fbpx

Lebara

Hos Lebara kan der vælges mellem fire forskellige abonnementer, hvori der er inkluderet 4G-data, fri SMS, internetdeling og data i EU. Lebaras abonnementer er oplagt til de, som benytter sig af kommunikation med ind- og udland, med deres taletid til op mod 70 lande* udover Danmark. Lebara kører på både Telenor og Telias’ netværk, som sikrer bred dækning.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "lebara"

Pakker hos Lebara

Pakke 1: Den billigste pakke koster 19 kr. i måneden, her indgår 5 timers tale i Danmark og 60 andre lande. I denne pakke er der inkluderet 5 GB data, hvoraf 1 GB af disse kan bruges i Europa.

Pakke 2: Lebara tilbyder en pakke til 49 kr. i måneden, her får man 15 timers tale i Danmark og 60 andre lande. Der er i denne pakke inkluderet 15 GB data, hvoraf 2 GB af disse kan bruges i Europa.

Pakke 3: Denne pakke koster 59 kr. i måneden og tilbyder 30 timers tale, som kan benyttes i hele 60 lande udover Danmark. Der er her inkluderet 30 GB, hvoraf 3 GB af disse kan bruges i Europa.

Pakke 4: Denne pakke koster 79 kr. i måneden og tilbyder 60 timers tale, som kan benyttes i 60 lande udover Danmark. Der er her inkluderet 60 GB, hvoraf 4 GB af disse kan bruges i Europa.

Pakke 5: Denne pakke koster 99 kr. i måneden og tilbyder 100 timers tale. Denne indeholder 100 GB, hvoraf 5 GB af disse kan bruges i Europa.

Pakke 6: Den sidste pakke koster 179 kr. i måneden og tilbyder fri tale og fri data. Du får fri taletid i EU og 16 GB roaming, som du kan bruge i EU.

Du skal købe en Lebara data pakke, hvis du ønsker at have et abonnement ved et teleselskab med en masse data og taletid, til en god pris. Det mest populære er et Lebara 100 GB abonnement, som giver dig en masse fordele i Danmark, men også når du rejser til udlandet. Med et Lebara DK 100 GB data abonnement kan du bruge 5 GB af dem i EU, så du er rejseklar.

 

 

Lebara - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Ekstra hos Lebara

Hos Lebara er det muligt at tilkøbe en række data. Disse tilkøb er gældende indtil dine Lebara taletid pakker udløber.

  • 1 GB = 25 kr.
  • 3 GB = 49 kr.
  • 5 GB = 79 kr.
  • 60 GB = 99 kr.
  • 200 GB = 199 kr.
  • 300 GB = 299 kr.

Det er muligt at følge sit forbrug på Lebaras hjemmeside eller ved at bestille en status via deres SMS-service. Som kunde modtager du en SMS, når der haves 30 minutter tilbage af abonnementets taletid og 50 MB af inkluderede GB.

Der kan tilmeldes automatisk betaling, så der kan betales efter forbrug eller benytte ydelser, som ikke er inkluderet i dit Lebara abonnement. Det samme er gældende, hvis det ønskes, at telefonen skal bruges i udlandet – dette foregår på My Lebara.dk på hjemmesiden.

Lebara er en del af Telenor og Telias netværk, som dækker over 99% af den danske befolkning. Du kan altid tjekke dækningskortet fra Telia, så du kan se din Lebara dækning lige præcis det sted hvor du befinder dig.

 

Om Lebara Mobil

Lebara Danmark er en del af den engelske Lebara Group og kom til Danmark i 2005. I 2009 havde Lebara Danmark en omsætning på 165 millioner kroner årligt med 16 ansatte. Virksomheden har hovedkontor i England, men har derudover afdelinger i Australien, Frankrig, Holland, Schweiz, Spanien og Tyskland, som er en del af Lebara netværk. Internationalt har virksomheden 2,5 millioner kunder. Lebara DK er et af de største uafhængige teleselskaber i Danmark.

*De inkluderede 50 lande er:

Australien, Bangladesh, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Cypern, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hong Kong, Island, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Macao, Malaysia, Malta, Mexico, New Zealand, Norge, Pakistan, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Singapore, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydkorea, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Venezuela, Vietnam og Østrig.

*De 20 ekstra lande til pakke 3:

Afghanistan, Argentina, Costa Rica, Egypten, Filippinerne, Færøerne, Irak, Iran, Japan, Jordan, Libanon, Nigeria, Palæstina, Rusland, Schweiz, Sri Lanka, Sydafrika, Syrien, Taiwan, Forenede Arabiske Emirater.

 

Derfor skal du vælge Lebara

Lebara er et mobilselskab, som bliver mere og mere populært herhjemme i Danmark. Deres abonnementer er fyldt med gode tilbud, og de har presset priserne helt i bund. Du får altså fantastisk dækning til en stærk pris, som de fleste andre på markedet, ikke kan følge med på. Deres reklamer er sjove og fyldt med farver, som er med til at fange kundens blikfang. Kunderne får derfor lyst til at vide mere om selve mobilselskabet, og hopper derefter ind på deres hjemmeside og bliver fyldt op med gode tilbud.

Med det stærke dækning, som du får fra Telenor og Telias netværk, som dækker over 99% af Danmarks befolkning, kan du være sikker på at du har god dækning, uanset hvor i landet du befinder dig. Du får derudover roaming i en masse forskellige lande, så du kan tage dit abonnement med på farten, og benytte det, når du er i udlandet.

 

Det siger kunderne om Lebara

Lebara får en masse gode tilbagevendelser på deres abonnementer. Deres Trustpilot er fyldt op med gode anvendelser, hvor deres score er på 4,7. Det er en god score, hvilket afspejler deres gode service og pris. Forskellige anmeldelser beretter, hvordan Lebara har “kort ventetid til kundeservice” og abonnementer der “nemt kan holde måneden ud”. Så hvis du går og leder efter det rette sted, hvor du skal købe dit næste mobilabonnement, så er Lebara ikke et dumt mobilselskab at vælge. Du kan selv hoppe ind og læse de mange gode anmeldelser på deres Trustpilot, ved at trykke her.

Sammenlign de mange gode anmeldelser, og dan selv et indtryk af, hvilken type mobilselskab det er. Du kan derefter anvende vores prissammenligner, så du kan sammenligne de bedste priser, og købe det abonnement der passer til dine behov. Du kan for eksempel kigge efter Oister, og sammenligne priser og anmeldelser, og hoppe ind på siden der omhandler Oister, så du kan sammenligne de to mobilselskaber.