fbpx

Telenor

Hos Telenor kan der vælges mellem fire forskellige mobilabonnementer. Der er udlandsdata med i alle abonnementer og muligt at få helt op til 20 GB at bruge i udlandet. Der er inkluderet fri SMS og MMS. Oprettelse koster 70 kr. uanset hvilket abonnement du vælger – derudover koster betalingsservice 9,75 kr. i måneden.

 

Pakke 1: Den billigste pakke hos Telenor koster 160 kr. i måneden. Her er der 15 GB data tilgængelig hver måned, hvoraf 8 GB kan bruges i udlandet i 39 lande*. Der er fri tale og fri SMS/MMS. Der er en mindstepris på 230 kr. for den første måned, da oprettelse koster 70 kr.

Pakke 2: Denne pakke koster 200 kr. i måneden. Her er der 30 GB data tilgængelig hver måned, hvoraf 10 GB kan bruges i udlandet i 46 lande*. Der er fri tale og fri SMS/MMS. Der er en mindstepris på 270 kr. for den første måned, da oprettelse koster 70 kr.

Pakke 3: Denne pakke koster 250 kr. i måneden. Her er der 60 GB tilgængelig hver måned, hvoraf 20 GB kan bruges i udlandet i 46 lande*. Der er fri tale og fri SMS/MMS. Der er en mindstepris på 320 kr. for den første måned, da oprettelse koster 70 kr.

Pakke 4: Denne pakke koster 300 kr. i måneden. Her er der fri data tilgængelig hver måned, der er 20 GB, som kan forbruges i udlandet i 46 lande*. Der er fri tale og fri SMS/MMS. Der er en mindstepris på 370 kr. for den første måned, da oprettelse koster 70 kr.

 

Ekstra hos Telenor

Telenor Trin: Hvis du samler flere abonnementer hos Telenor får du højere rabat, for jo flere i er. Når I er 4 eller derover får i den maksimale rabat på 20%, man kan højest være 5 medlemmer i en familiegruppe. Med to abonnementer får I 10%, tre abonnementer giver 15% rabat.

Man kan kun være med i en familiegruppe, der kan dog forlades eller skiftes familiegruppe uden varsel. Din rabat er afhængig af de andre medlemmer i familiegruppens ageren, hvis én melder sig ud, ændres din rabat. Du vil modtage din egen, særskilte regning som førhen.

Det behøver ikke kun at være abonnementer på mobiltelefoni, det kan også være internet og mobilt internet. På den måde kan blot én person have tre forskellige abonnementer og vil være berettiget til en rabat på 15%.  

Roam Away er en ydelse fra Telenor til dig, som ønsker at bruge data og tale i udlandet. Med Roam Away kan du bruge data i 39 lande*, med den datamængde, som er med i dit abonnement – du kan få helt op til 20 GB at forbruge i udlandet. Du kan ringe både til mobil og fastnet.

Med Roam Away+ kan du bruge din mobil i 46 lande*. Du kan forbruge helt op til 20 GB data i udlandet. Du kan ringe både til mobil og fastnet.

Roaming betyder, at du bruger en anden teleudbyders netværk – du roamer når du taler i telefon, skriver sms’er eller forbruger data på internettet i udlandet.

Når du er i et Roam Away-land er det gratis at modtage og foretage opkald – hvis du har fri tale i dit abonnement. Her kan du fx ringe gratis fra Spanien og hjem til Danmark eller til Italien. Dog er det ikke gratis at ringe til overtakserede numre eller særtjenester. Hvis du ringer fra Danmark og til fx Spanien, betaler du almindelig udlandstakst.

Roam Away er ikke gældende på Færøerne, Grønland eller på færger. Her gælder almindelig udlandstakst for roaming.

Roam Away+ er ikke gældende på Grønland eller på færger. Her gælder almindelig udlandstakst for roaming.

 

OBS! Når du har forbrugt mere data i udlandet end i Danmark og du i samme periode har været mere i udlandet end i Danmark på en periode over 4 måneder, sender Telenor dig en advarsel om at ændre din adfærd for forbruget inden for 14 dage. Hvis forbruget fortsætter vil du blive tillagt et roamingtillæg.

Hvis du skal ud at rejse til lande, som ikke er en del af Roam Away eller Roam Away+, kan du købe Roam World-pakker. Her er der følgende priser gældende:

  • 1 GB data, 1 times tale og ubegrænset sms til 99 kr.
  • 5 GB data, 5 times tale og ubegrænset sms for 299 kr.

*De 39 lande er følgende:

Belgien, Bulgarien, Cypern (den sydlige del), England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Montenegro, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Serbien, Skotland, Slovenien, Slovakiet, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Wales, Ungarn, Østrig, San Marino og Vatikanstaten.

*De 46 lande – 7 lande ud over ovenstående er følgende:

USA, Thailand, Færøerne, Myanmar, Pakistan, Bangladesh og Malaysia.

 

Om Telenor

Telenor er det største telefonkommunikationsselskab i Skandinavien. Telenor har opkøbt det tidligere Sonofon og Cybercity, som i dag drives under navnet Telenor og driver lavprisselskabet CBB Mobil. Telenor er en stor virksomhed, som har 40.000 ansatte.

Telenor er en virksomhed, som blev grundlagt for mange år tilbage. I 1855 startede virksomheden under navnet Telegrafverket, som skiftede navn i 1969 til Televerket. I 1994 blev virksomheden til et statsligt ejet aktieselskab, hvor virksomheden skiftede navn til Telenor.

Hos Telenor kan du både få mobilabonnementer, internet, mobilt internet, købe mobiltelefoner samt tilbehør hertil, tablets og meget mere.