fbpx

Hallo

Hos Hallo kan der vælges mellem mange forskellige mobilabonnementer. Deres hjemmeside er fyldt med gode abonnementsaftaler, hvor der i alt er 7 forskellige og et forbrugsabonnement. I alle 7 pakker får du hos Hallo fri sms mms og data, gratis oprettelse og 4G hastighed. Hallo kører på TDCs netværk.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "hallo"

Pakker hos Hallo

Pakke 1: Den billigste pakke koster 69 kr. i måneden. Her indgår der 5 timers tale og 5 GB. Derudover får du 6 GB data, som kan bruges i EU – og 2 GB i Tyrkiet. I abonnementet får du fri sms/mms, gratis oprettelse og 4G hastighed.

Pakke 2: Denne pakke koster 79 kr. i måneden. Pakken tilbyder 10 timers tale og 15 GB data, hvoraf 9 GB kan bruges i EU – og 2 GB i Tyrkiet. I abonnementet får du fri sms/mms, gratis oprettelse og 4G hastighed.

Pakke 3: Denne pakke koster 89 kr. i måneden. Pakken indeholder 10 timers tale og 25 GB data, hvoraf 8 GB kan bruges i EU – og 2 Gb i Tyrkiet. I abonnementet får du fri sms/mms, gratis oprettelse og 4G hastighed.

Pakke 4: Denne pakke koster 99 kr. i måneden. Her får man fri tale og 30 GB data, hvoraf 10,5 GB kan bruges i EU – du kan derudover bruge 2 GB i Tyrkiet. I abonnementet får du fri sms/mms, gratis oprettelse og 4G hastighed.

Pakke 5: Denne pakke koster 119 kr. i måneden. Her får du fri tale og 60 GB data, hvoraf 10,5 kan bruges i EU – du kan derudover bruge 2 GB data i Tyrkiet. I abonnementet får du fri sms/mms, gratis oprettelse og 4G hastighed.

Pakke 6: Denne pakke koster 139 kr. i måneden. Her får du fri tale og 100 GB data, hvoraf 15 kan bruges i EU – du kan derudover bruge 2 GB i Tyrkiet. I abonnementet får du fri sms/mms, gratis oprettelse og 4G hastighed.

Pakke 7: Den sidste pakke koster 169 kr. i måneden. Her får du fri tale og 200 GB data, hvoraf 19,5 GB kan bruges i EU. Du får derudover 2 GB i Tyrkiet. I abonnementet får du fri sms/mms, gratis oprettelse og 5G hastighed.

Forbrugspakken: Denne pakke koster 19 kr. i måneden. Abonnementet takseres efter forbruget pr. måned og der er et mindsteforbrug på 29 kr. i måneden. Priserne er følgende:

  • 59 øre pr. min. taletid
  • 19 øre pr. sms
  • 1,99 kr. pr. mms

Abonnementet kan kun anvendes i Danmark, og det er muligt at tilkøbe datapakker, så du kan bruge data. Du får DK’s bedste netværk, som Hallo DK kan tilbyde dig.

 

Ekstra hos Hallo

Det er muligt at tilkøbe 1 GB og 5 GB ekstra data i måneden til henholdsvis 20 kr. og 50 kr.

 

Om Hallo

Hallo er et nyt dansk telefoniselskab, som blev lanceret i juli 2018. Stifteren af Hallo har over 20 års erfaring med telefoni og har blandt andet stået bag Teleringen og Discountkæden. Discountkæden blev solgt og Teleringen blev enten erklæret konkurs eller opløst. Udover mobiltelefoni har Hallo en shop på deres hjemmeside, Hallo.dk, hvor de sælger telefoner, telefontilbehør, tablets, tilbehør til tablets, computere, højtalere, kabler, adapters og træningsure. Du kan læse mere om Hallo telefoni inde på deres hjemmeside, om hvilke fordele et Hallo mobilabonnement giver dig.

Hallo bruger begrænsede midler til markedsføring indtil de får ordentligt fat på markedet, da de indtil vil fokusere på at investere pengene i selve produkterne, som teleselskabet leverer til kunderne. Teleselskabet er bygget på firmaets egen kapital. Ejeren ønsker at vækste stille og roligt og vokse organisk. Det er modsat andre teleselskaber som Nettalk, som er ejet af en butikskæde, og derfor har en masse kapital i forvejen. 

Hallo Mobil er et familiedrevet selskab, hvor Fawas Abdel Aziz Al-Alousi er direktør i virksomheden og sønnen, Imran Fawas Al-Alousi, er administrator.

 

Det siger kunderne om Hallo

Hallo er et relativ lille mobilselskab, men alligevel så er det et selskab, som tilbyder et godt produkt. De tilbyder noget af Danmarks bedste dækning i form af TDC’s netværk. Dertil får de roser på deres Trustpilot, da folk skriver at de har en yderst imponerende kundeservice, hvor de altid har tid til deres kunder. Du kan dog ikke altid stole 100% på anmeldelser, og det er vigtigt at danne sit eget indtryk af teleselskabet. Det er ikke med garanti, at du får den samme kundeservice, som mange andre kunder, da du kan være uheldig. Dog bestræber Hallo sig på altid at give god service, så der er stor chance for, at du kan komme til at få en god kundeoplevelse hos dem.