fbpx

GreenSpeak

Hos GreenSpeak kan der vælges mellem otte forskellige abonnementer, hvor der udover er en basis-pakke, som afregnes efter forbrug. Fire af pakkerne er DK-abonnementer, hvor der ikke er inkluderet tale eller GB i EU og fire EU-abonnementer, hvor der er inkluderet tale og GB i EU. Der er binding på GreenSpeaks abonnementer i løbende måned.

Om GreenSpeak

GreenSpeak er et dansk velgørende mobilselskab, som giver til gode formål. Det vil sige, at ingen i GreenSpeak tjener mere end 30.000, for at kunne give så mange penge af overskuddet til velgørende formål. Derudover er det særlige ved dette selskab, at de giver det fulde overskud til velgørenhed. Kunderne hos selskabet er med til at fordele overskuddet og bestemme hvilke velgørende formål, der skal have del i overskuddet. Det sker ved en afstemning to gange årligt, hvor det udelukkende er kunder, der stemmer om hvilke organisationer pengene skal gives til. De forskellige organisationer vil få en vis procentdel af stemmerne og det er den procentdel, organisationen får tildelt. 10% af stemmerne = 10% af overskuddet.

GreenSpeak tilbyder udover mobiltelefoni, også mobilt bredbånd, som du kan læse mere om inde på deres hjemmeside.

 

Pakker hos Greenspeak

I øjeblikket tilbyder Greenspeak 8 telefonpakker samt en basispakke til favorable priser:

Pakke 1: Det billigste abonnement hos GreenSpeak koster 49 kr. i måneden. Denne indeholder 1 times tale og 1 GB. Abonnementet er forbeholdt Danmark og inkluderer hverken tale eller GB, der kan benyttes i EU, men det er muligt at ringe til udlandet fra Danmark. Der er fri sms/mms, 4G netværk, VoWIFI + VoLTE, gratis oprettelse, og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak. Binding kun i løbende måned.

Pakke 2: Denne pakke koster 79 kr. i måneden. Pakken tilbyder 6 timers tale og 4 GB data, som kan bruges i DK. Abonnementet er forbeholdt Danmark og inkluderer hverken tale eller GB, der kan benyttes i EU, men det er muligt at ringe til udlandet fra Danmark. Der er fri sms/mms, 4G netværk, VoWIFI + VoLTE, gratis oprettelse, og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak. Binding kun i løbende måned.

Pakke 3: Denne pakke koster 99 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale og 10 GB, som kan bruges i Danmark. Abonnementet er forbeholdt Danmark og inkluderer hverken tale eller GB, der kan benyttes i EU, men det er muligt at ringe til udlandet fra Danmark. Der er fri sms/mms, 4G netværk, VoWIFI + VoLTE, gratis oprettelse, og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak. Binding kun i løbende måned.

Pakke 4: Denne pakker koster 99 kr. i måneden. Denne pakke koster 99 kr. i måneden. Pakken indeholder 10 timer tale og 30 GB, som kan bruges i Danmark. Abonnementet er forbeholdt Danmark og inkluderer hverken tale eller GB, der kan benyttes i EU, men det er muligt at ringe til udlandet fra Danmark. Der er fri sms/mms, 4G netværk, VoWIFI + VoLTE, gratis oprettelse, og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak. Binding kun i løbende måned.

Pakke 5: Denne pakke koster 119 kr. i måneden. Pakken tilbyder 10 timers tale og 50 GB, hvoraf 6 kan bruges i EU. Det vil sige, at dette abonnement både kan bruges i Danmark og i EU. Der er fri sms/mms, 4G netværk, VoWIFI + VoLTE, gratis oprettelse, og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak. Binding kun i løbende måned.

Pakke 6: Denne pakke koster 119 kr. i måneden. Pakken tilbyder fri tale og 40 GB, hvoraf 6 kan bruges i EU. Det vil sige, at dette abonnement både kan bruges i Danmark og i EU. Der er fri sms/mms, 4G netværk, VoWIFI + VoLTE, gratis oprettelse, og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak. Binding kun i løbende måned.

Pakke 7: Denne pakke koster 139 kr. i måneden. Abonnementet indeholder fri tale og 50 GB, hvoraf 7 GB kan bruges i EU. Dette abonnement kan altså både bruges i Danmark og i EU. Der er fri sms/mms, 4G netværk, VoWIFI + VoLTE, gratis oprettelse, og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak. Binding kun i løbende måned.

Pakke 8: Denne pakke koster 149 kr. i måneden. Abonnementet tilbyder fri tale og 60 GB, hvoraf 8 GB kan bruges i EU. Dette abonnement kan også bruges i både Danmark og i EU. Der er fri sms/mms, 4G netværk, VoWIFI + VoLTE, gratis oprettelse, og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak. Binding kun i løbende måned.

Basis-pakke: GreenSpeak tilbyder en pakke, som hedder Basis, som afregnes efter forbrug, dog er der et minimumsforbrug på 10 kr. i måneden. Der er gratis oprettelse med binding kun i løbende måned. Der kan ikke ringes gratis fra GreenSpeak til GreenSpeak. Der sker en automatisk optankning på 100 kr. pr. gang, der skal tankes op. Priserne er følgende:

  • 49 øre pr. min. taletid
  • 8 øre pr. sms
  • 49 øre pr. MB
  • 3G netværk

 

Ekstra hos GreenSpeak

Der er nogle øvrige priser hos GreenSpeak som er følgende:

  • Nyt mobilnummer = 25 kr.
  • Nyt simkort = 49 kr.
  • Udbetaling ved opsigelse (gebyr for udbetaling til bankkonto eller andet GreenSpeak nummer ved opsigelse) = 25 kr.