fbpx

Greentel

Siden 2012 har Greentel drevet mobiltelefonivirksomhed med de nuværende ejere i spidsen. Selskabet er kendt for at give dig en række muligheder, som du ikke får hos andre teleselskaber. Af disse kan fx nævnes gratis oprettelse, abonnementsløsninger helt uden binding og absolut ingen gebyrer, når du er kunde hos dem. Og derfor kan Greentel meget muligt være et oplagt valg for dig, hvis du er på jagt efter et billigere og bedre mobilabonnement. Der er både mulig for, at du kan få aftaler som privat kunde og erhverv.

I dag drives af MobileValue ApS. Et selskab, som TeleKæden A/S ejer en større aktiepost i. Selskabet har hovedkontor i Randers, Nordjylland. Greentel er certificeret med E-mærket, hvilket sikrer dig en tryg handel, når du bestiller dit telefonabonnement hos dem online.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "greentel1"

Pakkeløsninger hos Greentel

Pakke 1: Den billigste pakke hos Greentel koster 48 kr. i måneden. Her indgår der 2 timers tale og 2 GB data, som også kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/mms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der er gratis tale Greentell til Greentel.

Pakke 2: Denne pakke koster 59 kr. i måneden. Pakken tilbyder 3 timers tale, som kan bruges i både Danmark og EU. Herudover får du 3 GB data, som også kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/mms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der er gratis tale Greentel til Greentel.

Pakke 3: Denne pakke koster 65 kr. i måneden. Pakken indeholder 3 timers tale, som kan bruges i Danmark og EU, og 3 GB data, hvoraf 3 GB kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/sms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Det er gratis tale Greentel til Greentel.

Pakke 4: Denne pakke koster 69 kr. i måneden. Pakken indeholder 2 times tale, som kan bruges i både Danmark og EU og 10 GB data, hvoraf 10 GB kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/mms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der er gratis tale Greentel til Greentel.

Pakke 5: Denne pakke koster 79 kr. i måneden. Pakken indeholder 2 timers tale, som kan bruges i både Danmark og EU. Derudover får du 20 GB data, hvoraf 10 GB kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/mms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der er gratis tale Greentel til Greentel.

Pakke 6: Denne pakke koster 79 kr. i måneden. Her får man 10 timers tale, som kan bruges i både Danmark og EU. Du får derudover 10 GB data, hvoraf 10 kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/mms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der er gratis tale Greentel til Greentel.

Pakke 7: Denne pakke koster 89 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale, som kan bruges i både Danmark og EU. Du får derudover 30 GB data, hvoraf 11 GB kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/mms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der er gratis tale Greentel til Greentel.

Pakke 8: Denne pakke koster 99 kr. i måneden. Pakken tilbyder fri tale, som kan bruges i både Danmark og EU. Du får derudover 40 GB data, hvoraf 12 GB kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/mms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der gratis tale Greentel til Greentel.

Pakke 9: Denne pakke koster 119 kr. i måneden. Her får du fri tale, som kan bruges i både Danmark og EU. Du får derudover 50 GB data, hvoraf 15 GB kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/mms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der er gratis tale Greentel til Greentel.

Pakke 10: Denne pakke koster 149 kr. i måneden. Her får du fri tale, som kan bruges i både Danmark og EU. Du får derudover 60 GB data, hvoraf 18 GB kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/mms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der er gratis tale Greentel til Greentel.

Pakke 11: Denne pakke koster 179 kr. i måneden. Her får du fri tale, som kan bruges i både Danmark og EU. Du får derudover 80 GB data, hvoraf 22 GB kan bruges i EU. Abonnementet inkluderer fri sms/mms i Danmark og EU, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der er gratis tale Greentel til Greentel.

Basic: Greentel tilbyder en pakke, som hedder Basic, som afregnes efter forbrug, som kan svare sig for dem, som har et minimalt forbrug eller meget svingende forbrug. Der er et minimumsforbrug på 29 kr. og et oprettelsesgebyr på 0 kr.  Priserne er inklusiv brug i EU og er følgende:

  • 48 øre pr. min. taletid
  • 8 øre pr. sms
  • 2 kr. pr. mms
  • 1 kr. pr. MB

 

Greentel – en ny og anderledes dreng i klassen

Går du og overvejer at skifte mobilselskab, og vil du gerne have et mobilabonnement, der giver dig lidt andre muligheder og mere fleksibilitet end andre mobiltelefoniudbydere på markedet? I så fald er Greentel måske den rette løsning for dig. Siden 2012 har mobiltelefonivirksomheden Greentel vundet mere og mere frem på det danske mobilmarked, og teleudbyderen har i dag en stor og bred skare af såvel privat- som erhvervskunder. Men hvad dækker Greentel egentlig over? Hvad adskiller denne mobiludbyder fra andre selskaber på markedet, og hvilke fordele og ulemper er der forbundet med at tegne abonnement hos dem? Disse spørgsmål og mange andre kan du finde svar på, hvis du læser med nedenfor.

