fbpx

Fastnet.nu

Hos Fastnet.nu tilbyder de deres kunder både fastnet telefoni, mobilabonnementer, bredbånd og mobilbredbånd. De tilbyder flere abonnementer under deres forskellige områder. På deres mobilabonnementer har de gratis oprettelse.

De fleste fastnet.nu abonnementer kører på Telenor netværk, men 3 af deres mobilabonnementer kører på TDC netværk.

 

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "fastnetnu"

Pakkeløsninger hos Fastnet.nu

Pakke 1: Den billigste pakke hos Fastnet nu er et abonnement til blot 39 kr. i måneden. Abonnementet indeholder 3 timers tale. Du får ingen data, og data koster 10 øre pr. MB data. Du kan dog bruge dit abonnement i EU. Du får fri sms/mms og abonnementet er på TDC netværk.

Pakke 2: Denne pakke kan du få for blot 40 kr. i måneden. Abonnementet indeholder 5 timers tale og fri sms/mms. Det koster udover abonnementsprisen 10 øre pr. MB data. Du kan også bruge data i udlandet, dog er det ikke en del af abonnementsprisen og betales oven i de 40 kr. Der er gratis oprettelse. Dette abonnement er på Telenor netværk.

Pakke 3: Denne pakke koster 59 kr. i måneden. Her får du 10 timers tale, 10 GB data, hvor du kan bruge 7 GB i EU og fri sms/mms. Der er gratis oprettelse. Dette abonnement er på Telenor netværk.

Pakke 4: Denne pakke koster 69 kr. i måneden. Her får du 1 timers tale, 1 GB data, hvoraf alle GB kan bruges i EU også og fri sms/mms. Der er gratis oprettelse. Dette abonnement er på TDC netværk.

Pakke 5: Denne pakke koster 80 kr. i måneden. Her får du fri tale, 20 GB data, hvoraf 9 GB også kan bruges i EU og fri sms/mms. Der er gratis oprettelse. Dette abonnement er på Telenor netværk.

Pakke 6: Denne pakke koster 109 kr. i måneden. Her får du fri tale, 10 GB data, hvoraf alle 10 GB også kan bruges i EU og fri sms/mms. Der er gratis oprettelse. Dette abonnement er på TDC netværk.

Pakke 7: Denne pakke koster 115 kr. i måneden. Her får du fri tale, 40 GB data, hvoraf 13 GB også kan bruges i EU og fri sms/mms. Der er gratis oprettelse. Dette abonnement er på Telenor netværk.

Pakke 8: Denne pakke koster 125 kr. i måneden. Her får du fri tale, 60 GB data, hvoraf 14 GB også kan bruges i EU og fri sms/mms. Der er gratis oprettelse. Dette abonnement er på Telenor netværk.

Mobil Basis: For 15 kr. i måneden får du et forbrugsafregnet abonnement. Priserne er følgende:

 • 0,60 kr. pr. min. taletid
 • 0,28 pr. opkald
 • 0,20 kr. pr. sms
 • 2 kr. pr. mms
 • 0,50 kr. pr. MB

 

Ekstra hos Fastnet.nu

Fastnet nu tilbyder at kontakte de kunder, som ikke føler, at deres abonnement passer til deres behov. De vil hjælpe kunden med at finde det abonnement, som passer til dem og deres behov. Med FLEX-service vil Fastnet nu se løbende på dit abonnement og det forbrug du har. De vil kontakte dig, hvis de kan se et gennemgående forbrug, som ikke matcher det fastnet abonnement du har og vil komme med et forslag på en anden mulighed. FLEX-service er et gratis tilvalg til dit mobilabonnement.

Fastnet.nu tilbyder nye kunder en besparelse på 20% på deres mobilabonnement, så længe de skifter til Fastnet nu fra en anden udbyder. Det er en af de mange fordele ved at vælge et fastnet telefon abonnement. Besparelsen vil svare til cirka 420 kr. om året. Indholdet af besparelsen varierer fra kunde til kunde og derfor skal kundeservice kontaktes på 70 30 00 37, hvis det har interesse og du gerne vil vide mere. Kundeservice kan kontaktes alle hverdage fra 9.00 – 16.00.

Hvis du er medlem af Ældre Sagen kan du foretage opkald billigere.

Hos Fastnet.nu er der flere datapakker du kan tilkøbe til dit abonnement. Fastnet priser er følgende:

 • 300 MB = 25 kr.
 • 1 GB = 40 kr.
 • 2 GB = 45 kr.
 • 5 GB = 50 kr.

Andre gebyrer:

 • Nyoprettelse mobil: 39 kr.
 • Nyt simkort: 99 kr
 • Betalingsservice pr. gang: 9,75 kr.
 • Betaling girokort: 49 kr.
 • Genåbning efter restance: 99 kr.

 

Om Fastnet.nu

Fastnet.nu blev etableret på baggrund af opfordring fra Ældre Sagen, som havde mange medlemmer, som havde et brændende ønske om et alternativ til andre mobiludbydere, som gjorde det besværligt at have fastnettelefon. Fastnet.nu blev derfor etableret for netop at tilbyde kunderne nemt og billigt fastnettelefoni. Nu er det muligt for de kunder, som ønsker den gammeldags fastnettelefon, nu er det bare langt billigere og på TDCs gode og anerkendte netværk. Du kan se TDC fastnet priser på hjemmesiden. Det er billig fastnet, så det er bare med at drage fordel af det. I starten var fastnettelefoni det eneste udbyderen tilbød sine kunder, men med tiden er selskabet vokset og tilbyder nu også mobiltelefoni og bredbånd – også mobilbredbånd.

Det er derfor en af de helt gode teleselskaber, hvis ikke dit forbrug er så stort. De specialiserer sig i at tilbyde gode produkter til en fair pis. Det er lidt den samme type som Greenspeak, udover at Greenspeak deler dig overskud ud til velgørenhed, så er Fastnet-nu omhyggelige med hvordan de bruger deres overskud.

 

Det siger kunderne om Fastnet.nu

Grundet at det ikke er en af de mest anerkendte teleselskaber, så har de ikke forfærdelig mange anmeldelser på Trustpilot, som du kan finde ved at trykke her. De anmeldelser de har fået, har været meget blandet, hvor der nogle steder står, at kunderne er fuldt ud tilfredse med produktet, hvorimod der andre steder står, at de ikke er tilfredse. Det er derfor vigtigt at danne dit eget indtryk, så du kan vurderer om det er en af de billigste mobilabonnement, som du kan finde. Dan derfor dit eget indtryk, det er nok det, som du vil få mest ud af.