fbpx

Telmore

Hos Telmore kan der vælges mellem seks forskellige mobilabonnementer, hvor der yderligere er et abonnement, som afregnes efter forbrug. Man kan vælge imellem både et DK-abonnement og EU-abonnementer. Telmore kører på TDC Groups netværk.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "telmore1"

Pakker hos Telmore

Pakke 1: Denne pakke koster 129 kr. i måneden. Pakken hedder Telmore Roam, da der i dette abonnement er inkluderet dataroaming indenfor EU også. Der tilbydes fri tale og 30 GB data, heraf kan der bruges 14 GB i EU. Det er også muligt at foretage sine opkald via WiFi. Man får fri sms/mms, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse. Der er kampagnetilbud på 0 kr. i første måned.

Pakke 2 Denne pakke koster 149 kr. i måneden. Pakken hedder, som ovenstående, Telmore Roam, da der i dette abonnement er inkluderet dataroaming indenfor EU også. Der tilbydes fri tale og 50 GB data, heraf 17 GB i EU. Det er også muligt at foretage sig Telmore wifi opkald. Man får fri sms/mms, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse.

Pakke 3: Denne pakke koster 219 kr. i måneden. Pakken hedder. Der tilbydes fri tale og 30 GB data, inklusiv 10 GB i EU. Man får fri sms/mms, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse.

Pakke 4: Denne pakke koster 349 kr. i måneden. Pakken hedder Telmore Play, da der i dette abonnement er tjenesterne HBO MAX, Disney+ og Netflix. Der tilbydes fri tale og fri data, inklusiv 10 Telmore eu data. Man får fri sms/mms, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse, og første måned for 99 kr.

Pakke 5: Denne pakke koster 449 kr. i måneden. Pakken hedder Telmore Play, da der i dette abonnement er tjenesterne Disney+, Netflix, Viaplay, TV2 Play, Paramount+ og HBO MAX. Der tilbydes fri tale og fri data, inklusiv 54 GB i EU. Man får fri sms/mms, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse.

Pakke 6: Denne pakke koster 499 kr. i måneden. Pakken hedder Telmore Play, da der i dette abonnement er tjenesterne HBO MAX, TV2 Play, Disney+, Netflix, Paramount+, Chapter, Telmore Musik og Viaplay. Der tilbydes fri tale og fri data, og 54 GB kan bruges i EU. Man får fri sms/mms, ingen bindingsperiode og gratis oprettelse.

Basis-pakke: Telmore tilbyder en pakke, som hedder Telmore Go. Her afregnes der efter forbrug, som kan svare sig for dem, som har et minimalt forbrug eller meget svingende. Priserne er følgende:

  • 59 øre pr. min. taletid
  • 18 øre pr. sms
  • 1,30 kr. pr. mms
  • 9,90 kr. pr. dag ved brug af mere end 10 KB data
  • 99 kr. oprettelse

Der er et maksimalt forbrug på 100 MB

 

Ekstra hos Telmore

Med et abonnement hos Telmore får du mulighed for en række tilvalg til dit mobilabonnement. Der kan købes et datadelingskort, som betyder, at du får et ekstra simkort, så du kan være online på flere enheder på én gang. Datadelingskortet koster 29 kr. i måneden og du kan vælge helt op til 3 ekstra datadelingskort.

 

Du kan købe 20 GB ekstra data hver måned for 29 kr. i måneden.

Til basis-pakken er det også muligt at købe nogle tilvalg, som internet til din telefon. Her kan du bruge 300 MB data i måneden for 29 kr. Du kan vælge ubegrænset sms/mms til 69 kr. i måneden.

Telmore ønsker at give dig en masse fordele ved at vælge deres dyreste abonnement. Du kan blandt andet Telmore FLIPP, Telmore Bookmate, Telmore Cmore og meget mere. Det er helt klar den pakke du skal vælge hvis du ønsker fri data fra Telmore og mange andre fordele i dit Telmore mobilabonnement.

Du kan også finde noget om Telmore Musik anmeldelse, så du kan blive klogere på, om du skal købe den helt store pakke.

 

Om Telmore

Telmore er et dansk teleselskab, som startede op i 2000. I 2017 modtog virksomheden prisen for Danmarks bedste kundeservice. Selskabet er Danmarks største online teleselskab og Danmarks næststørste nethandelssted.

Telmores hjemmeside er e-mærket med godkendelse fra E-handelsfonden, som sikrer sikker handel. Det er derfor et perfekt sted at handle, hvis nu du skal have en iPhone 13 fra Telmore. Du kan købe forskellige abonnementer efter behov, hvor du kan finde en med fri tale og 10 GB data, men også med fri data fra Telmore. Du kan altid tjekke hvor meget data du har brugt inde på Min Bio Telmore, hvor du blandt andet kan find mms fra Telmore og meget mere. 

De har altså mange fordele at tilbyde, hvor de er foran nogle af deres konkurrenter. Et teleselskab som fastnet.nu har ikke lige så mange fordele at tilbyde, i hvert fald hvad angår måder at tjekke dit forbrug. 

 

Det siger kunderne om Telmore

Telmore er en af de mere kendte teleselskaber i Danmark, hvor mange enten har eller kender nogen der har abonnement hos dem. De tilbyder billig mobiltelefoni, som ikke ret mange andre gør. Det er derfor en af de helt specielle teleselskaber, og har derfor også fået en del anmeldelser på deres Trustpilot. Du kan tjekke deres Trustpilot ved at trykke her. Det er vigtigt ikke at lægge for meget vægt på anmeldelser. Det er vigtigt at danne sig sit eget indtryk af hvad de har at tilbyde, og det er ikke sikkert, at du kommer til at modtage den samme gode, eller dårlige, service som andre.