fbpx

Velkommen

Hos Velkommen kan der vælges mellem 4 forskellige abonnementer. Der findes både et abonnement, som kun kan bruges i Danmark, men også flere hvor der er inkluderet dataroaming i EU. Alle abonnementer har inkluderet gratis opkald til andre kunder hos Velkommen, derfor giver det god mening at samle hele familiens eller vennernes abonnementer hos Velkommen.

Velkommen kører deres netværk over TDC Groups’, som er kendt for at dække langt størstedelen af Danmark, faktisk hele 99,5%. Mobilnetværket er det bedste og hurtigste netværk i Danmark, målt af Teknologisk Institut.

 

Pakke 1: Den billigste pakke hos Velkommen koster 99 kr. i måneden. Her får du 20 timers tale og 20 GB data samt fri sms/mms. Alt data i dette abonnement kan kun blive brugt i Danmark, det betyder, at der ikke er inkluderet fri roaming i EU. Hvis du bruger data i EU, vil du betale efter almindelige udlandstakster. Der er gratis oprettelse, dog er der en bindingsperiode på 6 mdr., hvilket vil sige, at minimumsprisen for dette abonnement er 594 kr. for 6 måneder.

Pakke 2: Denne pakke koster 119 kr. i måneden. Her får du 15 timers tale og 35 GB data samt fri sms/mms. Du kan bruge 6 GB af de 35 GB i EU hver måned. Der er gratis oprettelse, dog er der en bindingsperiode på 6 mdr., hvilket vil sige, at minimumsprisen for dette abonnement er 714 kr. for 6 måneder.

Pakke 3: Denne pakke koster 129 kr. i måneden. Her får du fri tale og 15 GB data samt fri sms/mms. Du kan bruge 6 GB af de 15 GB i EU hver måned. Der er gratis oprettelse, dog er der en bindingsperiode på 6 mdr., hvilket vil sige, at minimumsprisen for dette abonnement er 774 kr. for 6 måneder.

Pakke 4: Denne pakke koster 199 kr. i måneden. Her får du fri tale og 30 GB data samt fri sms/mms. Du kan bruge 10 GB af de 30 GB i EU hver måned. Der er gratis oprettelse, dog er der en bindingsperiode på 6 mdr., hvilket vil sige, at minimumsprisen for dette abonnement er 1.194 kr. for 6 måneder.

 

Ekstra hos Velkommen

Du kan købe datadeling til kun 29 kr. pr. måned. Du kan få op til 3 simkort, som kan bruges til at dele den fælles datamængde. Simkortene kan bruges i både tablet og bærbar computer.

Du kan købe forskellige datapakker til dit abonnement, som er følgende:

  • 1 GB ekstra = 49 kr. pr. måned
  • 5 GB ekstra = 89 kr. pr. måned
  • 10 GB ekstra = 109 kr. pr. måned

Hvis hele din familie samler mobilabonnementerne hos Velkommen, giver de dig og familie rabatter og medlemsfordele. Et eksempel kan være, at nedsætte prisen på dit bredbåndsabonnement, hvis du samtidig køber et mobilabonnement. For at få adgang til medlemsfordelene skal du som minimum have købt 2 produkter hos Velkommen.

Hos Velkommen kan du bruge dit abonnement i EU, ligesom herhjemme*. Der er dog opsat en ”rimelighedsgrænse” på dit forbrug i EU i forhold til hvilket abonnement du har.

Velkommen tilbyder automatisk optankning, som er til dig, der ikke vil bekymre dig om saldoen på din mobilkonto bliver negativ. Du vil automatisk blive trukket det beløb svarende til det negative beløb og dertil ligges 10 kr. oven i. På den måde vil du have 10 kr. til rådighed på kontoen til en eventuel næste gang, hvor dit forbrug er større end abonnementet. Et eksempel på hvordan automatisk optankning fungerer er skitseret nedenfor

Andre priser hos Velkommen findes nedenfor:

Andre priser

 

 

Viderestilling

Pr. minut

0,59 kr.

Viderestilling telefonsvarer

Pr. minut til Telefonsvarer

0,00 kr.

Videotelefoni

Pr. minut

1,50 kr.

Nyt simkort

Udskiftning af simkort

49,00 kr.

Tyverispærring

Inklusiv af udskiftning af simkort

49,00 kr.

Spærringsgebyr

Ved manglende betaling

50,00 kr.

Guldnummer

Pris for et særligt godt nummer

199,00 kr.

Skift nummer

Ændring af dit nuværende nummer

100,00 kr.

Saldo-sms

(Sms saldo til 1919)

0,00 kr.

Refusionsgebyr

Administrationsgebyr ved opsigelse

25,00 kr.

  

Om Velkommen

Velkommen er et mobilselskab, som startede op i 2016. Grunden bag virksomheden var manglende gennemskuelige mobilabonnementer til overkommelige priser. Derfor besluttede en mindre gruppe mennesker at starte eget mobilselskab op. Tanken bag var, at alt hvad du skulle bruge i hjemmet skulle kunne klares ét sted, såsom forsikringer, internet, strøm og telefonabonnementer. Grundlæggerne har sat sig for at gøre lige præcis det – men først når de mener, at de kan gøre det bedre end alle andre. Derfor er Velkommen en virksomhed, som med tiden vil udvide deres sortiment. I dag sælger de mobilabonnementer, fastnet og bredbånd.

*Hvis du ringer op fra Nordcypern, betaler du almindelig udlandstakst, da der her køres på tyrkisk mobilnetværk og Tyrkiet er ikke en del af EU.