældende, hvis det er data, du bruger meget af. I den situation kan du sagtens skære abonnementerne med fri tale fra og i stedet kigge efter et, hvor du kan bruge lige så mange GB data, som du overhovedet vil.

Som det fremgår her på vores sammenligningsside, findes der i dag et stort udvalg af udbydere indenfor billige telefonabonnementer. De fleste af disse udbydere har desuden flere forskellige abonnementer at tilbyde, hvilket kun gør listen af muligheder længere for dig. Det er kun godt, fordi du så kan finde et abonnement, hvor du hverken behøver at betale for noget, du ikke bruger, og hvor du heller ikke skal betale ekstra for visse ydelser, som du bruger meget af. Med andre ord kan du finde et telefonabonnement, der er som skræddersyet til dig. Brug vores sammenligningsværktøj og find hurtigt frem til netop det abonnement, som du er på udkig efter.

 

Sådan sammenligner du forskellige abonnementer

Du har mulighed for på forskellig vis at søge efter et abonnement efter dine præferencer her på siden. Vi har nemlig lavet et sammenligningsværktøj, hvor du selv bestemmer, hvilke kriterier du vil stille til dit kommende telefonabonnement. Det betyder desuden, at du selv bestemmer, om du vil indstille samtlige søgekriterier, eller du blot vil indstillet ét enkelt eller et par stykker. Hvordan det giver mening for dig at bruge sammenligningsværktøjet, afhænger nemlig i høj grad af, hvilke og hvor mange krav og ønsker du har til dit telefonabonnement.

De fleste ejere af en mobiltelefon bruger især denne til at tale i og til at tilgå internettet. Gør du også det, kan du med fordel begynde med at indstille, hvor mange timers taletid og hvor mange GB data du ønsker i dit abonnement. Det gør du ved at placere markøren i intervallet det sted, som svarer til det antal timers tale og GB data, som du gerne vil have i dit kommende abonnement. Herefter vil du nedenfor blive præsenteret for de telefonabonnementer, der lever op til dine kriterier.

Udover dine ønsker til taletid og data inkluderet i dit telefonabonnement kan du også klikke af, om du søger et abonnement uden binding. Et abonnement uden binding betyder, at du til hver en tid kan opsige abonnementet og i løbet af kort tid skifte over til en anden udbyder. Omvendt er et abonnement med binding en abonnementstype, hvor du binder dig i en given periode. Sommetider er abonnementerne med binding en anelse billigere end abonnementerne uden binding, hvilket blandt andet skyldes, at udbyderne er garanteret at tjene penge på dig som kunde over et vist antal måneder, når du skriver under på en bindende aftale gældende i eksempelvis et halvt år. Samme garanti gør sig ikke gældende med abonnementer uden binding, hvor du i løbet af kort tid kan afslutte din aftale hos den pågældende udbyder, og derfor sætter udbyderne sommetider priserne på deres abonnementer uden binding en anelse op.

Du kan også klikke af, om du gerne vil finde et abonnement, hvor du får gratis oprettelse. Derudover er det muligt at vælge abonnementer med fri SMS og MMS inkluderet. Dette er særligt relevant for dig, der sender mange beskeder og billeder fra din mobiltelefon. Husk her på, at hvis du oftest bruger eksempelvis Messenger eller WhatsApp til at skrive beskeder, er det ikke SMS’er og MMS’er, som du bruger, men i stedet data. Klik også af, om du ønsker et abonnement, hvori der er inkluderet adgang til 4G. 4G er den til dato hurtigste og mest stabile form for mobilforbindelse, og derfor foretrækker de fleste at gøre brug af 4G fremfor 3G eller en af de andre forbindelser.

 

Det billigste telefonabonnement med ekstra fordele

I mange af de telefonabonnementer, som du finder her på siden, er der inkluderet ekstra tjenester, som du som kunde kan få adgang til og gøre brug af. Disse fordele kan eksempelvis være adgang til forskellige musikstreaming-tjenester, mulighed for roaming i EU og mange andre tjenester. Under hvert abonnement her på siden kan du se, om der er inkluderet ekstra tjenester i de abonnementer, du har øje på, og hvilke fordele der i så fald er tale om.

