fbpx

Velkommen

Hos Velkommen kan der vælges mellem 3 forskellige abonnementer. Der findes både et abonnement, som kun kan bruges i Danmark, men også flere hvor der er inkluderet dataroaming i EU. Alle abonnementer har inkluderet gratis opkald til andre kunder hos Velkommen, derfor giver det god mening at samle hele familiens eller vennernes abonnementer hos Velkommen.

Velkommen kører deres netværk over TDC Groups’, som er kendt for at dække langt størstedelen af Danmark, faktisk hele 99,5%. Mobilnetværket er det bedste og hurtigste netværk i Danmark, målt af Teknologisk Institut.

 

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "velkommenmobil1"

Pakker hos Velkommen

Pakke 1: Den billigste pakke hos Velkommen koster 99 kr. i måneden. Her får du fri tale og 30 GB data samt fri sms/mms. Du får 10,5 GB data i EU. Der er gratis oprettelse, dog er der en bindingsperiode på 6 mdr., hvilket vil sige, at minimumsprisen for dette abonnement er 594 kr. for 6 måneder. Du får dog de første 2 måneder for 0 kr. Du kan tilkøbe 5G for 29 kr./md

Pakke 2: Denne pakke koster 119 kr. i måneden. Her får du fri tale og 60 GB data samt fri sms/mms. Du kan bruge 13 GB af de 60 GB i EU hver måned. Der er gratis oprettelse, dog er der en bindingsperiode på 6 mdr., hvilket vil sige, at minimumsprisen for dette abonnement er 714 kr. for 6 måneder. Du får dog de første 2 måneder for 0 kr. Du kan tilkøbe 5G for 29 kr./md

Pakke 3: Denne pakke koster 199 kr. i måneden. Her får du fri tale og 1000 GB data samt fri sms/mms. Du kan bruge 25 GB af de 1000 GB i EU hver måned. Der er gratis oprettelse, dog er der en bindingsperiode på 6 mdr., hvilket vil sige, at minimumsprisen for dette abonnement er 1194 kr. for 6 måneder. Der er 5G med i abonnementet og gratis adgang til KlubVelkommen.

 

Ekstra hos Velkommen

Du kan købe datadeling til kun 29 kr. pr. måned. Du kan få op til 3 simkort, som kan bruges til at dele den fælles datamængde. Simkortene kan bruges i både tablet og bærbar computer.

Du kan købe forskellige datapakker til dit abonnement, som er følgende:

1 GB ekstra = 49 kr. pr. måned

5 GB ekstra = 89 kr. pr. måned

10 GB ekstra = 109 kr. pr. måned

Hvis hele din familie samler mobilabonnementerne hos Velkommen, giver de dig og familie rabatter og medlemsfordele. Et eksempel kan være, at nedsætte prisen på dit bredbåndsabonnement, hvis du samtidig køber et mobilabonnement. For at få adgang til medlemsfordelene skal du som minimum have købt 2 produkter hos Velkommen. Du kan for eksempel se noget med velkommen strøm opsigelse.

Hos Velkommen kan du bruge dit abonnement i EU, ligesom herhjemme*. Der er dog opsat en ”rimelighedsgrænse” på dit forbrug i EU i forhold til hvilket abonnement du har.

Velkommen tilbyder automatisk optankning, som er til dig, der ikke vil bekymre dig om saldoen på din mobilkonto bliver negativ. Du vil automatisk blive trukket det beløb svarende til det negative beløb og dertil ligges 10 kr. oven i. På den måde vil du have 10 kr. til rådighed på kontoen til en eventuel næste gang, hvor dit forbrug er større end abonnementet. Et eksempel på hvordan automatisk optankning fungerer er skitseret nedenfor

velkommen mobilabonnement - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Andre priser hos Velkommen findes nedenfor:

Andre priser    
Viderestilling Pr. minut 0,59 kr.
Viderestilling telefonsvarer Pr. minut til Telefonsvarer 0,00 kr.
Videotelefoni Pr. minut 1,50 kr.
Nyt simkort Udskiftning af simkort 49,00 kr.
Tyverispærring Inklusiv af udskiftning af simkort 49,00 kr.
Spærringsgebyr Ved manglende betaling 50,00 kr.
Guldnummer Pris for et særligt godt nummer 199,00 kr.
Skift nummer Ændring af dit nuværende nummer 100,00 kr.
Saldo-sms (Sms saldo til 1919) 0,00 kr.
Refusionsgebyr Administrationsgebyr ved opsigelse 25,00 kr.

 

Om Velkommen

Velkommen er et mobilselskab, som startede op i 2016. Grunden bag virksomheden var manglende gennemskuelige mobilabonnementer til overkommelige priser. Derfor besluttede en mindre gruppe mennesker at starte eget mobilselskab op. Tanken bag var, at alt hvad du skulle bruge i hjemmet skulle kunne klares ét sted, såsom forsikringer, internet, strøm og telefonabonnementer. Grundlæggerne har sat sig for at gøre lige præcis det – men først når de mener, at de kan gøre det bedre end alle andre. Derfor er Velkommen en virksomhed, som med tiden vil udvide deres sortiment. I dag sælger de mobilabonnementer, fastnet og bredbånd. Deres typiske abonnement er et fri sms abonnement.

Du kan hos Velkommen få dataroaming i Danmark. Så tænker du måske ”hvad betyder dataroaming?” Dataroaming er evnen til at bruge det data som du har tilgængeligt i de forskellige lande rundt i Europa. Derudover kan du høre mere om CBB viderestilling og Lebara telefonsvarer, for at sikre dig, at du bliver viderestillet på den rette måde. Du kan sammenligne Velkommen med andre teleselskaber som Yousee, da det er en af de traditionelle teleselskaber.

 

Det siger kunderne om Velkommen

Velkommen har mange anmeldelser på deres Trustpilot, som du kan se, ved at trykke her. De har en rating på 3,5 ud af 5, hvilket isoleret set er okay. Det er dog ikke lige så godt som andre teleselskaber, men da det også er et energi selskab, er det ikke kun for teleselskabet, at deres vurderinger er ud fra. Det er med til at øge muligheden for, at du finder det rette abonnement til dine behov og ønsker.