fbpx

Den nye telefon fra Samsung kommer som efterfølger til den glimrende Samsung Galaxy S8 – og derfor er der store krav til den nye mobil. Og du kan her blive klogere på den og derved finde ud af, om det er den rigtige telefon for dig.

 

Anmeldelse af Samsung Galaxy S9

Trods designet ikke har oplevet de store ændringer sammenlignet med den tidligere model, så er der stadigvæk en række forskelle på den nye og gamle telefon. Du får et elegant glasdesign, som er krydret med en pæn holdbarhed: Den tåler både støv og vandsprøjt.

Mobilen har taget lidt på, kanterne er blevet tyndere, og selve mobilen er blevet lidt tykkere. Dog er der intet bemærkelsesværdigt her; vi taler om få gram, som ikke er af betydning.

 

SE HER: FIND DET BILLIGSTE TELESELSKAB

 

Batteritid i top

Efter de dårlige erfaringer med batterier, der brød i brand, har mange kigget skeptisk mod de nye smartphones fra Samsung. Men her kan de være helt rolige: Batteritiden (og -sikkerheden) er nemlig helt i top. Faktisk kan telefon sagtens holde en hel dag med aktivt brug, og det er skønt. Skulle du alligevel løbe tør for strøm, så går det også nok; den tager nemlig kun 1 time og 30 minutter at lade op på ny.

 

Prøv vores gratis prissammenligner

Vores prissammenligner gør det nemt for dig at finde det billigste mobilabonnement tilgængeligt. Indstil selv dine kriterier og find præcis det mobilabonnement du ønsker, til den laveste pris. Der kan være mange penge at spare, og det tager kun 2 minutter.

billig mobilabonnement telefon - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Seneste indlæg

iPhone 14 anmeldelse

iPhone 14 anmeldelse

Den nye iPhone 14's lancering er på trapperne. Ventetiden for enhver iPhone elsker har været længe. Der er store opgraderinger på vej. Der er blevet ændret nogle ting, og andre ting er blevet opgraderet, og Apple tilbyder nu en telefon, som har den nyeste teknologi....

Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

Overophedning: Sådan undgår du for varm telefon i sommervarmen

Skønt. Sommeren er over os, solen skinner i den danske sommer - og vejret er varmt. Tid til stranden, kolde drikkevarer og hyggelige sommeraftener. Men én ting er ærgelig ved sommeren: Når telefon overophedes. Men hvordan du undgår dette, kan du læse mere om her....

Gode apps at have på din smartphone

Gode apps at have på din smartphone

Gode apps at have på din smartphone kan være uoverskueligt, da der er så mange at vælge mellem. Nogle, hvor du kan drikke øl. Andre, hvor du kan læse vittigheder. Men du finder også en række brugbare apps, som kan hjælpe dig i hverdagen. Og dette er alt fra at gøre...