fbpx

YouSee

Hos YouSee kan der vælges mellem seks forskellige abonnementer. Der er inkluderet fri tale, fri sms/mms og roaming i Europa. YouSee tilbyder kun EU-abonnementer, så der er mulighed for at bruge sin telefon i udlandet med de GB, som abonnementet indeholder. Du har muligheden for at få mængderabat i alle abonnementer. Det er en stor fordel for din familie, så I kan samle jeres abonnementer et sted. Derudover er der et børneabonnement, så du kan holde styr på dit barns forbrug, og sørge for, at det bliver brugt på den rigtige måde. 

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "yousee1"

Pakker hos YouSee

Pakke 1: Den billigste pakke koster 69 kr. i måneden. Abonnementet indeholder 1 times tale, roaming i Danmark med 3 GB, hvoraf hele 3 GB kan bruges i Europa. Det er et børneabonnement, så du har muligheden for at overveje dit barns forbrug.

Pakke 2: Denne pakke koster 149 kr. i måneden. Abonnementet indeholder fri tale og sms/mms, roaming i Danmark med 20 GB, hvoraf hele 20 GB kan bruges i Europa. Det er et børneabonnement, så du har muligheden for at overveje dit barns forbrug.

Pakke 3: Denne pakke koster 179 kr. i måneden. Her får man fri tale, sms/mms og 25 GB af roaming World, og hele 30 GB kan bruges i Danmark. Du får mængderabat, så hvis du køber mere end et abonnement, får du dette abonnement til 149 kr. i måneden.

Pakke 4: Denne pakke koster 209 kr. i måneden. Her får man fri tale, sms/mms og 25 GB af roaming World, og hele 50 GB kan bruges i Danmark. Du får mængderabat, så hvis du køber mere end et abonnement, får du dette abonnement til 149 kr. i måneden.

Pakke 5: Denne pakke koster 259 kr. i måneden. Her får man fri tale, sms/mms og 35 GB af roaming World, og hele 100 GB kan bruges i Danmark. Du får mængderabat, så hvis du køber mere end et abonnement, får du dette abonnement til 149 kr. i måneden.

Pakke 6: Denne pakke koster 299 kr. i måneden. Her får man fri tale, sms/mms og 40 GB af roaming World, og fri data i Danmark. Du får mængderabat, så hvis du køber mere end et abonnement, får du dette abonnement til 149 kr. i måneden.

 

Ekstra hos YouSee

Roaming Europa betyder, at du har fri tale, sms/mms og op til 10 GB data. Det er muligt at ringe til Danmark og landene i Europa imellem. Det gælder ikke ved opkald fra Danmark til Europa. Via YouSee Musik app’en kan du høre musik på rejsen i Europa.

Roaming Europa strækker sig over 36 lande som er følgende:

Belgien, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Wales og Østrig.

Med Roaming Europa Plus kan der bruges op til 20 GB, med fri tale og sms/mms. Mobilen kan medbringes på rejser til 7 lande udover ovenstående, som er Australien, Canada, Færøerne, New Zealand, Tyrkiet, Thailand, USA. Her kan der ikke ringes landene imellem. På den måde kan du få et mobilabonnement med fri tale i Europa – og endnu flere lande.

Selskabet tilbyder i alle nye YouSee Mobil-abonnementer YouSee Musik. Her får man adgang til over 30 millioner musiknumre, hvor man bl.a. kan skabe sine egne playlister eller lytte til de allerede eksisterende playlister med forskellige genrer, top hits eller musikradioer.

Hvis du køber en ny telefon er det vigtigt, at du også har et mobilabonnement, så du kan tage din nye mobil i brug. Hvis du f.eks. køber en Huawei p10 fra YouSee eller en iPhone X fra YouSee, kan et abonnement fra YouSee sørge for, at du har nok data til at bruge den. Du kan selv bestemme og om du vælger det billigste mobilabonnement fra YouSee, eller om du vælger det helt dyre. Der er forskellige fordele og ulemper, så det er helt op til dig hvad du gerne vil prioritere. Fælles for de fleste abonnementer er dog, at de tilbyder fri mms fra YouSee.

 

Hos YouSee kan man samle hele familiens mobilabonnementer og spare mange penge. Ved at vælge et abonnement og blot tilføje flere personer til abonnementet, koster det kun 139 kr. pr. person i måneden og personerne får et lignende abonnement, som den originale abonnent. Der kan tilkøbes op til 4 ekstra-abonnementer. Du kan derudover også få Telmore datadeling og Oister datadeling, som kan være en kæmpe fordel for dit YouSee plus abonnement.

