fbpx

Telenor

Hos Telenor kan der vælges mellem seks forskellige mobilabonnementer. Der er udlandsdata med i alle abonnementer og muligt at få helt op til 30 GB at bruge i udlandet. Der er inkluderet fri SMS og MMS. Der er gratis oprettelse på alle abonnementer, så du kan få det bedste mobilabonnement til en god pris.

 

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "telenor1"

Pakker hos Telenor

Pakke 1: Den billigste pakke hos Telenor koster 129 kr. i måneden og 79 kr. med Samlerabat. Her er der 5 GB data tilgængelig hver måned, hvoraf 5 GB kan bruges i udlandet i 55 lande*. Der er 5 timers tale og fri tale til Telenor kunder. Dette er et børneabonnement for børn og unge i aldrene 5-12 år. Der er mulighed for tryghedsspærringer, som er en del af NetSikker.

Pakke 2: Denne pakke hos Telenor koster 159 kr. i måneden og 109 kr. med Samlerabat. Her er der 60 GB data tilgængelig hver måned, hvoraf 25 GB kan bruges i udlandet i 55 lande*. Der er fri tale og sms/mms. Dette er et abonnement for unge i aldrene 5-23 år. Der er mulighed for tryghedsspærringer, som er en del af NetSikker.

Pakke 3: Denne pakke hos Telenor koster 209 kr. i måneden og 159 kr. med Samlerabat. Her er der 60 GB data tilgængelig hver måned, og 30 GB kan bruges i udlandet i 55 lande*. Der er fri tale og sms/mms. Dette er et abonnement for unge i aldrene 5-23 år. Der er mulighed for tryghedsspærringer, som er en del af NetSikker.

Pakke 4: Denne pakke hos Telenor koster 169 kr. i måneden og 119 kr. med Samlerabat. Her er der 30 GB data tilgængelig hver måned, og 20 GB kan bruges i udlandet i 55 lande*. Der er fri tale og sms/mms og 5G er inkluderet.

Pakke 5: Denne pakke hos Telenor koster 209 kr. i måneden og 159 kr. med Samlerabat. Her er der 60 GB data tilgængelig hver måned, og 25 GB kan bruges i udlandet i 55 lande*. Der er fri tale og sms/mms og 5G er inkluderet.

Pakke 6: Den største pakke hos Telenor koster 259 kr. i måneden og 209 kr. i måneden med Samblerabat. Her er der fri data tilgængelig hver måned, og 30 GB kan bruges i udlandet i 55 lande*. Der er fri tale og sms/mms og 5G er inkluderet.

 

Telenor tilbyder fri data i deres største pakke, og det er den som du skal vælge, hvis du bruger din telefon meget, især hvis du rejser meget, så du kan få fri tale i udlandet. Pakken med Telenor data i udlandet er klart det største, så det er den du skal vælge, hvis du rejser meget. Telenor roaming er en meget god ide, hvis du ønsker fri sms til udlandet, samt fri tale til udlandet. Du kan altid tjekke dit forbrug inde på data.telenor, så du kan følge med i hvor meget du har tilbage til brug.

 

Ekstra hos Telenor

Telenor Trin: Hvis du samler flere abonnementer hos Telenor får du højere rabat, for jo flere i er. Når I er 4 eller derover får i den maksimale rabat på 20%, man kan højest være 5 medlemmer i en familiegruppe. Med to abonnementer får I 10%, tre abonnementer giver 15% rabat.

Man kan kun være med i en familiegruppe, der kan dog forlades eller skiftes familiegruppe uden varsel. Din rabat er afhængig af de andre medlemmer i familiegruppens ageren, hvis én melder sig ud, ændres din rabat. Du vil modtage din egen, særskilte regning som førhen. Der er mange fordele ved at vælge et fri data Telenor abonnement.

Det behøver ikke kun at være abonnementer på mobiltelefoni, det kan også være internet og mobilt internet. På den måde kan blot én person have tre forskellige abonnementer og vil være berettiget til en rabat på 15%.

Roam Away er en ydelse fra Telenor til dig, som ønsker at bruge data og tale i udlandet. Med Roam Away kan du bruge data i 39 lande*, med den datamængde, som er med i dit abonnement – du kan få helt op til 20 GB at forbruge i udlandet. Du kan ringe både til mobil og fastnet.

Med Roam Away+ kan du bruge din mobil i 46 lande*. Du kan forbruge helt op til 20 GB data i udlandet. Du kan ringe både til mobil og fastnet.