 

Tank hos OK og få ekstra taletid og data på dit OK-telefonabonnement

En af de mange forskellige fordele, som du har mulighed for at få inkluderet i dit mobilabonnement, finder du hos OK Mobil. OK Mobil er drevet af OK Benzin, som du garanteret er stødt på rundt om i landet, når du har tanket bilen. Som kunde hos OK Mobil har du mulighed for at opnå yderligere fordele, hvis du samtidig tanker hos OK Benzin med jævne mellemrum.

Hver gang du som kunde hos OK Mobil tanker hos OK Benzin, optjener du nemlig ekstra data eller taletid til dit eksisterende telefonabonnement. Taler du ofte i din mobiltelefon, eller bruger du hver måned mange GB data, og tanker du samtidig hos OK Benzin, kan du altså slå to fluer med ét smæk og opnå besparelser, hver gang du tanker. Har du dit mobilabonnement hos OK Mobil, kan du logge ind på deres selvbetjeningsside, hvor du kan se, hvor meget ekstra data eller taletid, du har optjent indenfor en bestemt periode. Hver måned har du mulighed for at optjene to timers ekstra taletid og 2 GB ekstra data til dit telefonabonnement.

 

Få ubegrænset musik med Spotify Premium eller Tidal

En anden fordel, som du har mulighed for at få i dit telefonabonnement, er fri adgang til Spotify Premium eller Tidal, der begge er musikstreaming-tjenester med et tusindvis af aktuelle musiknumre. Benytter du i forvejen en af disse tjenester, og betaler du derfor hver måned for disse, kan du spare penge ved at vælge et telefonabonnement, hvor en af tjenesterne er inkluderet.

Du kan naturligvis også med fordel vælge et telefonabonnement med Spotify Premium eller Tidal, hvis du er træt af lytte til reklamer indimellem dine musiknumre, og hvis du gerne selv vil kunne bestemme, hvilke numre du lytter til. Når du kigger udvalget af telefonabonnementer igennem her på siden, så kig efter det lille musik-symbol, der er formet som en node. Dette symbol indikerer, at der er en form for musiktjeneste inkluderet i abonnementet.

fath 3NgcTH0CFJg unsplash - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

 

Hele familiens abonnementer samlet ét sted

Udover at spare penge ved at vælge et telefonabonnement med diverse ekstra tjenester inkluderet, kan du også spare penge ved at samle hele familiens telefonabonnementer hos den samme udbyder. Mange udbydere tilbyder nemlig gode besparelser på familieabonnementer. Derudover er det hos de fleste udbydere muligt at ringe gratis til alle dem, som også er kunder hos samme udbyder. Er I derfor en relativt stor familie, som ofte ringer til hinanden på kryds og tværs, kan der være gode penge at spare hver måned, hvis I samler jeres abonnementer ét og samme sted.

De fleste vil gerne spare penge på de månedlige udgifter, hvor det er muligt. Samtidig vil de fleste gerne gøre det så nemt som muligt, hvad angår deres eget og familiens telefonabonnementer. Hvis du samler alle jeres abonnementer hos den samme udbyder, skal du kun forholde dig til regninger fra ét selskab og ikke fra tre eller fire forskellige udbydere. Det gør det langt nemmere for dig at holde øje med jeres fælles forbrug, ligesom det bliver mere overskueligt at holde styr på jeres telefonregninger. Mange vælger af den grund at samle familiens abonnementer hos samme udbyder.

 

Tjek et dækningskort, inden du vælger udbyder

Oplever du svigt i din internetforbindelse, når du benytter din mobiltelefon til at surfe på nettet eller downloade musik og film, kan det blandt andet handle om, hvor god en 3G- og 4G-dækning der er på det pågældende sted, hvor du befinder dig. Der er nemlig fra udbyder til udbyder forskel på, hvor hurtig og stabil en internetdækning de kan tilbyde rundt om i landet. Hvor god en internetforbindelse, udbyderen har mulighed for at tilbyde dig, afhænger nemlig af, hvilket mobilnetværk udbyderen har købt sig ind på.