 

Greentel – hvad for en størrelse?

Greentel er en dansk mobiltelefonivirksomhed, der blev stiftet i 2012 af MobileValue ApS, som stadig i dag står i spidsen for selskabet, og som også driver andre selskaber såsom LINDSMobil og Waoo! Mobil. Med MobileValue ApS som juridisk samarbejdspartner, der blandt andet har virksomheden Telekæden A/S som en af sine største aktionærer, er du således garanteret en sikker og stabil leverandør af mobiltelefoni og mobilbredbånd.

Greentel tilbyder både mobiltelefoni og mobilt bredbånd til såvel privat- som erhvervskunder. Det er et af de mindre kendte selskaber, der de seneste år har formået at positionere sig stærkere og stærkere på markedet med et mål om at være blandt de allerbilligste og mest fleksible udbydere i Danmark.

 

Fokus på bredt udvalg, lave priser og Greentel rabatkode

Greentel tilbyder et bredt udvalg af muligheder indenfor mobiltelefoni og mobilbredbånd, hvor du frit kan vælge mellem en lang række forskellige pakkeløsninger. Udvalget er generelt set større end hos de fleste andre udbydere, og du har mulighed for at kombinere pakker på forskellige måder efter behov. Overordnet set klassificeres Greentel som et ægte lavprisselskab med favorable priser, der varierer lige fra 29 kr. om måneden til 179 kr. om måneden – foruden to større og tilsvarende dyrere familiepakker. På hjemmesiden kan du nemt og hurtigt gennemskue dine forskellige muligheder, der kategoriseres på følgende måde:

  • Alt-i-en-pakken
  • Snak og Betal
  • Talepakker
  • Familie

Inden for ”Alt-i-en-pakken” har du yderligere mulighed for at vælge mellem en række forskellige abonnementstyper, der alle inkluderer fri SMS/MMS, og som svinger prismæssigt afhængig af det pågældende abonnements taletid og datamængde. Selvom priserne generelt er konkurrencedygtige, er abonnementerne mest interessante for dig, der ønsker at få dækket det mest basale forbrug. Det vil sige abonnementerne til under 100 kroner – eksempelvis pakken med 8 timers tale og 8 GB data til 99 kroner om måneden, der vil være en god og alsidig løsning for de fleste, og som dækker dig godt ind. De forskellige pakker er desuden særligt egnede til dig, der ikke efterspørger datatunge løsninger, men som stadig har et dagligt behov for at kunne tilgå internettet via din mobiltelefon. De rimelige priser skal ses i lyset af, at Greentel giver adgang til 4G-netværket (for alle abonnementer i ”Alt-i-en-pakken” og ”Familie-pakken”) og fritager kunderne for bindingsperioder. Du tænker måske over det Greentel netværk, som der bliver benyttet. Og Greentel anvender Telias netværk, hvilket sikrer en relativt god dækning i det meste af Danmark – dog med forbehold for udfald i større eller mindre grad indenfor bestemte geografiske områder. Kan du nøjes med 3G-signal, har du mulighed for at indhente endnu lavere priser.

Finder du pludselig ud af, at du har valgt et abonnement, der alligevel ikke tilfredsstiller dine behov, eller hvis der opstår nye behov, kan du til hver en tid skifte til et nyt abonnement ganske gratis og uden besvær eller diverse former for gebyrer.

Hvis du er den opmærksomme kunde, der løbende er opdateret, kan du ofte være heldig at udnytte Greentels rabatkoder, som selskabet med jævne mellemrum tilbyder sine kunder i forbindelse med køb af forskellige produkter – abonnementer såvel som hardware. Her er der gode penge at spare, men du skal være hurtig, da Greentel-rabatkoderne som regel udløber efter kort tid og har begrænsede tilgængelighedsperioder.

 

Mobilabonnement på dine præmisser – uden binding og gebyrer

Greentel udmærker sig og differentierer sig særligt fra konkurrenterne ved at være en meget fleksibel udbyder, der tilbyder kunderne et væld af mobiltelefoni- og mobilbredbåndsløsninger. Du er således altid sikret en abonnementsløsning, der passer til netop dine behov og dit forbrug. En af de største fordele ved Greentel er, at du kan oprette dig som kunde uden binding og gebyrer, hvilket giver dig frihed til at kunne opsige dit abonnement helt uden varsel, hvis du skulle være utilfreds eller ønsker en anden udbyder.

