fbpx

Nettalk

Hos Nettalk kan der vælges mellem tre forskellige abonnementer, hvor der yderligere er et abonnement, som afregnes efter forbrug. Der kan vælges et DK-abonnement, hvor telefonen kun fungerer i Danmark, et EU-abonnement, hvor der er hele 8 GB, der kan bruges inden for EU og et familie-abonnement, hvor indholdet deles blandt familiemedlemmerne. Alle Nettalks abonnementer er inklusiv sms/mms og gratis fra Nettalk til Nettalk. Der er et oprettelsesgebyr på 29 kr. Nettalk kører på TDC Groups netværk.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "nettalk"

Pakker hos Nettalk

Pakke 1: Nettalks billigste abonnement koster 125 kr. i måneden. Her indgår 20 timers tale, fri sms/mms, gratis opkald fra Nettalk- til Nettalk kunde og 20 GB data, som kun kan bruges i Danmark. Det er muligt at optjene op til 8 timers ekstra tale hver måned. Hvis du handler i Nettos butikker for 1000 kr. eller derover opnår du fuld bonus på 8 timers ekstra tale, som bliver overført til dit abonnement måneden efter.

Pakke 2: Denne pakke koster 145 kr. i måneden. Pakken tilbyder 20 timers tale, fri sms/mms, gratis opkald fra Nettalk- til Nettalk kunde og 30 GB data, hvoraf 8 GB kan bruges i EU. I dette abonnement er det muligt at optjene op til 10 timers ekstra tale hver måned. Hvis du handler i Nettos butikker for 1000 kr. eller derover opnår du fuld bonus på 10 timers ekstra tale, som bliver overført til dit abonnement måneden efter.

Pakke 3: Denne pakke koster 395 kr. i måneden. Abonnementet er oplagt til hele familien, da du i denne pakke kan modtage op til 4 ekstra simkort, som familien kan benytte sig af og på den måde dele taletid og GB. Pakken indeholder 50 timers tale, fri sms/mms, gratis opkald fra Nettalk- til Nettalk kunde. Der fås også 30 GB data, hvoraf 15 kan bruges i EU. I dette abonnement er det muligt at optjene op til 12 timers ekstra tale hver eneste måned. Hvis du handler i Nettos butikker for 1000 kr. eller derover opnår du fuld bonus på de 12 timers ekstra tale, som bliver overført til dit abonnement måneden efter.

Uden-abonnement: Nettalk tilbyder en pakke, som er uden abonnement. Her afregnes efter forbrug. Det er i denne pakke ikke muligt at optjene ekstra taletid, men hvis du overvejer at skifte abonnement måneden efter, kan du scanne dit kundekort når du handler hos Netto og få det optjente i den forgangne måned med over til det nye abonnement. Mindsteprisen for den første måned er 79 kr., efterfølgende vil der blive afregnet ud fra forbrug. Priserne er følgende:

  • 59 øre pr. min. taletid
  • 20 øre pr. SMS
  • 2 kr. pr. MMS
  • 2 kr. pr. MB

 

Ekstra hos Nettalk mobil

Når der handles i Nettos butikker kan man fremvise ens Nettalk kundekort og på den måde optjene taletid, som er tilknyttet kundekortets telefonnummer. Det der optjenes på én måned bliver automatisk overført til abonnement den efterfølgende måned. Det er en del af Nettalk kundeservice. Der er et loft på hvor meget du kan optjene af ekstra taletid pr. måned, som afhænger af det valgte abonnement. Ens for alle fastprisabonnementer er, at når der købes for 1000 kr. eller derover i Nettos butikker, vil man som kunde opnå fuld ekstra taletid. Net talk skal derfor være det abonnement du vælger, hvis du også ønsker at opnå fordele i Netto. Du kan altid tjekke hvor meget du har brugt af dit abonnement inde på Nettalk min side. Find andet information inde på deres hjemmeside: www nettalk dk, så du kan læse alt om de abonnementer som de tilbyder.

 

Om Nettalk

Discountkæden Netto lancerede i 2011 deres nye mobilselskab, Nettalk. Lanceringen af mobilselskabet skete i samarbejde med TDC, som derfor betyder, at Nettalk kører på TDC Groups landsdækkende netværk. Nettalk er 100% ejet af Netto. Et Nettalk abonnement er ikke det mest populære, men det er helt klart et mobilabonnement med en masse fordele. Du skal derfor vælge Nettalk dk som det sted at have dit abonnement, hvis handler meget ind i Netto. Det er lidt det samme som et OK Mobil abonnement, hvor du kan få fordele ved at anvende OK tankstationer.

 

Det siger kunderne om Nettalk

Nettalk er ikke ligesom alle de andre normale teleselskaber, da det er ejet af Netto. Det som de forsøge at skaffe kunder ved er derfor, at du opnår fordele i Netto ved at have et abonnement hos dem. Dertil har de fået en masse forskellige anmeldelser, som kan være med til at give dig et indtryk af teleselskabet. Du kan se deres Trustpilot ved at trykke her. Det er ikke altid udelukkende anmeldelser, som du skal gå ud fra. Det er vigtigt at danne sig sit eget indtryk, så du selv kan finde ud af hvilken type mobilselskab det er.