fbpx

OK Mobil

Hos OK Mobil kan der vælges mellem syv forskellige mobilabonnementer, hvor der yderligere er et abonnement, som afregnes efter forbrug. Man kan vælge imellem både DK-abonnementer og EU-abonnementer. OK Mobil kører på Telenor og Telias netværk.

Pakke 1: Den billigste pakke koster 49 kr. i måneden. Her indgår der 1 times tale og 1 GB. Dette er et DK-abonnement, så der er ikke inkluderet data, som kan bruges i EU. Hvis der både haves OK Benzinkort og OK Mobil, er det muligt at optjene op til 2 timers Bonus Taletid eller 2 GB Bonus Data.

Pakke 2: Denne pakke koster 79 kr. i måneden. Pakken tilbyder 6 timers tale og 4 GB. Dette er også et DK-abonnement, som er oplagt til de der sjældent bevæger sig udenfor Danmarks grænser. Det er muligt at optjene op til 2 timers Bonus Taletid eller 2 GB Bonus Data.

Pakke 3: Denne pakke koster 99 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale og 10 GB. Dette er den største DK-abonnementspakke som OK Mobil tilbyder. Det er her muligt at optjene op til 2 timers Bonus Taletid eller 2 GB Bonus Data.

Pakke 4: Denne pakke koster 119 kr. i måneden. Pakken tilbyder 10 timers tale og 40 GB, hvoraf der kan bruges 6 GB i Europa. Her ringer man gratis fra OK Mobil til OK Mobil i Danmark og fri data på Facebook. Der er også mulighed for at optjene op til 2 timers Bonus Taletid eller 2 GB Bonus Data.

Pakke 5: Denne pakke koster 129 kr. i måneden. Her får man 40 timers tale og 40 GB, hvor der kan bruges 7 GB af disse i Europa. Det er muligt at optjene op til 2 timers Bonus Taletid eller 2 GB Bonus Data.

Pakke 6: Denne pakke koster 149 kr. i måneden. Pakken indeholder fri tale og 60 GB, hvoraf 8 GB kan bruges i Europa. Det er muligt at optjene op til 2 GB Bonus Data. Denne mobilpakke har vundet ”Bedst i test” hos Forbrugerrådet Tænk i 2018.

Pakke 7: Denne pakke koster 199 kr. i måneden. Her får man fri tale og 40 GB, hvor 10 GB er muligt at bruge i Europa. Her er det muligt at optjene op til 2 GB Bonus Data.

Basis-pakke: OK Mobil tilbyder en pakke, som hedder Basis. Det er ikke muligt at optjene Bonus Taletid eller Bonus GB. Oprettelse koster 100 kr. for dette abonnement. Pakken tilbyder at afregne efter forbrug, som kan svare sig for dem, som har et minimalt forbrug. Dog kræver pakken, at man har et minimumsforbrug svarende til 10 kr. Priserne er følgende:

  • 49 øre pr. MB
  • 59 øre pr. min. taletid
  • 8 øre pr. SMS

19 kr. i måneden for fri opringning fra OK Mobil til OK Mobil

 

Ekstra hos OK Mobil

Når du har et mobilabonnement (foruden basis-pakken) er det muligt at optjene op til 2 timers Bonus Tale eller 2 GB Bonus Data pr. måned, hvis du samtidig har et benzinkort hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke hos OK, men giver blot mulighed for at tilføje tale eller data til abonnementet. Når der tankes for 50 liter, giver det 1 times ekstra taletid eller 1 GB mere. Når der tankes for 100 liter, giver det 2 timers mere tale eller 2 GB mere. Det er muligt selv at vælge om der ønskes mere taletid eller flere GB. Bonussen bliver automatisk overført til OK Mobil-konto. Hvis det ønskes at give bonussen til en anden, skal OK Benzinkortet blot knyttes sammen med et andet OK Mobil-nummer.

Hvis man har et OK benzinkort støtter man lokalsporten med 5 øre pr. liter, der tankes. Hvis man udover benzinkort også har OK Mobil stiger denne støtte til 10 øre pr. liter.

Der kan tilmeldes automatisk optankning, når din saldo nærmer sig 0. Det er også muligt at få betalt sit mobilabonnement via automatisk pakkebetaling. Ved OK Mobil Familie er det muligt at have en administrator, hvor personen kan tjekke familiens forskellige forbrug. Der kan overføres penge til og fra hver konto.


Om OK Mobil

I 1978 fusionerede syv selskaber, som var både energi- og forsyningsselskaber. Navnet OK blev valgt ud fra den svenske virksomhed, som var hovedaktionær i et af de fusionerede selskaber, Olie Konsumenterne.

OK er et energiselskab, som er mest kendt for deres salg af benzin og olie. De har med tiden oprettet flere selskaber. OK Mobil blev grundlagt i 2011, som giver kunderne fordele, hvis man samtidig benytter deres kernekompetence i form af tankning hos deres tankstationer med benzinkort.