fbpx

Nettalk

Hos Nettalk kan der vælges mellem tre forskellige abonnementer, hvor der yderligere er et abonnement, som afregnes efter forbrug. Der kan vælges et DK-abonnement, hvor telefonen kun fungerer i Danmark, et EU-abonnement, hvor der er hele 8 GB, der kan bruges inden for EU og et familie-abonnement, hvor indholdet deles blandt familiemedlemmerne. Alle Nettalks abonnementer er inklusiv sms/mms og gratis fra Nettalk til Nettalk. Der er et oprettelsesgebyr på 29 kr. Nettalk kører på TDC Groups netværk.

Pakke 1: Nettalks billigste abonnement koster 125 kr. i måneden. Her indgår 20 timers tale, fri sms/mms, gratis opkald fra Nettalk- til Nettalk kunde og 20 GB data, som kun kan bruges i Danmark. Det er muligt at optjene op til 8 timers ekstra tale hver måned. Hvis du handler i Nettos butikker for 1000 kr. eller derover opnår du fuld bonus på 8 timers ekstra tale, som bliver overført til dit abonnement måneden efter.

Pakke 2: Denne pakke koster 145 kr. i måneden. Pakken tilbyder 20 timers tale, fri sms/mms, gratis opkald fra Nettalk- til Nettalk kunde og 30 GB data, hvoraf 8 GB kan bruges i EU. I dette abonnement er det muligt at optjene op til 10 timers ekstra tale hver måned. Hvis du handler i Nettos butikker for 1000 kr. eller derover opnår du fuld bonus på 10 timers ekstra tale, som bliver overført til dit abonnement måneden efter.

Pakke 3: Denne pakke koster 395 kr. i måneden. Abonnementet er oplagt til hele familien, da du i denne pakke kan modtage op til 4 ekstra simkort, som familien kan benytte sig af og på den måde dele taletid og GB. Pakken indeholder 50 timers tale, fri sms/mms, gratis opkald fra Nettalk- til Nettalk kunde. Der fås også 30 GB data, hvoraf 15 kan bruges i EU. I dette abonnement er det muligt at optjene op til 12 timers ekstra tale hver eneste måned. Hvis du handler i Nettos butikker for 1000 kr. eller derover opnår du fuld bonus på de 12 timers ekstra tale, som bliver overført til dit abonnement måneden efter.

Uden-abonnement: Nettalk tilbyder en pakke, som er uden abonnement. Her afregnes efter forbrug. Det er i denne pakke ikke muligt at optjene ekstra taletid, men hvis du overvejer at skifte abonnement måneden efter, kan du scanne dit kundekort når du handler hos Netto og få det optjente i den forgangne måned med over til det nye abonnement. Mindsteprisen for den første måned er 79 kr., efterfølgende vil der blive afregnet ud fra forbrug. Priserne er følgende:

  • 59 øre pr. min. taletid
  • 20 øre pr. SMS
  • 2 kr. pr. MMS
  • 2 kr. pr. MB
     

Ekstra hos Nettalk

Når der handles i Nettos butikker kan man fremvise ens Nettalk kundekort og på den måde optjene taletid, som er tilknyttet kundekortets telefonnummer. Det der optjenes på én måned bliver automatisk overført til abonnement den efterfølgende måned. Der er et loft på hvor meget du kan optjene af ekstra taletid pr. måned, som afhænger af det valgte abonnement. Ens for alle fastprisabonnementer er, at når der købes for 1000 kr. eller derover i Nettos butikker, vil man som kunde opnå fuld ekstra taletid.

 

Om Nettalk

Discountkæden Netto lancerede i 2011 deres nye mobilselskab, Nettalk. Lanceringen af mobilselskabet skete i samarbejde med TDC, som derfor betyder, at Nettalk kører på TDC Groups landsdækkende netværk. Nettalk er 100% ejet af Netto.