I Danmark findes der tre forskellige mobilnetværk. Disse netværk er ejet af henholdsvis 3, TDC og Telia/Telenor. De forskellige mobilselskaber køber sig så ind på disse mobilnetværk, som de kan gøre brug af, når de skal tilbyde forbindelse og signal til deres kunder. På et såkaldt dækningskort kan du se, hos hvilke udbydere af telefonabonnementer du kan få den bedste internetdækning på din mobil. Ved hvert af telefonabonnementerne her på siden fremgår det, hvilket mobilnetværk de forskellige udbydere gør brug af. Har du ved hjælp af et dækningskort fundet ud af, at eksempelvis TDC giver den bedste dækning i det område, hvor du bor, kan du altså med fordel vælge et telefonabonnement hos en udbyder, der har købt sig ind på netop TDC’s mobilnetværk.

 

Find de billigste telefonabonnementer her på siden

Her på siden har vi gjort det muligt for alle at finde frem til det bedste og billigste telefonabonnement for dem på en nem og hurtig måde. De færreste ønsker at betale for tjenester, som de ikke bruger, eller blive overrasket over en dyr mobilregning, fordi de har brugt mere, end der var inkluderet i deres faste abonnement. Det undgår du ved at bruge sammenligningsværktøjet, fordi du på den måde kan finde frem til netop de abonnementer, der matcher alle dine præferencer og behov.

 

Telefonabonnement med fri data

En stor del af disse abonnementstilbud kommer med fri data til dig. Og det er der mange grunde til. I takt med vi bruger vores smartphones mere og mere til nyheder, Facebook, sociale medier og meget andet, bruger vi mere apps. Derfor er det vigtigt, at du har nok data i dit abonnement for at kunne gøre de ting med din mobil, som du ønsker.

Måske har du allerede prøvet det kedelige scenarie, hvor du sidst på måneden oplever langsom forbindelse og får en besked fra dit teleselskab, som siger, at du har opbrugt din data. Dette kan du undgå ved at have et abonnement med fri data, hvor du har bedre muligheder for aldrig at løbe tør. Så har du stadig gode mulighed for at høre musik, tjekke Facebook, sende snaps og like billeder på Instagram i bussen, på stranden eller andre steder, hvor du ikke har WIFI-forbindelse. Men heldigvis vælger mangle mobilselskaber ikke at lukke helt ned for din forbindelse, hvis du har brugt det hele. Mange gange sætter de blot din hastighed ned, og selvom det er træls, så er det bedre, end du slet ingen forbindelse har.
Ved at have fri data kan det være endnu en ting, som du slipper for at tænke på. Og det kan for mange være rigtig rart. Men det er klart, at det koster også nogle penge at have fri data til rådighed. Det er derfor kun en økonomisk fordel, hvis du allerede nu bruger en helt masse data, fordi du fx er meget på din smartphone, ser mange film eller laver internetdeling fra din mobil.

 

Spar penge ved at skære ned på data

Data er en af de vigtigste faktorer, når du skal finde det billigste telefonabonnement. Faktisk er det ofte lige præcis dét, som afgør prisen på dit abonnement. Og derfor kan du spare penge ved at vælge en pakke, hvori der indgår mindre data. Men det kræver naturligvis, at du skruer ned for dit dataforbrug – men hvordan gør man det? Det kan du få et par gode råd til lige her, så du kan slippe endnu billigere afsted og derved spare flere penge.

For det første kan du sørge for, at du så ofte som muligt er tilkoblet en stabil WIFI-forbindelse. Fordi når du er tilkoblet her, så bruger din telefon ikke data; nej, så trækker du på WIFI. Mange glemmer at slå deres WIFI til, når de fx er hjemme eller i toget, og det betyder, at de bruger en hel masse unødig data; altså data, som lige så godt kunne have kørt over WIFI i stedet.

