fbpx

Efter meget snak er den endelig landet her: iPhone X. En større telefon med nye funktioner som ansigtsgenkendelse og én stor touchskærm. Men hvad ligger der bag facaden?

Med et nyt design, hvor hjem-knappen er erstattet med én stor touchscreen, er iPhone X en af de mest spændende lanceringer af Apple til dato. Men også indeni er der sket store forandringer. Det nye skud på stammen er udstyret med en nyrere Apple A11-processor, som er hele 30% hurtigere end den, der ligger i iPhone 7. Altså en væsentlig forbedring når det kommer til hastighed. Også kameraet har fået en ordentlig omgang kærlighed – perfekt til dig, der elsker at tage billeder med din smartphone.

 

Et solidt kamera

Hvis du er glad for at tage billeder med din smartphone, så kan du prise dig lykkelig: Den nye iPhone X er udstyret med et fantastisk kamera – ja, faktisk to af dem: Både foran og bagved.

Det forreste kamera kan – udover selfies – bruges til det nye ansigtsgenkendelse, som sparer dig for at låse din telefon op. Nu skal du blot holde den foran dit ansigt, hvorefter telefonen genkender dig og læser op. Smart.

Og det bagerste kamera er naturligvis til dig, der har en kærlighed for at indramme perfekte øjeblikke for evigt; til familiefødselsdage, med vennerne på stranden og på din gåtur i skoven. Med det bagerste kamera i iPhone X får du billeder i høj kvalitet, som kan måle sig med fx Samsung Galaxy Note 8.

 

SE OGSÅ: FIND BILLIGERE MOBILTELEFONI

 

Ulemperne ved iPhone X

Ikke overraskende er der én stor ulempe ved den ellers glimrende telefon: Prisen. Med priser, der starter fra 8.999,-, er der ingen tvivl om, at det er en af de absolut dyreste telefoner på det almindelige mobil-marked. Og det er en skam.

Dertil er der naturligvis også det faktum, at en stor glasskærm altså har sine risici; hvis du taber den, så er der stor sandsynlighed for, at hele skærmen altså revner og flækker. Og det bliver en dyr omgang at få skiftet den.

Det bedste tip hertil er at holde mobilen i lommen og i hænderne, men sådan er det med de fleste telefoner.

 

Andre fordele ved iPhone X

Der er flere ting, som Apple kan prale med jf. deres nye telefon. Fx tilbyder den trådløs opladning, som er en smart og stilren feature, som de har implementeret.

Og derudover er den også både vand- og støvafvisende, så den har en længere holdbarhed og kan overleve en tur i vandet om sommeren.

 

iPhone Xs tekniske specifikationer

  • Du kan som standard få den i farverne: Sort og sølv og med 64 GB og 256 GB
  • Den vejer 174 gram, er 7,7 mm. tyk, 143,6 mm. høj og 70,9 mm. bred
  • Mobilen kommer med en Super HD Retina-skærm med en opløsning på 2436 x 1125 pixels ved 458 ppi.
  • Du får et 12 MP kamera med tele- og vidvinkelobjektiv.
  • 4K-videooptagelse og 1080 HD-optagelse.
  • Skærmen er fingeraftryk- og fedtafvisende, så den holder sig bedre ren.

 

Prøv vores gratis prissammenligner

Vores prissammenligner gør det nemt for dig at finde det billigste mobilabonnement tilgængeligt. Indstil selv dine kriterier og find præcis det mobilabonnement du ønsker, til den laveste pris. Der kan være mange penge at spare, og det tager kun 2 minutter.

billig mobilabonnement telefon - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Seneste indlæg

iPhone 14 anmeldelse

iPhone 14 anmeldelse

Den nye iPhone 14's lancering er på trapperne. Ventetiden for enhver iPhone elsker har været længe. Der er store opgraderinger på vej. Der er blevet ændret nogle ting, og andre ting er blevet opgraderet, og Apple tilbyder nu en telefon, som har den nyeste teknologi....

Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

Skønt. Sommeren er over os, solen skinner i den danske sommer - og vejret er varmt. Tid til stranden, kolde drikkevarer og hyggelige sommeraftener. Men én ting er ærgelig ved sommeren: Når telefon overophedes. Men hvordan du undgår dette, kan du læse mere om her....

Gode apps at have på din smartphone

Gode apps at have på din smartphone

Gode apps at have på din smartphone kan være uoverskueligt, da der er så mange at vælge mellem. Nogle, hvor du kan drikke øl. Andre, hvor du kan læse vittigheder. Men du finder også en række brugbare apps, som kan hjælpe dig i hverdagen. Og dette er alt fra at gøre...