fbpx

CBB Mobil

Hos CBB Mobil kan der vælges mellem otte forskellige abonnementer. Der er inkluderet fri SMS og MMS, 4G-hastighed, ingen binding, fri CBB til CBB i alle time- og fri tale-abonnementer. CBB Mobil kører på Telenor og Telias’ netværk, som sikrer bred dækning.

Pakke 1: Den billigste pakke koster 49 kr. og er oplagt til mindre børn eller dem, som har et meget lille forbrug. Her er der inkluderet 1 times tale og 1 GB data.

Pakke 2: Denne pakke koster 79 kr. i måneden og indeholder 6 timers tale og 4 GB. Dette er et DK-abonnement, så det er ikke muligt at tilkøbe udlandstelefoni.

Pakke 3: Denne pakke koster 99 kr. i måneden og indeholder fri tale og 10 GB. Dette er et DK-abonnement, så det er ikke muligt at tilkøbe udlandstelefoni.

Pakke 4: Denne pakke koster 119 kr. i måneden. Abonnementet indeholder 10 timers tale og 40 GB, hvoraf 6 GB kan benyttes i Europa.

Pakke 5: Denne pakke koster 129 kr. i måneden. Abonnementet indeholder 40 timers tale og 40 GB, hvoraf 7 GB af disse kan benyttes i Europa.

Pakke 6: Denne pakke koster 149 kr. i måneden. Abonnementet indeholder fri tale og 60 GB, hvoraf 8 GB kan benyttes i Europa.

Pakke 7: Den største og sidste pakke koster 159 kr. i måneden. Abonnementet indeholder 40 timers tale og 40 GB, hvoraf 8 GB kan byttes i Europa. Derudover tilbyder denne pakke musiktjenesten, Tidal, som har over 50 mio. sange.

CBB-Basis: Det er muligt at købe et abonnement hos CBB, som hedder CBB Basis. Denne pakke tilbyder at betale efter forbrug, som kan svare sig for dem, som har et minimalt forbrug. Pakken koster 19 kr. i måneden og priserne er følgende:

  • 1 kr. pr. MB
  • 59 øre pr. min. taletid
  • 14 øre pr. SMS

 

Ekstra hos CBB

CBB Mobil tilbyder mobilabonnementer, som kun kan benyttes i Danmark og derfor ikke har EU-roaming, som derfor også udbydes til en billigere pris. Det er her ikke muligt at tilkøbe udlandstelefoni, i stedet kan man skifte abonnementspakke i den måned, hvor man skal ud at rejse og så skifte tilbage den efterfølgende måned uden problemer.

CBB Mobil har mange kunder i Danmark og derfor er der gode muligheder ved deres ”Fri CBB til CBB”, som betyder, at der kan ringes gratis blandt CBB-kunder imellem. Der er fri data ved brug af Facebooks app, som kan gøre en forskel hos de der benytter Facebook meget hyppigt.

 

Om CBB Mobil

CBB blev grundlagt i år 2000 under navnet ”Club Blah Blah”, men blev i 2002 forkortet til CBB. I 2004 blev CBB Mobil opkøbt af Telenor. Telenor havde 1.840.000 kunder i 2. kvartal i 2017.

CBB var blandt de første danske teleselskaber til at udbyde og administrere mobiltelefoni udelukkende online. Senere er selskaber som Call Me og Oister blevet grundlagt baseret ud fra samme koncept.

CBB Mobil er et af de største internetbaserede mobilselskaber i Danmark.