Andet tip er at slå en række forskellige apps, som du ikke bruger, fra. Det forholder sig nemlig sådan, at rigtig mange apps trækker på din data – også selvom du ikke har nogle af disse apps åbent. De ligger nemlig og kører i baggrunden for at holde sig opdateret, og det trækker på dit dataforbrug. Derfor kan du med fordel slå disse fra – og du kan på langt de fleste smartphones nemt gøre dette inde i sektionen over indstillinger. Lige der fik du to gode råd til, hvordan du kan spare på dit dataforbrug og derved potentielt rykke ned i et billigere abonnement.

 

Telefonabonnement med Spotify

Spotify er en musiktjeneste, som giver dig adgang til at lytte til en masse forskelligt musik. Og det er der rigtig mange mennesker, som er glade for. Der er nemlig flere millioner af brugere, som på daglig basis gør brug af deres gratis tjeneste. Men der er dog et par ting, som kan være irriterende ved at bruge den version, som er gratis. Her bliver du nemlig sommetider forstyrret af reklamer, mens du lytter musik. Ydermere har du ikke mulighed for at vælge en specifik sang, når du er på mobilen. Og sidst, men ikke mindst, har du ikke mulighed for at skifte sange, så mange gange du vil, når du er på mobilen med din gratis version.

Du kan i vores prissammenligner her ovenstående også finde det billigste mobilabonnement med Spotify, så du kan lytte til alt den musik, du ønsker, uden at være begrænset af hverken manglende skift af senge eller reklamer. Du har ydermere mulighed for at skære dine omkostninger lidt ned, hvis du vælger at samle både Spotify og dit telefonabonnement i én pakke. Og det er jo en god ting!

 

Hvor ofte bør jeg skifte telefonabonnement?

Et spørgsmål, som vi ofte modtager, er, hvor tit man bør skifte telefonabonnement, hvis man altid ønsker at have det billigste. Og det er naturligvis svært at komme med et endegyldigt svar, eftersom mange har forskellige abonnementer i forskellige prisklasser, men lad mig give dig et par gode tips.

Og første tip er, at det skader aldrig at kigge efter tilbud. Derfor kan du med fordel holde dig opdateret på nye tilbud, og du kan derfor hurtigt opdage, hvis der kommer nogle løsninger, som er billigere end din nuværende. Her kan du fx bruge vores prissammenligner til at se, om der nu er kommet et abonnement, som koster endnu mindre end det, du har nu. Du kan også forsøge at ringe til dit eget teleselskab for at høre, om du kan ryge ned i en billigere pakke. Mange steder er det nemlig muligt at få ekstra rabat, hvis man har været kunde over en længere periode – og det er værd at give et forsøg.

Der kan i perioder være såkaldte kampagnetilbud, hvor du, hvis du hurtigt springer til, kan sikre dig en markant lavere pris. Og dem kan du være på vagt på, når de er der. Typisk vil de forskellige teleselskaber kører reklamer på fx TV, og her har du så mulighed for at opdage tilbuddet, gribe knoglen og derved finde det billigste telefonabonnement til dig og dine behov. Er det et kampagnetilbud, der er tale om, så er det med at slå til, inden fristen udløber – de varer nemlig ikke altid forevigt!

 

Hvilket netværk er bedst?

Ved at vælge det rigtige netværk sikrer du dig, at du har en god forbindelse i de områder, du færdes. Og trods den fantastiske udvikling af diverse teleselskabers dækningskort, er der stadig enkelte steder i Danmark, hvor man kan foretrække det ene netværk frem for det andet. For at danne dig et overblik, vil jeg faktisk kigge på de forskellige tre netværkers dækningskort; her kan du lynhurtigt få et overblik over, hvordan forbindelsen er i de forskellige områder af Danmark – og derved naturligvis også, hvordan det er i dit område.