I forbindelse med køb og oprettelse afspejler de forskellige produktløsninger en høj grad af kompatibilitet, da Greentel forhandler mange forskellige simkort-løsninger – alt lige fra standard Mini-simkort til Micro-, Nano-, 3in1- og 2in1-udgaver. Du kan tilmed købe Chip-simkort (E-sim og simkort til SMD-moduler). Fælles for samtlige simkort-løsninger er, at de alle er meget nemme og lige til at anvende og tage i brug, da de leveres helt uden pinkode, så du får hurtig aktivering og undgår at skulle bøvle med at fjerne pinkodeanmodning på mobiltelefonen, inden den kan tages i brug.

Hjemmesiden er generelt set brugervenlig, og du kan nemt og hurtigt foretage optankning enten manuelt eller automatisk ved at oprette din betalingsaftale på betalingsservice. Du skal desuden ikke bekymre dig om ekstragebyrer og uforudsete udgifter, når du i perioder rejser indenfor EU, da alle abonnementspakker inkluderer EU-data med samme minut-, sms- og datatakster som i Danmark.

Fleksibiliteten kommer yderligere til udtryk ved, at du som kunde får en række muligheder for tilvalg eller opgraderinger til din abonnementspakke, og du kan tilmed spare penge ved at tilkøbe adgang til forskellige streamingtjenester via Greentel – eksempelvis Cmore Play og ToonTV.

Har du et meget begrænset forbrug, der er så minimalt, at de forskellige løsninger inden for ”Alt-i-en-pakken” ikke vil være økonomisk rentable, kan du i stedet vælge en løsning inden for ”Snak og Betal”, der er tilpasset specifikt efter det sparsomme forbrugsmønster ved at være forbrugsafregnet – det vil sige, at du kun betaler for det, som du reelt set forbruger. Hverken mere eller mindre.

Du kan altid følge med i dit forbrug ved at logge ind på Greentel min side, og ved at bruge dit Greentel login, kan du komme ind på siden og følge med i hvor meget data, taletid osv. Som du har brugt.

 

Meget mere end bare mobiltelefoner…

Greentel er en mobiltelefonivirksomhed, hvis produkter og service ikke kun begrænser sig til mobiltelefoni. Simkortene kan anvendes til alle mulige slags maskiner og udstyr – heriblandt maskiner til byggepladser, tyverialarmer, flådestyring, varmestyring, markvanding, GPS-trackere, lygtepæle, jagtkameraer, diverse målere, køletanke, foderautomater og meget andet. Vær dog opmærksom på, at udvalget af udstyr her er i den lidt dyrere ende af skalaen.

Derudover tilbyder Greentel en mobil, hvor der er et bredt sortiment af smartphones med såvel iOS- som Android-styresystem efter præference, og de forhandler de fleste førende brands på markedet – heriblandt Apple, Samsung, Sony, Huawei, Nokia, OnePlus samt et par mindre kendte mærker. Det er lidt ligesom det andet mobilselskab, Hallo. Der har du også mulighed for at sammenligne forskellige telefoner, og købe den du ønsker at eje. 

Har du ikke et økonomisk råderum, der kan bære at betale dine varer på én gang, giver Greentel dig desuden en fleksibel afdragsordning, hvor du får mulighed for at afdrage løbende over 24 måneder.

 

Den familievenlige mobiludbyder

Foruden de mindre pakker til enkeltpersoner, der prismæssigt er blandt de billigste på markedet, udmærker Greentel sig særligt ved at kunne tilbyde familier attraktive mobilabonnementsløsninger. Med ”Familie-pakkerne” får du en række fordele både økonomisk og rent praktisk, da familiemedlemmernes mobilabonnementer samles under ét fælles abonnement, der nemt og bekvemt administreres og afregnes på én gang under samme login – og det gælder både forbruget af tale, SMS, MMS og data.

Det er dog ikke en hvilken som helst familiekonstellation, abonnementet henvender sig til, da du helst skal være en del af en større familie, hvis det rent økonomisk skal være rentabelt. Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige pakkestørrelser afhængig af dit behov for taletid, og du kan i begge tilfælde dele abonnementet med op til fem familiemedlemmer.

 

Kunden i centrum

Greentel sætter deres kunder i centrum og lægger stor vægt på at kunne tilbyde skræddersyede mobiltelefoni- og mobilbredbåndsløsninger til alle typer kunder. De har fokus på den gode kundeservice og -oplevelse og tilbyder fuld support til eksempelvis opsætning af simkort og udstyr, hvis der er brug for det – enten pr. telefon eller via mail-service og Facebook. Du kan desuden få dig et Greentel eSIM kort, som er et elektronisk simkort, som er en del af den grønne omstilling. Du formindsker dermed brug af plastisk ved at afskaffe dette lille plastik kort, og derfor have den elektronisk i stedet. Det eneste du skal sørge for er, at din telefon understøtter et eSIM kort.

