fbpx

Fastnet.nu

Hos Fastnet.nu tilbyder de deres kunder både fastnet telefoni, mobilabonnementer, bredbånd og mobilbredbånd. De tilbyder flere abonnementer under deres forskellige områder. På deres mobilabonnementer har de gratis oprettelse.

Fastnet.nu kører på TDC Groups netværk.

 

Pakke 1: Den billigste pakke kan du få for blot 39 kr. i måneden. Abonnementet indeholder 3 timers tale og 100 sms’er. Det koster udover abonnementsprisen 50 øre pr. MB data. Du kan også bruge data i udlandet, dog er det ikke en del af abonnementsprisen og betales oven i de 39 kr. Der er gratis oprettelse.

Pakke 2: Denne pakke koster 69 kr. i måneden. Her får du 5 timers tale, 1 GB data, hvor den ene GB også kan bruges i EU og fri sms/mms. Der er gratis oprettelse.

Pakke 3: Denne pakke koster 99 kr. i måneden. Her får du 12 timers tale, 5 GB data, hvoraf alle GB kan bruges i EU også og fri sms/mms. Der er gratis oprettelse.

Pakke 4: Denne pakke koster 129 kr. i måneden. Her får du fri tale, 20 GB data, hvoraf 6,5 GB også kan bruges i EU og fri sms/mms. Der er gratis oprettelse.

Mobil fri tale: For 79 kr. i måneden får du fri tale, fri sms/mms, EU-roaming, forbrug af data kan købes via deres datapakker. Priser ses under ”Ekstra hos Fastnet.nu”.

Mobil Basis: For 15 kr. i måneden får du et forbrugsafregnet abonnement. Priserne er følgende:

  • 0,60 kr. pr. min. taletid
  • 0,28 pr. opkald
  • 0,20 kr. pr. sms
  • 2 kr. pr. mms
  • 0,50 kr. pr. MB

 

Ekstra hos Fastnet.nu

Fastnet.nu tilbyder at kontakte de kunder, som ikke føler, at deres abonnement passer til deres behov. De vil hjælpe kunden med at finde det abonnement, som passer til dem og deres behov. Med FLEX-service vil Fastnet.nu se løbende på dit abonnement og det forbrug du har. De vil kontakte dig, hvis de kan se et gennemgående forbrug, som ikke matcher det abonnement du har og vil komme med et forslag på en anden mulighed. FLEX-service er et gratis tilvalg til dit mobilabonnement.

Fastnet.nu tilbyder nye kunder en besparelse på 20% på deres mobilabonnement, så længe de skifter til Fastnet.nu fra en anden udbyder. Besparelsen vil svare til cirka 420 kr. om året. Indholdet af besparelsen varierer fra kunde til kunde og derfor skal kundeservice kontaktes på 70 30 00 37, hvis det har interesse og du gerne vil vide mere. Kundeservice kan kontaktes alle hverdage fra 9.00 – 16.00.

Hvis du er medlem af Ældre Sagen kan du foretage opkald billigere.

Hos Fastnet.nu er der flere datapakker du kan tilkøbe til dit abonnement. Priserne er følgende:

  • 300 MB = 25 kr.
  • 1 GB = 40 kr.
  • 2 GB = 45 kr.
  • 5 GB = 50 kr.

Andre gebyrer:

Pris

 

Nyoprettelse mobil

39 kr.

Nyt simkort

99 kr.

Betalingsservice pr. gang

9,75 kr.

Betaling girokort

49 kr.

Genåbning efter restance

99 kr.

 

Om Fastnet.nu

Fastnet.nu blev etableret på baggrund af opfordring fra Ældre Sagen, som havde mange medlemmer, som havde et brændende ønske om et alternativ til andre mobiludbydere, som gjorde det besværligt at have fastnettelefon. Fastnet.nu blev derfor etableret for netop at tilbyde kunderne nemt og billigt fastnettelefoni. Nu er det muligt for de kunder, som ønsker den gammeldags fastnettelefon, nu er det bare langt billigere og på TDCs gode og anerkendte netværk. I starten var fastnettelefoni det eneste udbyderen tilbød sine kunder, men med tiden er selskabet vokset og tilbyder nu også mobiltelefoni og bredbånd – også mobilbredbånd.