fbpx

Fullrate

Hos Fullrate kan der vælges mellem fire forskellige mobilabonnementer, hvor der yderligere er et abonnement, som afregnes efter forbrug. Man kan vælge imellem både DK-abonnementer og EU-abonnementer. Alle abonnementer foruden den pakke, som afregnes efter forbrug, hører der gratis sms/mms, 4G hastighed og gratis oprettelse med. Der er en bindingsperiode på 6 måneder på alle pakker. Fullrate kører på TDCs netværk, som i 2016 blev kåret til det bedste i Danmark.

Pakke 1: Det billigste abonnement hos Fullrate koster 129 kr. i måneden. Her indgår 20 timers tale og 20 GB. Dette er et DK-abonnement, som betyder, at der ikke er inkluderet noget data, som kan bruges i EU. Du får fri sms/mms, 4G hastighed og gratis oprettelse. Der er en bindingsperiode på 6 måneder.

Pakke 2: Denne pakke koster 149 kr. i måneden. Pakken tilbyder 15 timers tale og 35 GB data, inklusiv 8 GB, som kan bruges i 36 EU-lande*. Du får fri sms/mms, 4G hastighed og gratis oprettelse. Der er en bindingsperiode på 6 måneder.

Pakke 3: Denne pakke koster 159 kr. i måneden. Her får man fri tale og 15 GB data, hvoraf 8 GB kan bruges i 36 EU-lande. Du får fri sms/mms, 4G hastighed og gratis oprettelse. Der er en bindingsperiode på 6 måneder.

Pakke 4: Denne pakke koster 199 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale og 30 GB data, hvoraf 12 GB kan bruges i de 36 nedenstående EU-lande. Du får fri sms/mms, 4G hastighed og gratis oprettelse. Der er en bindingsperiode på 6 måneder.

Basis-pakke:Der er et minimumsforbrug på 29 kr. i måneden i denne pakke. Mindsteprisen for pakken er 273 kr., da der er en bindingsperiode på 6 måneder og et oprettelsesgebyr på 99 kr. Der kan tilkøbes gigabytes til pakken, du kan vælge imellem 1 og 5 GB, som koster henholdsvis 40 og 100 kr. Priserne er følgende:

  • 19 øre pr. sms
  • 1,99 kr. pr. mms
  • 50 øre pr. MB
  • 59 øre pr. min. taletid
  • 1,50 kr. for videotelefoni
  • 25 øre at ringe op m/u. svar

*De 36 EU-lande er Belgien, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Wales og Østrig.

 

Ekstra hos Fullrate

Hos Fullrate er det muligt at købe en række tilvalg til dit mobilabonnement. Du kan købe Mobil Boost, som giver ekstra fart på din dataforbindelse til din mobil. Hastigheden stiger op til 20/5 Mbit, som er op til 10 gange hurtigere end normalt. Mobil Boost koster 20 kr. i måneden.

Du kan for 19 kr. i måneden ringe så meget du vil til alle Fullrate-mobilnumre i Danmark, dog må der ikke snakkes sammenhængende over én time, hvis det fortsat skal være gratis. Der kan i stedet blive lagt på inden timen er gået og ringe op igen. Hvis opkaldet varer mere en time, vil taksten være almindelig minuttakst. Du kan også tilkøbe 1 GB datapakke for 20 kr. i måneden, hvis du har en taletidspakke, som er alle pakkerne, bortset fra basis-pakken. Hvis du har basis-pakken koster denne service 40 kr. Du har maksimalt 30 timers tale om måneden.

Når du er i udlandet kan du med SMS Udland sende sms’er billigere end normalt, til kun 50 øre pr. sms. SMS Udland koster 30 kr. i måneden.

 

Om Fullrate

Fullrate er et selskab ejet af TDC. For år tilbage solgte Fullrate kun bredbånd, som TDC købte for 400 millioner kr. Sidenhen har produktsortimentet udvidet sig til også at indbefatte mobilabonnementer, mobilt bredbånd, bredbånd og tv.

Fullrate fusionerede i 2013 med et andet mobilselskab, M1. Hos Fullrate er der lanceret en blog med råd, anmeldelser, tips og tricks om mobiler, bredbånd og den nyeste teknologi.