fbpx

Det kinesiske firma Huawei har længe taget verden med storm med deres billige og dog fornuftige smartphones. Og Huawei P10 er absolut ingen undtagelse.

At rejse fra ukendt til en kendskabsgrad, der næsten måler sig med Apple og Samsung på mobilmarkedet, er enormt svært. Men det har kinesiske Huawei altså præsteret – og de har gjort det på rekordtid. Men hvordan er deres mobiltelefon P10 egentlig? Vi har testet den og undersøgt.

Når du får mobilen i hånden, er du ikke i tvivl om, at der er kælet for designet. Den ligger behageligt i hånden, har en god størrelse og føles nem at have med at gøre. Nogle vil endda kalde den decideret stilfuld.

 

SE OGSÅ: FIND DET BILLIGSTE MOBILABONNEMENT

 

Godt kamera og skøn mekanik

Efterhånden er kamera ved at blive en vigtig del af en mobiltelefon, så du kan tage billeder i høj kvalitet. Og det kan du med en P10. På bagsiden finder du hele to kameraer, hvor det ene tager 21 megapixels skarpe billeder, og det andet styrer både farver og dynamik med sit 12 megapixels kamera. En glimrende kombination.

Det giver dig derfor gode billeder, når du har brug for at tage et billede af et skønt øjeblik og derved gemme mindet på din telefon.

Men det er ikke kun kameraet, som er imponerende på denne telefon: Det er mekanikken også.

Inde i maskinrummet finder du en imponerende processor, som firmaet selv har udviklet. Og den kan altså måle sig med det, som de store amerikanske selskaber har i deres telefoner. Med den gode processor i Huawei P10 får du god hastighed, når du bevæger dig rundt i din telefon og mellem apps. Og den formår at være effektiv uden at overophede eller dræne for meget på batteriet.

Det betyder også, at batteriet holder længe: For langt de fleste vil der være til over en dags brug af gangen (typisk 1,5 dage). Og når du så løber tør for strøm, skal du ikke vente længe på at være oppe på 100% igen.

Telefonen kommer med en ‘Super Charge’-oplader, som tager din telefon fra 0-100% på under 1,5 timer – se dét er hurtigt. Og allerede efter en halv time er du op på 60%.

Dog er der også ulemper ved den lange batteriholdbarhed. Årsagen til det er nemlig til dels, at Huawei har implementeret en række sparefunktioner i mobilen. Og det betyder fx, at nogle apps kan du ikke have kørende i mere end 1,5 timer ad gangen, fordi så lukkes de ned automatisk for at spare strøm. Dette kan genere dig ved fx lange gåture, hvor du har et skridttæller-program kørende.

 

Anmeldelse af Huawei P10

Hvis du ønsker at se en video, hvor du kan få bedre indblik i telefonen og høre om en ekspert udtale sig, så se her:

 

Prøv vores gratis prissammenligner

Vores prissammenligner gør det nemt for dig at finde det billigste mobilabonnement tilgængeligt. Indstil selv dine kriterier og find præcis det mobilabonnement du ønsker, til den laveste pris. Der kan være mange penge at spare, og det tager kun 2 minutter.

billig mobilabonnement telefon - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Seneste indlæg

iPhone 14 anmeldelse

iPhone 14 anmeldelse

Den nye iPhone 14's lancering er på trapperne. Ventetiden for enhver iPhone elsker har været længe. Der er store opgraderinger på vej. Der er blevet ændret nogle ting, og andre ting er blevet opgraderet, og Apple tilbyder nu en telefon, som har den nyeste teknologi....

Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

Skønt. Sommeren er over os, solen skinner i den danske sommer - og vejret er varmt. Tid til stranden, kolde drikkevarer og hyggelige sommeraftener. Men én ting er ærgelig ved sommeren: Når telefon overophedes. Men hvordan du undgår dette, kan du læse mere om her....

Gode apps at have på din smartphone

Gode apps at have på din smartphone

Gode apps at have på din smartphone kan være uoverskueligt, da der er så mange at vælge mellem. Nogle, hvor du kan drikke øl. Andre, hvor du kan læse vittigheder. Men du finder også en række brugbare apps, som kan hjælpe dig i hverdagen. Og dette er alt fra at gøre...