fbpx

Skønt. Sommeren er over os, solen skinner i den danske sommer – og vejret er varmt. Tid til stranden, kolde drikkevarer og hyggelige sommeraftener.

Men én ting er ærgelig ved sommeren: Når telefon overophedes. Men hvordan du undgår dette, kan du læse mere om her.

 

Læg ikke din telefon i varmen

Første trick er meget simpelt, dog en nem fejl at begå: Lad være med at lægge din telefon i varmen i direkte solskin. Er det 25 grader udenfor, kan solens stråler sagtens være på den gode side af 30 grader – og så går der ikke længe, før din telefon er varmet for meget op.

Men er du ude i  åbent solskin, kan det være svært at undgå solskinnet. Her kan du bruge disse tips:

  • Læg din telefon under strandtæppet eller pak den ind i dine sko, hvor solen ikke skinner.
  • Sluk din telefon eller slå strømbesparende tilstand til. Jo mere arbejde, jo mere varme.
  • Har du en powerbank, så brug den ikke i det varme vejr. Når du oplader, bliver din telefon kun varmere og varmere.
  • Tag dit cover af. Dit cover fungerer nemlig som tøj og holder derfor på varmen.

 

Skal du lægge din telefon på jorden under tæppet, kan du for at undgå sand og snavs lægge din telefon i en zip-pose. Den er tæt og holder derfor skidt og sand ude.

 

Køl ikke telefonen ned

Trods det kan virke fornuftigt, må du ikke begynde aktivt at køle din mobil ned, hvis den er blevet overophedet.

Du må derfor ikke lægge den ind i dit klimaanlæg i bilen, lægge den i køleskabet eller på andre måder køle den aktivt. Telefonen skal have lov at finde sin naturlige temperatur ved at lægge og “hvile” sig lidt.

SE OGSÅ: FIND DET BILLIGSTE TELEFONABONNEMENT

Disse pludselige temperatur-skifte er hverken gode for din mobil eller dens batteri.

En anden dårlig ting at gøre med en varm telefon er at bruge den. Det vil kun øge temperaturen, og du bør derfor lægge den fra dig, så den kan køle sig selv.

 

Hvornår overophedes din telefon?

Heldigvis kommer langt de fleste smartphones med en advarsel, inden det går helt galt.

Apple har udtalt, at en iPhone begår sig bedst i en temperatur mellem 0 og 35 grader. Lægger du din mobil i solen og bruger den samtidig, er der altså ikke langt til at komme over 35 grader.

 

Risici ved sommervarmen

Udover at bryde helt sammen, har din mobil det også hårdt på flere områder i varmen.

Du vil fx opleve, at batteriet holder længere tid. Og det skyldes simpelthen, at processoren skal arbejde meget hårdere. Også sløvhed kan være en konsekvens. Din computer vil selv slå blæseren til, når den bliver for varm. Men din smartphone kommer ikke med denne funktion, og du kan derfor også risikere at brænde dig på både hænder og øret.

 

Prøv vores gratis prissammenligner

Vores prissammenligner gør det nemt for dig at finde det billigste mobilabonnement tilgængeligt. Indstil selv dine kriterier og find præcis det mobilabonnement du ønsker, til den laveste pris. Der kan være mange penge at spare, og det tager kun 2 minutter.

billig mobilabonnement telefon - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Seneste indlæg

iPhone 14 anmeldelse

iPhone 14 anmeldelse

Den nye iPhone 14's lancering er på trapperne. Ventetiden for enhver iPhone elsker har været længe. Der er store opgraderinger på vej. Der er blevet ændret nogle ting, og andre ting er blevet opgraderet, og Apple tilbyder nu en telefon, som har den nyeste teknologi....

Gode apps at have på din smartphone

Gode apps at have på din smartphone

Gode apps at have på din smartphone kan være uoverskueligt, da der er så mange at vælge mellem. Nogle, hvor du kan drikke øl. Andre, hvor du kan læse vittigheder. Men du finder også en række brugbare apps, som kan hjælpe dig i hverdagen. Og dette er alt fra at gøre...

Huawei P10 anmeldelse

Huawei P10 anmeldelse

Det kinesiske firma Huawei har længe taget verden med storm med deres billige og dog fornuftige smartphones. Og Huawei P10 er absolut ingen undtagelse. At rejse fra ukendt til en kendskabsgrad, der næsten måler sig med Apple og Samsung på mobilmarkedet, er enormt...