Det er muligt at tilkøbe sig tillægspakker, som indeholder rejsedata, datadelingskort og tale til udlandet.

Eksempelvis kan der tilkøbes 200 MB data til 100 kr., som kan bruges i 8 lande – Australien, USA, Canada, Færøerne, Grønland, New Zealand, Tyrkiet og Thailand. Denne pakke kan også opgraderes til 1 GB, som så koster 300 kr.

Datadelingskort kan tilkøbes for 30 kr. i måneden, som er et Yousee ekstra simkort, hvorfra der kan bruges data fra det abonnement, som man har valgt. Delingskortet kan bruges i en bærbar, tablet eller modem.

Hos YouSee kan du købe taletid, så du kan ringe fra Danmark til 54 lande med Yousee 54 lande. Du kan ikke bruge denne pakke, hvis du er i udlandet og ringer til et andet land. 2 timers taletid og 20 sms’er koster 25 kr., hvor 10 timers taletid og 100 sms’er koster 100 kr. i måneden. Når abonnementet er opbrugt vil det resterende forbrug blive takseret til udlandspriser pr. minut og pr. sms. Ubrugte timer og sms’er kan ikke blive overført til måneden efter eller blive gemt.

De 54 lande er følgende:

Australien, Bahrain, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Færøerne, Grækenland, Grønland, Holland, Hong Kong, Indien, Irland, Island, Israel, Italien, Japan, Jersey, Kina, Kroatien, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Norge, Oman, Pakistan, Palæstina, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, San Marino, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Vietnam, Østrig.

Der er mange forskellige fordele som du kan få når du køber YouSee mobilabonnementer, hvor du i de fleste af dem kan få fri tale sms og data. Med fri tale og sms kan du frit ringe og skrive rundt til alle dem du ønsker. Det er blot få af de fordele som du kan få med mobil abonnement fra YouSee og et YouSee simkort, så hvis du gerne vil have et abonnement med fris sms og mange andre fordele, så skal du helt klart vælge dette teleselskab.

Om YouSee

YouSee er en del af TDC Group, som er Danmarks største telefirma. I 2016 gik TDC privat og YouSee sammen om at sælge under YouSees navn. Virksomheden sælger udover mobiltelefoni også kabel TV og bredbånd. YouSee kan tilbyde bredbånd til 97% af Danmarks befolkning. Ud fra hvor mange der brugte det, var Yousee uden tvivl en af de bedste mobilabonnement 2016. Køb derfor et YouSee mobilabonnement hvis du ønsker kvalitet fra en af de største teleselskaber i Danmark. De udskiller sig fra andre mobilselskaber som CBB Mobil, da de hele tiden har fingeren på pulsen, og forsøger at holde på kunderne ved at komme med gode fordele, såsom YouSee Play. De tilbyder dækning til over 97% af Danmarks befolkning, og du kan se her hvor hurtigt det data der tilbydes, lige der hvor du befinder dig.

 

yousee - Find de bedste mobilabonnementer på Mobilanmeldelser.dk

Det siger kunderne om YouSee

YouSee er det største mobilselskab vi har i Danmark, hvilket også kan mærkes på d de anmeldelser der er om mobilselskabet. Der er mange forskellige meninger om YouSee, og når det er Danmarks største teleselskab, er der stort pres på at levere et godt resultat. Når der ikke er god dækning, kan det risikere at ramme mange flere mennesker, end hvis det sker med andre mobilselskaber. Det er derfor alfo omega, at YouSee beholder snuden i sporet, og bliver ved med at tilbyde dækning, som alle er tilfredse med. Uanset hvor gode eller dårlige anmeldelser, som YouSee får, så ændre det ikke på, at det er det mobilselskab med flest abonnenter i Danmark. Du kan selv hoppe ind på deres Trustpilot her, og se hvilke anmeldelser de får, så du selv kan danne dig et overblik.

For at blive ved med at tilbyde god service og et godt produkt, har de lanceret en ny pakke, som giver kunderne muligheden for selv at vælge streamingtjenester og kanaler. Det er en blandet pakke, som skal sørge for, at kunderne bliver ved med at vælge YouSee som deres internet- og tv udbyder. Med YouSee Play, som det kaldes, kan du frit vælge mellem de streamningtjenester og tv-kanaler, som du vil have med i din pakke. Der er alle de populære streamingtjenester, og det er derfor en stor fordel, hvis du vælger at skifte til YouSee. Så hvis du gerne vil have en god tv-pakke, hvor du både kan blande streamningtjenester og normale kanaler, så er det uden tvivl YouSee som du skal vælge.