fbpx

Gode apps at have på din smartphone kan være uoverskueligt, da der er så mange at vælge mellem. Nogle, hvor du kan drikke øl. Andre, hvor du kan læse vittigheder. Men du finder også en række brugbare apps, som kan hjælpe dig i hverdagen.

Og dette er alt fra at gøre dig klogere til at hjælpe dig med at planlægge og administrere dig dag og – selvfølgelig – også til at have det sjovt og holde pauser.

Læs her hvilke apps, som er gode apps at have på din smartphone. Det er apps som du bare MÅ have.

 

Google Calendar

I deres portefølje af services til din smartphone har Google naturligvis også udviklet en kalender – og den er ganske glimrende.

Med et intuitivt og brugervenligt design er den valgt som den foretrukne kalender af flere tusinde danskere. Og den kommer til alle styresystemer, du kunne tænke dig.

Du har med appen mulighed for at bruge samme kalender på mobil som computer, hvorfor du kan have alle dine aftaler samlet ét sted. Så snart du logger ind med samme oplysninger på appen eller computeren, så genkender den dig og synkroniserer alle dine aftaler i én kalender – smart!

Uanset om du planlægger lang- eller kortsigtet, kan Google Calendar agere et vigtigt værktøj i din hverdag. Med mulighed for at sætte påmindelser på dine begivenheder kan den fungere som din personlige sekretær og minde dig om, hvilke aftaler du har hvornår.

 

SE OGSÅ: FIND BILLIGERE MOBILTELEFONI

 

MobilePay

Ved at have MobilePay installeret på din telefon kan du nemt overføre penge og betale gennem mobilen. Appen har et super intuitivt design, og den kan bruges både i butikker og til at overføre til venner og bekendte. På den måde glemmer du ikke din pung, så længe du har din mobil med dig.

Det tager ikke mange minutter at registrere sig med appen ved brug af dine kortoplysninger. Og derefter kan du med et enkelt ’swipe’ overføre op til et par tusinde kroner til en anden. For at overføre skal du ikke bruge bankoplysninger på modtageren, men blot et telefonnummer. Det er super simpelt.

 

Spotify

God musik kan sætte fut i din hverdag. Og med Spotify har du alle tænkelige sange samlet i din bukselomme – helt gratis! Kun afbrudt af reklamer og begrænsninger på at skifte sange kan du lytte til alle sange, du ønsker. Når som helst. Hvor som helst.

Det er derfor den oplagte app til lange togture, løbeture eller gåture. Og du kan logge gratis ind gennem fx Facebook, lave playlister og følge dine venner for at se, hvilket musik de kan lide at lytte til. Derfra kan du hente inspiration til at designe dine egne playlister.

Ved at bruge samme login på din smartphone som på din computer kan du lytte til den samme musik på begge enheder og gemme dine playlister ét sted.

 

 

Prøv vores gratis prissammenligner

Vores prissammenligner gør det nemt for dig at finde det billigste mobilabonnement tilgængeligt. Indstil selv dine kriterier og find præcis det mobilabonnement du ønsker, til den laveste pris. Der kan være mange penge at spare, og det tager kun 2 minutter.

billig mobilabonnement telefon - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Seneste indlæg

iPhone 14 anmeldelse

iPhone 14 anmeldelse

Den nye iPhone 14's lancering er på trapperne. Ventetiden for enhver iPhone elsker har været længe. Der er store opgraderinger på vej. Der er blevet ændret nogle ting, og andre ting er blevet opgraderet, og Apple tilbyder nu en telefon, som har den nyeste teknologi....

Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

Skønt. Sommeren er over os, solen skinner i den danske sommer - og vejret er varmt. Tid til stranden, kolde drikkevarer og hyggelige sommeraftener. Men én ting er ærgelig ved sommeren: Når telefon overophedes. Men hvordan du undgår dette, kan du læse mere om her....

Huawei P10 anmeldelse

Huawei P10 anmeldelse

Det kinesiske firma Huawei har længe taget verden med storm med deres billige og dog fornuftige smartphones. Og Huawei P10 er absolut ingen undtagelse. At rejse fra ukendt til en kendskabsgrad, der næsten måler sig med Apple og Samsung på mobilmarkedet, er enormt...