fbpx

Oister

Hos Oister kan der vælges mellem mange forskellige mobilabonnementer. Heriblandt et abonnement, Basic-pakken, som afregnes efter forbrug. Alle mobilabonnementer hos Oister er inklusive EU roaming, bortset fra Basic-pakken. EU-roaming betyder, at du har data, du kan bruge i EU i dit abonnement. Alle pakker har inkluderet fri sms/mms, fri tale fra Oister- til Oister-abonnent og har ingen binding. Der er ydermere gratis oprettelse på alle abonnementer. Oister kører på 3’s netværk.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "oister1"

Pakkeløsninger hos Oister

Pakke 1: Denne pakke koster 49 kr. i måneden. Pakken indeholder 3 timers tale og 10 GB, hvoraf 5 GB kan bruges i EU. Yderligere får man fri sms/mms og gratis oprettelse. Denne pakke er velegnet til børn under 10 år.

Pakke 2: Denne pakke koster 59 kr. i måneden. Her får man 6 timers tale og 6 GB data, hvor 6 GB kan bruges i EU. Yderligere får man fri sms/mms og gratis oprettelse.

Pakke 3: Denne pakke koster 69 kr. i måneden. Her tilbydes 3 timers tale og 15 GB data, hvor 6 GB kan bruges i EU. Denne pakke er velegnet til børn under 12 år.

Pakke 4: Denne pakke koster 89 kr. i måneden. Her fås fri tale og 30 GB data, hvoraf 8 GB kan bruges i EU. Yderligere får man fri sms/mms og gratis oprettelse.

Pakke 5: Denne pakke koster 109 kr. i måneden. Pakken tilbyder fri tale og 80 GB data, hvoraf 10 GB kan bruges i EU. Yderligere får man fri sms/mms og gratis oprettelse.

Pakke 6: Denne pakke koster 139 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale og 35 GB data. Der kan bruges op til 12 GB i EU. Yderligere får man fri sms/mms og gratis oprettelse. Den første måned koster 99kr. og du får Deezer Premium med i købet.

Pakke 7: Denne pakke koster 149 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale og 110 GB data, hvoraf 22 GB kan bruges i EU. Yderligere får du fri sms/mms og gratis oprettelse. Du får derudover Viaplay film & serier og Deezer.

Pakke 8: Denne pakke koster 169 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale og 55 GB data, hvoraf du kan bruge 15 GB i EU. Yderligere får du fri sms/mms og gratis oprettelse. Du får Viaplay film & serier. Du får 1. måned for 99 kr.

Pakke 9: (Basic-pakken): Denne pakke koster 19 kr. i måneden. Abonnementet takseres efter forbruget pr. måned og der er ikke noget mindsteforbrug. Priserne er følgende:

  • 1,8 øre pr. MB
  • 20 øre pr. min. taletid
  • 3,6 øre pr. sms
  • 3,6 øre pr. mms

 

Ekstra hos Oister

Med et abonnement hos Oister gives der adgang til fordelsklubben, som giver tilbud og rabatter på alt fra tøj og elektronik, til ferier og events.

Det er muligt at købe børne- og teenageabonnementer hos Oister (pakke 1 og 3), hvor du som forældre vil få tilsendt forbrugsoversigt, når forbruget nærmer sig 80% og 100% af data og taletid af abonnementet. Ydermere vil forælderen blive kontaktet, hvis telefonen benyttes i udlandet eller bliver brugt ved køb af busbillet. Det har aldrig været nemmere at holde øje med deres Oister forbrug, som det er nu. Det eneste du skal have er det rette mobilabonnement fra Oister.

Du kan som kunde hos Oister give en GB til en anden Oister-kunde helt gratis, så længe du minimum har 2 GB tilbage. Den tilsendte GB er dog ikke muligt at bruge i udlandet, der er du nødt til at have nok Oister EU roaming i dit mobilabonnement. Du kan også i løbet af måneden tanke data op, så du ikke er nødsaget til at skære ned på forbruget indtil d. 1.

Du har ved de fleste Oister mobilabonnemt fri mms og sms, så du altid kan komme i kontakt med omverden. Oister mms tillader dig at sende billeder over besked til alle dine kontakter, uden at det koster ekstra. Det er dog nødvendigt at du anskaffer dig en Oister EU pakke, hvis du ønsker at anvende dit abonnement i udlandet. Du får noget af det hurtigste Oister udland data, så du nemt kan surfe rundt på nettet når du er på ferie. Du kan derudover tilkøbe ekstra data fra Oister, hvis du løber tør.

 

Om Oister

Selskabet blev stiftet i 2008 og er et lavprisselskab. Virksomheden ejes af Hi3G Danmark ApS, som er bedre kendt under navnet ”3”. Oister har ikke en fysisk butik, da de udelukkende kommunikerer og sælger online via deres hjemmeside.

Oister er kendt for deres reklamer med de syngende lilla muslinger. De er kendetegnet for Oister, og det er det som man forbinder med mobilselskabet. Så hvis du ser en reklame med syngende muslinger, så er det Oister du ser en reklame fra, og det er derfor en god ide at bide mærke i hvordan de promovere deres abonnementer. 

 

 

Skaermbillede 11 - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Hvad siger kunderne om Oister?

Oister har mange tilfredse kunder. De er et lavprisselskab, så de vægter højst er uden tvivl deres pris. Du skal derfor forvente, at du får de bedste priser på markedet, samt god kundeservice. Deres anmeldelser på Trustpilot har skrabet en samlet score på 4,0 sammen, hvilket er acceptabelt for ethvert mobilselskab. Det vigtigste er dog, at du ikke lader dig forblinde af disse anmeldelser, men derimod danner dit eget indtryk af mobilselskabet. Det betyder dog ikke, at du skal holde dig helt væk fra at læse anmeldelser, da det stadig kan være nyttigt for at vide, om det sted du handler er troværdigt. Du kan læse deres Trustpilot side ved at trykke her.

Oister er et lavprisselskab, som er blevet stiftet af 3 Mobil. De kører derfor på deres netværk, og du kan være sikker på, at du får en god dækning i hele landet.