fbpx

GreenSpeak

Hos GreenSpeak kan der vælges mellem seks forskellige abonnementer, hvor der udover er en basis-pakke, som afregnes efter forbrug. Tre af pakkerne er DK-abonnementer, hvor der ikke er inkluderet tale eller GB i EU og tre EU-abonnementer, hvor der er inkluderet tale og GB i EU. Der er ingen binding på nogle af GreenSpeaks abonnementer.

Pakke 1: Det billigste abonnement hos GreenSpeak koster 49 kr. i måneden. Denne indeholder 1 times tale og 1 GB. Abonnementet er forbeholdt Danmark og inkluderer hverken tale eller GB, der kan benyttes i EU. Der er fri sms/mms, 4G netværk, gratis oprettelse og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak. Der er heller ingen binding på abonnementet.

Pakke 2: Denne pakke koster 79 kr. i måneden. Pakken tilbyder 6 timers tale og 4 GB data, som kan bruges i DK. Abonnementet er forbeholdt Danmark og inkluderer hverken tale eller GB, der kan benyttes i EU. Der er fri sms/mms, 4G netværk, gratis oprettelse, ingen bindingsperiode og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak.

Pakke 3: Denne pakke koster 99 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale og 10 GB, som kan bruges i Danmark. Abonnementet er forbeholdt Danmark og inkluderer hverken tale eller GB, der kan benyttes i EU. Der er fri sms/mms, 4G netværk, gratis oprettelse, ingen bindingsperiode og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak.

Pakke 4: Denne pakke koster 119 kr. i måneden. Pakken tilbyder 10 timers tale og 40 GB, hvoraf 6 kan bruges i EU. Det vil sige, at dette abonnement både kan bruges i Danmark og i EU. Der er fri sms/mms, 4G netværk, gratis oprettelse, ingen binding og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak.

Pakke 5: Denne pakke koster 129 kr. i måneden. Abonnementet indeholder 40 timers tale og 40 GB, hvoraf 7 GB kan bruges i EU. Dette abonnement kan altså både bruges i Danmark og i EU. Der er fri sms/mms, 4G netværk, gratis oprettelse, ingen binding og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak.

Pakke 6: Denne pakke koster 149 kr. i måneden. Abonnementet tilbyder fri tale og 60 GB, hvoraf 8 GB kan bruges i EU. Dette abonnement kan også bruges i både Danmark og i EU. Der er fri sms/mms, 4G netværk, gratis oprettelse, ingen binding og fri tale GreenSpeak til GreenSpeak.

Basis-pakke: GreenSpeak tilbyder en pakke, som hedder Basis, som afregnes efter forbrug, dog er der et minimumsforbrug på 10 kr. i måneden. Der er gratis oprettelse og ingen binding. Der kan ikke ringes gratis fra GreenSpeak til GreenSpeak. Der sker en automatisk optankning på 100 kr. pr. gang, der skal tankes op. Priserne er følgende:

  • 49 øre pr. min. taletid
  • 8 øre pr. sms
  • 49 øre pr. MB
  • 3G netværk

 

Ekstra hos GreenSpeak

Der er nogle øvrige priser hos GreenSpeak som er følgende:

  • Nyt mobilnummer = 25 kr.
  • Nyt simkort = 49 kr.
  • Udbetaling ved opsigelse (gebyr for udbetaling til bankkonto eller andet GreenSpeak nummer ved opsigelse) = 25 kr.
  • Rykkergebyr (hvis din konto har været i minus i mere end 24 timer) = 25 kr.

 

Om GreenSpeak

GreenSpeak er et dansk velgørende mobilselskab, som giver overskuddet til gode formål. Det vil sige, at ingen i GreenSpeak tjener mere end 30.000, for at kunne give så mange penge af overskuddet til velgørende formål. Kunderne hos selskabet er med til at bestemme hvilke velgørende formål, der skal have del i overskuddet, det sker ved en periodisk afstemning og er gældende for 2/3 af overskuddet. Det fungerer ved en lukket afstemning for selskabets kunder. De forskellige organisationer vil få en vis procentdel af stemmerne og det er den procentdel, organisationen får tildelt. 10% af stemmerne = 10% af overskuddet. Den sidste 1/3 af overskuddet vil gå til offentlige afstemninger, advents- og like-kampagner på Facebook samt små reklamer og kampagner med deres støtteprojekter.

GreenSpeak tilbyder udover mobiltelefoni og mobilt bredbånd.