Roaming med et Telenor abonnement betyder, at du bruger en anden teleudbyders netværk – du roamer når du taler i telefon, skriver sms’er eller forbruger data på internettet i udlandet.

Når du er i et Roam Away-land er det gratis at modtage og foretage opkald – hvis du har fri tale i dit abonnement. Her kan du fx ringe gratis fra Spanien og hjem til Danmark eller til Italien. Dog er det ikke gratis at ringe til overtakserede numre eller særtjenester. Hvis du ringer fra Danmark og til fx Spanien, betaler du almindelig udlandstakst.

Roam Away fra et Telenor abonnement er ikke gældende på Færøerne, Grønland eller på færger. Her gælder almindelig udlandstakst for roaming.

Roam Away+ er ikke gældende på Grønland eller på færger. Her gælder almindelig udlandstakst for roaming.

OBS! Når du har forbrugt mere data i udlandet end i Danmark og du i samme periode har været mere i udlandet end i Danmark på en periode over 4 måneder, sender Telenor dig en advarsel om at ændre din adfærd for forbruget inden for 14 dage. Hvis forbruget fortsætter vil du blive tillagt et roamingtillæg.

Hvis du skal ud at rejse til lande, som ikke er en del af Telenor Roam Away eller Roam Away+, kan du købe Roam World-pakker. Her er der følgende priser gældende:

  • 1 GB data, 1 times tale og ubegrænset sms til 99 kr.
  • 5 GB data, 5 times tale og ubegrænset sms for 299 kr.

*De 55 lande er følgende:

Azorerne, Belgien, Bulgarien, Cypern (Den græske side), England, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Gibraltar, Grækenland, Guadeloupe, Holland, Irland, Island, Italien, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Martinique, Mayotte, Monaco, Montenegro, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Reunion, Rumænien, San Marino, Schweiz, Serbien, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten, Wales, Østrig

*De 46 lande – 7 lande ud over ovenstående er følgende:

USA, Thailand, Færøerne, Myanmar, Pakistan, Bangladesh og Malaysia.

 

I mange Telenor abonnementer får du fri data, men du har også muligheden ved Telenor at købe ekstra data. Hvis du løber tør for data i løbet af måneden, kan du under Telenor køb data købe mere, så du har muligheden for at bruge data igen.

 

Om Telenor

Telenor er det største telefonkommunikationsselskab i Skandinavien. Telenor har opkøbt det tidligere Sonofon og Cybercity, som i dag drives under navnet Telenor og driver lavprisselskabet CBB Mobil. Telenor er en stor virksomhed, som har 40.000 ansatte.

Du kunne købe et Telenor abonnement fra langt tilbage. I 1955 startede virksomheden under navnet Telegrafverket, som skiftede navn i 1969 til Televerket. I 1994 blev virksomheden til et statsligt ejet aktieselskab, hvor virksomheden skiftede navn til Telenor.

Hos Telenor kan du både få mobilabonnementer, internet, mobilt internet, købe mobiltelefoner samt tilbehør hertil, tablets og meget mere. Det er et af de mest anerkendte mobilselskaber, og de fleste kender godt til brandet, Telenor. Det er derfor der vokset til at blive en af de største på markedet, og ser ud til at få flere og flere kunder tilknyttet deres store virksomhed. Det er nemlig fordi det er en af de billigste telefonabonnement, så det er bare med at hoppe ind på siden.

 

Det siger kunderne om Telenor

Telenor er en af de mest anderkendte mobilselskaber i Danmark. De har mange kunder, så det er uden tvivl et teleselskab, som tilbyder et godt produkt. De har derfor også fået en masse anmeldelser på Trustpilot, og dem kan du læse ved at trykke her. Det er vigtigt, at du ikke ligger for meget vægt i anmeldelser, men at du selv danner dig et indtryk af teleselskabet. Du kan på den måde selv finde ud af, hvilket produkt de har at tilbyde, og hvor godt det produkt er. Man skal selvfølgelig ikke ignorere anmeldelser helt, da det kan fortælle dig, om det er en hjemmeside, som man kan stole på. Det er derfor vigtigt at sammenligne med andre teleselskaber, så du kan danne dig et bedre indtryk af, hvordan de gør det. Et godt mobilselskab at sammenligne med er et teleselskab som Telmore. De kan være med til at afgøre, om det er nogle gode eller dårlige anmeldelser, som de har fået.