Den nye telefon fra Samsung kommer som efterfølger til den glimrende Samsung Galaxy S8 – og derfor er der store krav til den nye mobil. Og du kan her blive klogere på den og derved finde ud af, om det er den rigtige telefon for dig.

 

Anmeldelse af Samsung Galaxy S9

 

Trods designet ikke har oplevet de store ændringer sammenlignet med den tidligere model, så er der stadigvæk en række forskelle på den nye og gamle telefon. Du får et elegant glasdesign, som er krydret med en pæn holdbarhed: Den tåler både støv og vandsprøjt.

 

Mobilen har taget lidt på, kanterne er blevet tyndere, og selve mobilen er blevet lidt tykkere. Dog er der intet bemærkelsesværdigt her; vi taler om få gram, som ikke er af betydning.

 
 

SE HER: FIND DET BILLIGSTE TELESELSKAB
 

Batteritid i top

 

 

Efter de dårlige erfaringer med batterier, der brød i brand, har mange kigget skeptisk mod de nye smartphones fra Samsung. Men her kan de være helt rolige: Batteritiden (og -sikkerheden) er nemlig helt i top. Faktisk kan telefon sagtens holde en hel dag med aktivt brug, og det er skønt. Skulle du alligevel løbe tør for strøm, så går det også nok; den tager nemlig kun 1 time og 30 minutter at lade op på ny.