I dag er det muligt at vælge mellem hundredtusindvis af apps. Nogle, hvor du kan drikke øl. Andre, hvor du kan læse vittigheder. Men du finder også en række brugbare apps, som kan hjælpe dig i hverdagen.

 

Og dette er alt fra at gøre dig klogere til at hjælpe dig med at planlægge og administrere dig dag og – selvfølgelig – også til at have det sjovt og holde pauser.

 

Læs vores guide her, hvor vi kommer med vores bedste app-idéer, som du bare MÅ have.

 

 

Google Calendar

 

I deres portefølje af services til din smartphone har Google naturligvis også udviklet en kalender – og den er ganske glimrende.

 

Med et intuitivt og brugervenligt design er den valgt som den foretrukne kalender af flere tusinde danskere. Og den kommer til alle styresystemer, du kunne tænke dig.

 

Du har med appen mulighed for at bruge samme kalender på mobil som computer, hvorfor du kan have alle dine aftaler samlet ét sted. Så snart du logger ind med samme oplysninger på appen eller computeren, så genkender den dig og synkroniserer alle dine aftaler i én kalender – smart!

 

Uanset om du planlægger lang- eller kortsigtet, kan Google Calendar agere et vigtigt værktøj i din hverdag. Med mulighed for at sætte påmindelser på dine begivenheder kan den fungere som din personlige sekretær og minde dig om, hvilke aftaler du har hvornår.

 

 

MobilePay

 

Ved at have MobilePay installeret på din telefon kan du nemt overføre penge og betale gennem mobilen. Appen har et super intuitivt design, og den kan bruges både i butikker og til at overføre til venner og bekendte. På den måde glemmer du ikke din pung, så længe du har din mobil med dig.

 

Det tager ikke mange minutter at registrere sig med appen ved brug af dine kortoplysninger. Og derefter kan du med et enkelt ’swipe’ overføre op til et par tusinde kroner til en anden. For at overføre skal du ikke bruge bankoplysninger på modtageren, men blot et telefonnummer. Det er super simpelt.

 

 

Spotify

 

God musik kan sætte fut i din hverdag. Og med Spotify har du alle tænkelige sange samlet i din bukselomme – helt gratis! Kun afbrudt af reklamer og begrænsninger på at skifte sange kan du lytte til alle sange, du ønsker. Når som helst. Hvor som helst.

Det er derfor den oplagte app til lange togture, løbeture eller gåture. Og du kan logge gratis ind gennem fx Facebook, lave playlister og følge dine venner for at se, hvilket musik de kan lide at lytte til. Derfra kan du hente inspiration til at designe dine egne playlister.

 

Ved at bruge samme login på din smartphone som på din computer kan du lytte til den samme musik på begge enheder og gemme dine playlister ét sted.