fbpx

OK Mobil

Hos OK Mobil kan der vælges mellem 4 forskellige mobilabonnementer, hvor der yderligere er et abonnement, som afregnes efter forbrug. Man kan vælge imellem både DK-abonnementer og EU-abonnementer. OK Mobil kører på Telenor og Telias netværk.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "okmobil1"

OK Mobil pakker

Pakke 1: Den billigste pakke koster 79 kr. i måneden. Her indgår der 7 timers tale og 7 GB. Dette er et DK-abonnement, så der er ikke inkluderet data, som kan bruges i EU. Hvis der både haves OK Benzinkort og OK Mobil, er det muligt at optjene op til 2 timers Bonus Taletid eller 2 GB Bonus Data.

Pakke 2: Denne pakke koster 99 kr. i måneden. Pakken tilbyder fri tale og 40 GB. Dette er også et DK-abonnement, som er oplagt til de der sjældent bevæger sig udenfor Danmarks grænser. Det er muligt at optjene op til 2 timers Bonus Taletid eller 2 GB Bonus Data.

Pakke 3: Denne pakke koster 119 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale og 80 GB. Med dette Ok mobil abonnement har du mulighed for at bruge op til 10 GB i EU. Det er her muligt at optjene op til 2 timers Bonus Taletid eller 2 GB Bonus Data.

Pakke 4: Denne pakke koster 189 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale og 1000 GB, hvoraf 17 GB kan bruges i Europa med 5G. Det er muligt at optjene op til 2 GB Bonus Data. Det er til dig der gerne vil streame, være på sociale medier og svare mails, uanset hvor i verden du er.

Basispakke: OK Mobil tilbyder en pakke, som hedder OK Mobil Basis. Det er ikke muligt at optjene Bonus Taletid eller Bonus GB. Oprettelse koster 100 kr. for dette abonnement. Pakken tilbyder at afregne efter forbrug, som kan svare sig for dem, som har et minimalt forbrug, lidt ligesom Oister tank op aftale. Dog kræver pakken, at man har et minimumsforbrug svarende til 10 kr. Priserne er følgende:

  • 49 øre pr. MB
  • 59 øre pr. min. taletid
  • 8 øre pr. SMS

19 kr. i måneden for fri opringning fra OK Mobil til OK Mobil

 

Ekstra hos OK Mobil

Når du har et mobilabonnement (foruden basis-pakken) er det muligt at optjene op til 2 timers Bonus Tale eller 2 GB Bonus Data pr. måned, hvis du samtidig har et benzinkort hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke hos OK, men giver blot mulighed for at tilføje tale eller data til abonnementet. Når der tankes for 50 liter, giver det 1 times ekstra taletid eller 1 GB mere, en af de mange fordele ved et OK mobil netværk. Når der tankes for 100 liter, giver det 2 timers mere tale eller 2 GB mere. Det er muligt selv at vælge om der ønskes mere taletid eller flere GB. Bonussen bliver automatisk overført til OK Mobil-konto. Hvis det ønskes at give bonussen til en anden, skal OK Benzinkortet blot knyttes sammen med et andet OK Mobil-nummer. Du kan læse mere om dette inde på www.okmobil.dk

Hvis man har et OK benzinkort støtter man lokalsporten med 5 øre pr. liter, der tankes. Hvis man udover benzinkort også har OK Mobil stiger denne støtte til 10 øre pr. liter.

Der kan tilmeldes automatisk optankning, når din saldo nærmer sig 0. Det er også muligt at få betalt sit mobilabonnement via automatisk pakkebetaling. Ved OK Mobil Familie er det muligt at have en administrator, hvor personen kan tjekke familiens forskellige forbrug. Der kan overføres penge til og fra hver konto. Det er en af de mange fordele ved et OK abonnement.

 

Om OK Mobil

I 1978 fusionerede syv selskaber, som var både energi- og forsyningsselskaber. Navnet OK blev valgt ud fra den svenske virksomhed, som var hovedaktionær i et af de fusionerede selskaber, Olie Konsumenterne.

OK er et energiselskab, som er mest kendt for deres salg af benzin og olie. De har med tiden oprettet flere selskaber. OK Mobil blev grundlagt i 2011, som giver kunderne fordele, hvis man samtidig benytter deres kernekompetence i form af tankning hos deres tankstationer med benzinkort. OKMobil DK er derefter blevet til, hvor der er fokus på at levere mobilabonnementer til en god pris.

 

Det siger kunderne om OK Mobil

OK Mobil har en masse gode ting at byde på, og det er derfor de har en masse kunder. Anmeldelser kan du bruge til en masse, da det kan være med til at skabe et indtryk, så du kan finde ud af hvilken type virksomhed det er. Selve OK har en score på 4,4 ud af 5, hvilket er en god rating. Dertil er deres Trustpilot fyldt med gode anmeldelser, som du kan se ved at trykke her. Deres Trustpilot er dog for hele virksomheden, og ikke for selve mobilselskabet. Du kan derfor ikke danne dig et indtryk ud fra disse anmeldelser, men derimod kan du, hvis du gerne vil anvende et andet teleselskab som UnoTel, hoppe ind på deres Trustpilot for at læse om selve mobilselskabet.