fbpx

CBB Mobil

Hos CBB Mobil kan der vælges mellem otte forskellige abonnementer. Der er inkluderet fri SMS og MMS, 4G-hastighed, ingen binding, fri CBB til CBB i alle time- og fri tale-abonnementer. CBB Mobil kører på Telenor og Telias’ netværk, som sikrer bred dækning.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "cbb1"

Pakkeløsninger ved CBB Mobil

Pakke 1: Den billigste pakke koster 89 kr. og er oplagt til mindre børn eller dem, som har et meget lille forbrug. Her er der inkluderet 7 times tale og 7 GB data. Det er et DK-abonnement, så det er ikke muligt at bruge dit data i din pakke i udlandet.

Pakke 2: Denne pakke koster 109 kr. i måneden og indeholder fri tale og 30 GB. Ud af de 30 GB data kan 12 af dem bruges i EU. Dette er for personer som ikke bruger deres telefon hele tiden, men gerne vil have frirum til at tale så meget i telefon, som de ønsker.

Pakke 3: Denne pakke koster 129 kr. i måneden og indeholder fri tale og 80 GB. Ud af de 80 GB data kan 14 af dem bruges i EU. Dette abonnement er for personer, som gerne vil bruge deres telefon meget, og bruge den til alt fra streaming til opkald.

Pakke 4: Denne pakke koster 139 kr. i måneden. Abonnementet indeholder fri tale og 30 GB, hvoraf 15 GB kan benyttes i Europa. Du får muligheden får at benytte CBB Tidal, som er en musiktjeneste med over 60 millioner musiknumre.

Pakke 5: Denne pakke koster 149 kr. i måneden. Abonnementet indeholder fri tale og 200 GB, hvoraf 17 GB af disse kan benyttes som CBB EU Roaming. Du får derudover det lynhurtige 5G, som kan sikre, at du kan surfe endnu hurtigere rundt på nettet.

Pakke 6: Denne pakke koster 199 kr. i måneden. Abonnementet indeholder fri tale og fri data, og du kan bruge 22 GB data i Europa. Det er en af de mest populære abonnementer, som passer til nutidens tendenser, hvor det handler om altid at være opdateret. Der er ingen binding og nul gebyrer.

CBBBasis: Det er muligt at købe et abonnement hos CBB, som hedder CBB Basis. Denne pakke tilbyder at betale efter forbrug, som kan svare sig for dem, som har et minimalt forbrug. Pakken koster 19 kr. i måneden og priserne er følgende:

  • 1 kr. pr. MB
  • 59 øre pr. min. taletid
  • 14 øre pr. SMS

 

Ekstra hos CBB

CBB Mobil tilbyder mobilabonnementer, som kun kan benyttes i Danmark og derfor ikke har EU-roaming, som derfor også udbydes til en billigere pris. Det er her ikke muligt at tilkøbe udlandstelefoni, i stedet kan man skifte abonnementspakke i den måned, hvor man skal ud at rejse og så skifte tilbage den efterfølgende måned uden problemer.

CBB Mobil har mange kunder i Danmark og derfor er der gode muligheder ved deres ”Fri CBB til CBB”, som betyder, at der kan ringes gratis blandt CBB-kunder imellem. Der er fri data ved brug af Facebooks app, som kan gøre en forskel hos de der benytter Facebook meget hyppigt.

CBB Mobil er kendt for deres sjove reklamer. Med deres små gule mænd, som er alle synes er sjove, kan du nemt blive fanget i deres bløde og sjove udseende. Det er en af de mange ting, som de er kendt for, og det er derfor også blevet en ting, som du forbinder med CBB Mobil.

 

 

Cbb - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Om CBB Mobil

CBB blev grundlagt i år 2000 under navnet ”Club Blah Blah”, men blev i 2002 forkortet til CBB. I 2004 blev CBB Mobil opkøbt af Telenor. Telenor havde 1.840.000 kunder i 2. kvartal i 2017. Så man kan sige at for CCB var 2017 et vitalt år i deres vækst.

CBB var blandt de første danske teleselskaber til at udbyde og administrere mobiltelefoni udelukkende online. Senere er selskaber som Call Me og Oister blevet grundlagt baseret ud fra samme koncept. CBB har dækning som mere end 99% af befolkningen kan bruge, og de arbejder hele tiden på at udvikle sig. De har flest master, ca. 4.200, og de sætter hvert år ca. 30 nye master op, heriblandt 5G master. Du kan læse mere om dette på www CBB Mobil DK, så du kan skifte til en af de mest stabile teleselskaber i Danmark.

CBB Mobil er et af de største internetbaserede mobilselskaber i Danmark. De er meget kendt for deres skøre reklamer, hvor der er stor fokus på at pointere at CBBMobil er et lavprisselskab. Deres lavpris kommer til udtryk i CBB udlandstelefoni priser, hvor de altid kan give dig stabil forbindelse i udlandet, til en meget god pris.

Det er nemt og hurtigt at skifte dit nummer over til CBB Mobil, hvor de klarer det hele for dig. Du skal blot vælge det abonnement du ønsker inde på deres hjemmeside, og så er du klar til at benytte noget af Danmarks mest stabile netværk.

 

Det siger kunderne om CBB mobil

CBB er en af de mest populære teleselskaber i Danmark. Med deres gule farve, som udstråler, at de er billigere end konkurrenterne, kan du få et abonnement til en god pris. Deres Trustpilot er fyldt med gode anmeldelser, hvilket blot bekræfter, at det er et det mobilabonnement, som du skal vælge. Der bliver beskrevet på deres Trustpilot, hvordan de er “fantastiske og god kundeservice”, du selv hoppe ind og læse de mange gode anmeldelser, ved at trykke lige her.

Hvis du er i tvivl om hvilket mobilselskab, som du skal abonnere til, så kan du sammenligne priser og hvad de har at tilbyde ved hjælp af vores prissammenligner. Du kan sammenligne med blandt andre Lebara, som er et meget spændende mobilselskab.