fbpx

Fullrate

Fullrate er et teleselskab som fusionerede med YouSee i 2020. Ved Fullrate kunne du vælge mellem fire forskellige mobilabonnementer, hvor der yderligere var et abonnement, som afregnes efter forbrug. Man kunne vælge imellem både DK-abonnementer og EU-abonnementer. Alle abonnementer foruden den pakke, som afregnes efter forbrug, havde gratis sms/mms, 4G hastighed og gratis oprettelse med. Der var en bindingsperiode på 6 måneder på alle pakker. Fullrate kørte på TDCs netværk, som i 2016 blev kåret til det bedste i Danmark.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "fullrate"

Ekstra hos Fullrate

Hos Fullrate var det muligt at købe en række tilvalg til dit mobilabonnement. Du kunne købe Mobil Boost, som giver ekstra fart på din dataforbindelse til din mobil. Hastigheden steg op til 20/5 Mbit, som er op til 10 gange hurtigere end normalt. Mobil Boost kostede 20 kr. i måneden.

Du kunne for 19 kr. i måneden ringe så meget du vil til alle Fullrate-mobilnumre i Danmark, dog måtte der ikke snakkes sammenhængende over én time, hvis det fortsat skal være gratis. Der kan i stedet blive lagt på inden timen er gået og ringe op igen. Hvis opkaldet varede mere en time, ville taksten være almindelig minuttakst. Du kunne også tilkøbe 1 GB datapakke for 20 kr. i måneden, hvis du havde en taletidspakke, som var alle pakkerne, bortset fra basis-pakken. Hvis du havde basis-pakken kostede denne service 40 kr. Du havde maksimalt 30 timers tale om måneden.

Når du var i udlandet kunne du med SMS Udland sende sms’er billigere end normalt, til kun 50 øre pr. sms. SMS Udland kostede 30 kr. i måneden.

 

Om Fullrate

Fullrate er et selskab der har fusioneret med YouSee. Alle deres kunder blev automatisk transporteret over til YouSee. For år tilbage solgte de kun bredbånd, som TDC købte for 400 millioner kr. Sidenhen havde produktsortimentet udvidet sig til også at indbefatte mobilabonnementer, mobilt bredbånd, bredbånd og tv.

De fusionerede i 2013 med et andet mobilselskab, M1. Hos Fullrate er der lanceret en blog med råd, anmeldelser, tips og tricks om mobiler, bredbånd og den nyeste teknologi. Så man kan sige at de har forsøgt sig med forskellige fusioner.

Deres fusion med YouSee er hidtil været en succes, da YouSee bliver ved med at vokse. Kunderne strømmer til, hvor der er stor fokus på at levere stabilt netværk til alle deres kunder. På bekostning af Fullrate, er YouSee gået hen og blevet det største danske mobilselskab anno 2022. De havde en dejlig simpel struktur, som sammenlignede det hele for dig, så du kunne vide præcis, hvad du betalte for. De havde svært at skille sig ud fra deres konkurrenter, da de ikke kom med interessante tilbud og kampagner, som de kunne skaffe kunder ved.

Fullrate var kendt som “The Good Guy of WiFi”; en virksomhed, der hjalp kunderne med at udnytte nye teknologier bedre. Fullrate tilbød gode tilbud på trådløse routere og andre enheder, hvilket gjorde det lettere for alle at komme online og holde forbindelsen. Takket være Fullrate kunne du nyde godt af hurtigt og pålideligt WiFi i dit hjem eller på dit kontor. Fullrate var forpligtet til at sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse med din WiFi-forbindelse, og de var altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Med mobilselskabet kunne du være sikker på, at du fik mest muligt for dine penge. Men grundet fusionen tilbyder de ikke længere abonnementer til deres kunder, da de alle sammen er blevet flyttet over til YouSee. Du kan derfor, hvis du er tro mod Fullrate, købe dit abonnement hos YouSee, så du kan nyde godt af den forbindelese, som du havde fået med teleselskabet.