fbpx

Den nye iPhone 14’s lancering er på trapperne. Ventetiden for enhver iPhone elsker har været længe. Der er store opgraderinger på vej. Der er blevet ændret nogle ting, og andre ting er blevet opgraderet, og Apple tilbyder nu en telefon, som har den nyeste teknologi. Det er netop pga. teknologien, at Apple hvert år lancerer en ny iPhone. Teknologien udvikler sig hele tiden, og det er derfor ikke nok bare at komme med softwareopdateringer. Det er nødvendigt, at der bliver lanceret en ny iPhone, så Apple kan forbedre deres telefoner, så de er up-to-date med den teknologiske udvikling. Læs denne iPhone 14 anmeldelse, for at få mere styr på hvad den nye mobil fra Apple har at byde på.

 

Bedre batterilevetid end nogensinde før ved iPhone 14

 

Batterilevetiden på iPhone 14 er det bedste, som den nogensinde har været på en iPhone. Med batterilevetid op til 26 timer ved videoafspilning hos iPhone 14 plus og op til 20 timer hos den normale iPhone 14, så kan du anvende din telefon, uden at skulle oplade den, længere tid end nogensinde før. Det er blot en af de mange nye finjusteringer som Apple er kommet med. Der er et hav af nye justeringer og forbedringer, som kan være med til at gøre den nye iPhone 14 til årets mobiltelefon.

 

iPhone 14 anmeldelse af kamera

Vi vil i denne iPhone 14 anmeldelse kigge nærmere på kameraet. Kameraet er et af de fokuspunkter, som gentagende gange er blevet forbedret fra iPhone til iPhone. Det er et element, som Apple elsker at forbedre, og der er klart mulighed for forbedring også. Med Samsung og andre Android telefoner som konkurrenter, er Apple nødsaget til at forbedre visse punkter for at kunne være konkurrencedygtige på teknologien.

Det er netop derfor, at Apple har givet den nye iPhone 14 endnu bedre kamera end forgængeren. Du kan nu tage billeder i op til 2,5 gange bedre kvalitet i svagt lys, som du har kunne tidligere. Det er ikke blot i svagt lys, men kvaliteten i alle slags belysninger er blevet forbedret, så din iPhone nu kan tage endnu skarpere billeder.

 

 

SE OGSÅ: Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

 

Det er med til at gøre en kæmpe fordel for forbrugerne. Med den stigende interesse for sociale medier, kan du nu opdatere din Instagram, Snapchat eller noget helt tredje med endnu bedre billeder.

For influencers er det en stor fordel, da de lever af at opdatere deres følgere. Dertil skal man selvfølgelig tage gode billeder, og det er hvad du kan med den nye iPhone 14. På den måde kan influencers nu opdatere deres følgere med endnu skarpere billeder.

 

 

IPhone 14 anmeldelse: Optag videoer i 4k

Det er ikke blot billedkvaliteten, som er blevet forbedret, det er også videokvaliteten. Du har nu muligheden for at optage videoer i 4k, som skyder 24 billeder pr. sekund. Det er præcis det samme, som du ser i spillefilm.

En anden opdatering er, at fokus altid bliver skiftet til det vigtigste element, når du optager en video. Du kan derfor nemt optage din video i en lang optagelse, hvor der altid er fokus på det vigtigste i videoen.

 

Byt din gamle iPhone

Apple tilbyder, at du nu kan bytte din gamle telefon og få rabat på købet af din nye. Det eneste krav til den telefon du indleverer er, at den er i god stand. Der skal ikke være ødelagte funktioner, som er med til at sænke værdien.

Når du indleverer din telefon, kan du skåne miljøet, da Apple tager god hånd om din gamle telefon, og bruger dele af den til at producere nye telefoner. Det er derfor et miljøansvarligt valg, hvis du vælger at bytte din gamle iPhone, når du vil have en iPhone 14.

 

Prøv vores gratis prissammenligner

Vores prissammenligner gør det nemt for dig at finde det billigste mobilabonnement tilgængeligt. Indstil selv dine kriterier og find præcis det mobilabonnement du ønsker, til den laveste pris. Der kan være mange penge at spare, og det tager kun 2 minutter.

billig mobilabonnement telefon - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Seneste indlæg

Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

Skønt. Sommeren er over os, solen skinner i den danske sommer - og vejret er varmt. Tid til stranden, kolde drikkevarer og hyggelige sommeraftener. Men én ting er ærgelig ved sommeren: Når telefon overophedes. Men hvordan du undgår dette, kan du læse mere om her....

Gode apps at have på din smartphone

Gode apps at have på din smartphone

Gode apps at have på din smartphone kan være uoverskueligt, da der er så mange at vælge mellem. Nogle, hvor du kan drikke øl. Andre, hvor du kan læse vittigheder. Men du finder også en række brugbare apps, som kan hjælpe dig i hverdagen. Og dette er alt fra at gøre...

Huawei P10 anmeldelse

Huawei P10 anmeldelse

Det kinesiske firma Huawei har længe taget verden med storm med deres billige og dog fornuftige smartphones. Og Huawei P10 er absolut ingen undtagelse. At rejse fra ukendt til en kendskabsgrad, der næsten måler sig med Apple og Samsung på mobilmarkedet, er enormt...