Vintertidens kulde kan ikke kun forårsage forkølelse og hoste. Også din mobils batteri kan høste sig en influenza og derved holde markant kortere tid. Men du får her et par gode tips til, hvordan du holder dit batteri kørende og passer godt på det.

 

 

Hold din telefon varm

 

Sjovt nok er en af de bedste tips, at du holder din mobil varm. Hvis du opbevarer den i en bukselomme, som kun har et tyndt lag til at beskytte mod kulden, vil din telefon blive kold hurtigt. Derfor kan du med fordel lægge den i en handske og ned i din taske.

Men skal du opbevare den i en lomme, så kan du vælge en varm inderlomme i din jakke, hvor kulden ikke trænger ind. På den måde holder dit batteri længere.

 

 

Deaktiver unødige apps

 

Mange har en tendens til at have en række apps åben på samme tid – også selvom de ikke bruger dem. Det kan være en rigtig god idé at lukke disse apps, så de ikke kører i baggrunden.

 

Det faktum, at de kører, øger presset på batteriet og forkorter derfor batteritiden yderligere.

 

Du kan også med fordel deaktivere forskellige forbindelser – fx Bluetooth. Og skal du ikke bruge din mobil for en stund, kan du med fordel slå ‘flight mode’ til for at spare yderligere strøm; eller helt slukke den.

 

SE OGSÅ: FIND BILLIGERE TELEFONABONNEMENT

 

Oplad ikke et koldt batteri!

 

 

Når du er kommet ind i varmen igen og skal have strøm på din telefon, så må du ikke begynde at oplade en kold telefon direkte. Lad den derfor ligge og blive varmet en lille smule, før du sætter stikket fra din oplader i.

Det kan give dig store skader på både din mobil og dens batteri, hvis du går i gang med at oplade en telefon direkte fra kold tilstand.