Generelt set er oprettelsesprocessen gjort meget brugervenlig og nem, og du kan flytte dit eksisterede telefonnummer fra din tidligere udbyder uden problemer. I tilfældet af behovet for flere simkort er oprettelsessystemet også ganske simpelt, og du har mulighed for at aktivere de forskellige simkort nøjagtig, når I har brug for dem – og med kun fem minutters latenstid.

Greentels hjemmeside er overskuelig, intuitivt opbygget og relativt nem at navigere rundt på, og du kan logge ind på din private brugerprofil, ”Min side”, hvor du på egen hånd kan få overblik over dit forbrug og dine regninger, foretage manuel afregning, tilpasse eller skifte dit abonnement, spærre dit simkort eller finde din PUK-kode samt tilmelde et nyt betalingskort.

Du får desuden altid 14 dages fortrydelsesret fra oprettelsestidspunktet, så du ikke er bundet til dit køb, hvis det skulle vise sig ikke at leve op til dine forventninger af den ene eller anden årsag. Greentel samarbejder derudover med Post Danmark, hvilket er din sikkerhed for effektiv og pålidelig levering af dine varer til alle danske postadresser. Det betyder, at du altid vil kunne forvente levering af dit produkt indenfor 1-2 hverdage. Kundeservicen bliver bestemt ikke forringet af, at du som kunde tilmed kan nyde godt af at få fri fragt, når du bestiller online.

 

Greentel anmeldelse – det siger kunderne

Ligesom ved ethvert andet mobiltelefoniselskab eksisterer der forskellige meninger om og holdninger til Greentel, når man ser på diverse anmeldelser online. Gennemgående repræsenterer anmeldelserne dog en relativt positiv tone, hvilket afspejler sig i en samlet score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot. Greentel leverer løsninger, der særligt er attraktive for dem, der søger billige abonnementer, såsom studerende eller større familier, og for disse mennesker vil et Greentel-abonnement være både brugbart og prisvenligt.

De mere negative anmeldelser er blandt andet motiveret af manglende ydeevne, hvad angår internethastighed og problemer med dækningsforhold, og flere anmeldersider er da også enige i, at Green tel måske ikke skal være dit førstevalg, hvis du er på udkig efter en løsning med store mængder data og lynhurtig internetforbindelse. Hvis du er interesseret i at se, hvordan Greentels dækningsforhold ser ud for de forskellige dele af Danmark, kan du finde et opdateret dækningskort online på deres hjemmeside her, så du kan vurdere dine muligheder for stabilt 3G eller 4G i netop dit område.

Den relativt høje Trustpilot-score skal dog ses i lyset af, at antallet af anmeldelser ”kun” i øjeblikket tæller 224, hvilket formodentlig skyldes det faktum, at Greentel fortsat er blandt de nyligst tilkomne udbydere på mobiltelefonimarkedet.

Den overordnede linje bærer præg af positive stemmer, der giver ros til blandt andet det høje serviceniveau, de favorable, lave priser og de gode produkter.

 

En sikker og pålidelig mobiludbyder

Greentel går som mobiltelefoni- og bredbåndsudbyder meget op i at levere 100% sikre og pålidelige serviceydelse og produkter til deres kunder. Som en integreret del af deres persondatapolitik garanterer de fortrolig og ansvarlig behandling af dine personlige og potentielt personfølsomme oplysninger. Blandt oplysninger af denne karakter kan nævnes navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og CPR- eller CVR-nummer. Disse oplysninger anvendes udelukkende til at indgå selve kundeaftalen i forbindelse med oprettelse, samt til at kunne levere dine varer korrekt. Du bør være opmærksom på, at dine personoplysninger bliver registreret hos MobileValue ApS, hvor de bliver opbevaret fortroligt i fem år, hvorefter de bliver slettet. Grentel kan desuden garantere dig, at dine personoplysninger aldrig bliver videregivet eller solgt til tredjeparter, så du altid er sikret, at dine data ikke bliver udnyttet.

Foruden et stærkt fokus på datasikkerhed er Greentel yderligere certificeret med E-mærket, der er din garanti for en 100% sikker og troværdig handel online. Geentel er blevet og bliver løbende kontroltjekket, så du får altid en service, der er til at stole på. Dette udmærker sig også i at Greentel trustpilot er fyldt med gode anmeldelser, som du kan bruge til din vurdering af teleselskabet.

Vi håber, at du nu er blevet lidt klogere på, hvad Greentel er for en størrelse, og hvilke fordele og ulemper, der er forbundet med at være kunde hos dem. På Greentels egen hjemmeside kan du læse meget mere om selskabets produkter og services samt de specifikke betingelser og vilkår, du siger ja til, når du vælger at blive kunde hos dem.

Held og lykke med at finde dit næste mobilabonnement.